Hae
Mansikkapilvi

NOPEA JA HELPPO VÄLIPALA

Monien mieltä askarruttaa, että mikä olisi hyvä ja nopea välipala sellaiseen tilanteeseen kun mitään ruokapurkkeja tai rahkaa ei viitsi alkaa kaivamaan esiin ja mitään kylmäsäilytystä eväille ei ole. Mun mies sanoi jossain vaiheessa minulle, että ota reppuun mukaan hätäpatukka esimerkiksi juuri töihin. Hätäpatukka syödään sellaisessa tilanteessa kun työpäivä venyy tai tulee liian kova nälkä ja oikeaa ruokaa ei pääse just sillä hetkellä syömään. Itse en oikeestaan ole perustanut juurikaan noista proteiinipatukoista. Ne ei vaan maistu, koska ne on pääsääntöisesti aika jauhoisia ja samanlaisia ja saman makuisia kaikki. Sitten jos löytää jonkun hyvän proteiinipatukan, niin siinä on sitten sokeria ja rasvaa ja kaloreitakin melkein oikean aterian verran jollei enemmänkin. Ei sellaista tee mieli syödä, koska mieluummin syön oikeaa ruokaa.

Nyt minä pidän sitten pienen ylistyspuheen uusille Fitnesstukun Star Nutrition proteiinipatukoille, koska mä haluan, en siksi, että mun pitäisi. Nämä patukat lanseerattiin siis vasta viime viikolla markkinoille. Sain näitä testiin ja mun ei ole mikään pakko näitä hehkuttaa. On kuitenkin pakko. Tiedän, että ihmiset haluaa syödä hyvän makuisia proteiinipatukoita ja nyt markkinoilla on vihdoin oikeasti hyvänmakuisia patukoita.

Star Nutritionilla on kolme uutta makua proteiinipatukoissa. Itse en yleensä juurikaan tykkää kookoksesta, esimerkiksi Bounty patukka, No thanks. Rohkeasti kuitenkin lähdin testaamaan kookoksen makuista proteiinipatukkaa. Ja tiedättekö; TOIMII. Patukan päällä on kookoshiutaleita ja patukan sisällä on tuollainen pehmeä ydin. Patukka ei ole sitä samaa massaa mitä varmasti 90% proteiinipatukoista yleensä on. Mies testasi tuon Salted Caramelin ja sanoi sen maistuvan ihan tavalliselle suklaapatukalle.

Teitä varmaankin askarruttaa, että mitkäs näitten ravintoarvot on? Samaa kysyi mun mies kun testasi tuon Salted Caramelin. Yhden patukan paino on 55grammaa ja yhdessä patukassa on:

  • 195-202 kcal
  • Rasvaa 7,2-8,3 grammaa
  • Hiilihydraatteja 13-14 grammaa
  • Joista sokereita pelkästään 0,6-1,6 grammaa!
  • Proteiinia on 20 grammaa
  • Plus patukat ovat gluteenittomia!

Eli yhdessä patukassa on todella hyvät arvot. Kyllä tämä menee hyvinkin silloin tällöin välipalasta, treenin jälkeen tai sitten ihan herkutteluun kahvin kanssa! Jos haluatte testata tuotetta, niin nyt olisi oiva tilaisuus hyödyntää Fitnesstukun alennus, sillä 12 kappaleen laatikko näitä patukoita on vain 22,50€ (normaalisti hinta 30€). Makuja patukoissa on kolme erilaista: Salted Caramel, Coconut Dream ja Choco Brownie.

 

Tästä patukkaostoksille, KLIK!

Missä tilanteissa te syötte proteiinipatukoita?

2 kommenttia

  1. Sini kirjoitti:

    Valitettavasti on nämäkin makeutettu sukraloosilla. 🙁 Ennemmin syön vaikka niitä sokeripatukoita. Toivoisin että markkinoille tulisi enemmän esim. taatelilla makeutettuja kunnon prodeparukoita meille jotka välttelemme makeutusaineita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *