Hae
Mansikkapilvi

IHANIN HAJUVESI

Sairaalamaailma on hajuton, mauton ja väritön. Töihin ei ole järkeä meikata hirveästi, hajusteita ei saa käyttää, kynsiä ei saa lakata eikä koruja pitää. Naisellisuus on suoraan sanottuna aika kaukana. Sen takia rakastan käyttää hajuvesiä vapaa-ajalla. Mitä voimakkaampi ja intensiivisempi niin sen parempi. Mun aiempia lempituoksuja on olleet aika usein Lancomen eri tuoksut. Esimerkkinä Hypnose ja La Vie Est Belle tai Miracle. Lancomen lisäksi Trussardin tuoksut on olleet tosi ihania!

Nyt oon päivittänyt jälleen hajuvesihyllyn ja ostin itselleni ensimmäistä kertaa Hugo Boss:in tuoksun. Olen mainoksen uhri nyt itsekin. Kotiin tuli Sokoksen lehden välissä näyte ja rakastuin saman tien. Aivan heti oli pakko hommata samanlainen. Tein hetken aikaa hintavertailua ja huomasin, että Nordicfeelista tuon tuoksun olisi saanut kaikkein edullisimmin, mutta en malttanut odotella postin kulkua. Suuntasin siis Sokokselle ja maksoin yli 10€ enemmän, kuin mitä Nordicfeelissa olisi maksanut.

Mutta jos ette halua olla niin kuin minä ja haluatte säästää rahaa ja jos haluatte päivittää hajuvesiosastoa niin suosittelen todella tätä uutta Bossin tuoksua. Tuoksua kuvaillaan näin;

Boss The Scent For Her on voimakas ja feminiininen tuoksu Hugo Bossilta. Eksklusiivinen hajuvesi, jolla on sensuelli luonne, joka on saanut inspiraationsa viettelevästä taiteesta, ja sen vastustamaton intohimo saa tulemaan lähemmäksi. Se on varma vastine miehiselle tuoksulle, valmistettu riisumaan aseista sitä kantavan naisen puoleensavetävää houkutusta. Ensituoksuna on hienovaraisia nuotteja hedelmäistä persikkaa, joka yhdessä makean hunajan ja kukoistavan freesian kanssa, herättää halun aistit ja luo väistämättömän vetovoiman. Sykkivä sydäntuoksu puoleensavetävää osmanthusia ja pohjalla lepäävät intensiiviset paahdetut kaakaopavut, jotka herättävät elämänhalun.

Omin sanoin kuvailisin tuoksua huumaavana, ehkä jonkin verran makeana, mutta ei missään nimessä liian makeana. Tuoksu on naisellinen.

Tästä linkistä pääsette tilaamaan tämän tuoksun itsellenne tai katselemaan muita vaihtoehtoja, KLIK!

Onko ruudun sillä puolen muita ketkä rakastaa voimakkaita hajuvesiä?

8 kommenttia

 1. miranda kirjoitti:

  En tykkää voimakkaista, vaan kukkaisemmista. Oma lemppari onDolce&Gabbanan Dolce Floral Drops. Mutta itsekään en voi käyttää hajusteita töissä. Olen farmaseutti ja asiakkaina niin paljon astmaatikkoja yms. että en halua käyttää. Joten vapaa-ajalla on kiva laittaa.

 2. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Mä aloin käyttämään tätä tuoksua reilu vuosi sitten. Tilasin Ellokselta, loppui jokin aika sitten enkä ole hankkinut uutta. Pitäis, tää nimittäin on I H A N A <3 Ehkä hankin sen toisen version tästä samasta tuoksusta, eli intensen.

  • Noora kirjoitti:

   Jäin kans miettimään, että oisko pitänyt ottaa se intense 😀 Noh, ens kerran se sitten 🙂

 3. marika kirjoitti:

  Mä ostin tän tuoksun ennen joulua sokokselta, kun sai yhtänä päivänä – 30%. Hyvä tuoksu kyllä on =)

 4. RK kirjoitti:

  Tämä on aivan ylivoimaisesti paras hajuvesi! Miehellä käytössä Hugo Bossin The Scent ja minulla The Scent for Her. Myöskin työskentelen sairaanhoitajana, joten töissä en pysty käyttämään hajusteita, mutta vapaa-ajalla tämä on sopiva hajuvesi. 🙂

  • Noora kirjoitti:

   OOH minkälainen tästä on miesten versio? <3 pitääkin käydä nuuskuttelee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *