Hae
Mansikkapilvi

NAUTISKELUA, RUOKAA JA HIIT-TREENEJÄ

Milloinkahan olisi ollut edessä päin viikko, kun ei ole suunnitelmissa yhtään mitään. Ei herätyksiä herätyskelloon, eikä yhtäkään työvuoroa? Se menee varmasti tuonne viime kesän loma-aikaan. Viime kesän kahden viikon loma onkin ainut loma mitä minulla on ollut nyt melkein kahteen vuoteen. Työpaikan muutos söi kaikki lomat ja lomapäivien keräys on pitänyt aloittaa alusta. Nyt minulle oli kertynyt ruhtinaaliset kaksi lomapäivää talvelle ja vapaiden avulla sain järjestettyä kahden päivän lomasta itselleni viikon vapaan <3 <3

Talviloma starttasi jo perjantaina. Tuolloin hyvä ystäväni Iina hurautti ajaa Lappeenrannasta tänne Jyväskylään. Ei olla nähty ikuisuuksiin ja olipa ihana aloittaa loma ihanan pimun kanssa. Viikonlopusta tuli aktiivinen ulkoilu-viikonloppu jonka kruunasi hyvä ruoka, jota teimme yhdessä lauantai-iltana. Iina oli täällä Jyväskylässä myöhään perjantai-iltana ja tuolloin ei tehty muuta kuin syötiin iltapala ja mentiin nukkumaan. Lauantaina herättiin sitten koko kööri hyvissä ajoin jo kello kahdeksalta (kiitos Lukan :D) ja kymmenen jälkeen oltiin jo suuntaamassa kaupoille vähän shoppailemaan.

Perus teeppareita tarvii aina!

Varsinaisesti meidän ei pitänyt shoppailla, mutta kaikkea kivaa tuli vastaan joten muutamat uudet vaatekappaleet lähti kaupoista mukaan. (Tykkäisittekö te muuten jos esittelisin erillisessä postauksessa mun ostoksia?) Shoppailuitten jälkeen suunnattiin ruokakauppaan ja tarkoituksena oli tehdä siis jotain superherkkua ruokaa illalla. Super herkkuun päädyttiinkin. Naudan pihvit, valkosipuli-kermaperunat ja vihersalaatti. Se vei kielen mennessään.

Shoppailuitten ja ruokaostosten jälkeen tultiin kotiin, vaihdettiin vaatteet ja lähdettiin kohti Laajavuorta. Tarkoituksena oli nimittäin lähteä ulkoilemaan ja kokeilemaan jotain ihan uutta lajia itselleni, nimittäin lumikenkäilyä! Juuri kun päästiin Laajikseen aurinko alkoi tirkistelemään pilviverhon takaa. Otettiin siis lumikengät ja Luka matkaan ja suunnattiin kohti Laajavuoren metsiä. Oli aivan huikeaa rämpiä metsässä. Me kierrettiin aikalailla tarkkaan koko Laajavuori. Aikaa meillä meni suunnilleen 2 ja 1/2 tuntia ja Luka jaksoi mukana koko matkan. Poika osasi hyödyntää umpihangessa meidän jälkeen jättämää polkua, joten Lukan matkanteko oli kohtalaisen helppoa. Luka kyllä rakastaa umpihankea, joten usein Lukan reitit meni sieltä missä lumihanki oli syvin ja upottavin!

Uni tuli koiranpennun silmään samantien kun päästiin autoon, sen verran raskasta lumessa tarpominen kuitenkin oli. Meille ei sentään uni tullut silmään, mutta nälkä yllätti ulkoilijat. Alettiinkin sitten valmistamaan meidän suunnittelemaa ruokaa, eli pihvejä ja valkkariperunoita. Ruoasta tuli niin taivaallista, että sitä olisi voinut vaan syödä ja syödä. Harmi vaan kun se sitten loppui 😀

Lauantaina mentiin jälleen nukkumaan aikaisin, eli me oltiin sängyssä jo ilta kymmenen aikaan 😀 Sunnuntaina nukuttiin vähän pidempään ja aamu oli vähän hitaampi. Puolenpäivän jälkeen lähdettiin sitten vetämään treeni Liikkuun ja tällä kertaa päädyttiin vetämään HIIT-treeni. Näitä me vedettiin Iinan kanssa säännöllisesti kun asuttiin Joensuussa molemmat. Joten vanhojen hyvien aikojen kunniaksi suunnittelin meille tuskaisen kahdeksan liikkeen HIIT-treenin. Toistoja treenissä tuli sellainen päälle 400 ja tuo kahdeksan liikkeen patteri vedettiin kolme kertaa, silleen, että jokaisen kahdeksan liikkeen välissä oli 2 minuutin tauko. Tänään tuntee kyllä jaloissa, että jotain eilen on tullut tehtyä 😀

Nyt sitten ensimmäisen lomapäivän kunniaksi heittäydyn pitkälleen sohvalle, otan hyvän lehden käsiini ja alan lueskelemaan ja haaveilemaan kesästä <3

Jos tekin muuten haluatte hyvää lukemista kotiin kannettuna halpaan hintaan, niin mulla olisi teille spesiaalitarjous! Tarjous on voimassa 19.3-2.4. Saat valitsemastasi lehdestä 5 tai 6 numeroa hintaan 21,90. Esimerkkeinä Kotivinkki, Avotakka tai Talo&Koti lehdet. Lisäksi kun tilaat nyt, saat kaupan päälle valitsemasi lahjan.

Tästä linkistä pääset katsomaan lehtitarjoukset ja tilaajalahjat joista voit valita mieleisesi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *