Hae
Mansikkapilvi

IHANA OLLA KOTONA

Näköjään lomalla ehtii haaveilemaan vaikka mistä. Seuraavasta lomasta, kesästä, kesälomasta, sisustuksesta ja ihan kaikesta. On ainakin ajatukset ihan muualla kuin töissä ja mikäs sen rentouttavampaa!

Mistäs mä tällä kertaa haaveilen? Mä haaveilen ihanan pehmeistä, uusista petivaatteista, pyyhkeistä ja muista sisustustekstiileistä. Olisi ihana saada uusia mattoja, sisustustyynyjä ja vilttejä. Myös keittiön ikkuna kaipaisi uudet, kevyemmät verhot. Arvokkain haaveilun kohde on tällä hetkellä sängynpääty meidän parisänkyyn. Ollaan jo yli vuosi etsitty sitä juuri meille sopivaa sängynpäätyä, eikä olla vielä löydetty. Yksi sängynpääty meillä jo kävi pyörähtämässä, mutta sekin lähti sitten lopulta palautukseen. Väri oli väärä. Olen nyt muutamina päivinä eksynyt Jotexin nettisivuille haaveilemaan. Ihana makoilla kotona sohvalla kahvia hörppien katsellen samalla ihania sisustuskuvia.

Minusta on tullut ihan mahdoton kotihiiri. Kotona on ihana olla. Voisin vaan aina vähän näprätä nettiä ja ostaa jotain uutta tänne omaan kotiin. Kukkaruukkuja, kylppärin mattoja tai kynttelikköjä. Kaikki käy 🙂 Ei kaiken suinkaan tarvitse olla uutta. Eilen tein löydön Facebookin kirpparilla ja löysin työhuoneeseen vaatetelineen. Sellaista ollaan myös katseltu jo pidemmän aikaa. Ei vaan ole tullut ostettua. Nyt sain sitten uutta vastaavan telineen 10 eurolla. Maltti on valttia joskus ;).

Tästä inspiroitumaan makuuhuonetekstiileistä.

Itsellä on tälläkin hetkellä yksi huonekasvi ilman ruukkua. Sain kukan mieheltä naistenpäivänä lahjaksi ja sitä oikeaa ruukkua ei vaan vielä ole tullut vastaan. Kukka pönöttää nyt kauniisti omassa ruskeassa muoviastiassaan jonka kyljessä on vielä tarra. Kukkalautasen virkaa toimittaa ihan oikea lautanen. 😀 Meneehän se noinkin ainakin hetken aikaa.

Shoppailun hurmaa ei helpota ainakaan se, että sain juuri korvanappiini tiedon, että Jotexilla on nyt 21-25.3 välisenä aikana kaikki matot ja huonekalut -25% koodilla JOTEXLOVESYOU. Koodin voi käyttää kerran per asiakas. TÄSTÄ SIIS KATSELEMAAN VALIKOIMAA. 

TÄSTÄ PÄÄSET KATSELEMAAN MATTOJA

TÄSTÄ PÄÄSET KATSELEMAAN HUONEKALUJA

Kotona näyttää tällä hetkellä tältä. Lukan repimiä pahvilaatikoita tai lehtiä lojuu pitkin ja poikin. Juuri kun oot saanut siivottua edelliset, niin uudet silput on kohta lattioilla. Onneksi mitää tärkeää ei ole vielä mennyt säpäleiksi 😀 Meille muutti ihana uusi olohuoneen matto tuossa viime kuussa. Oon ihan rakastunut siihen. Se on ihanan paksu ja pehmeä jalan alla. Aiemmin siinä oli sellainen ohuempi matto, joka tosin on tätä nykyistä helpompi pitää puhtaana.

Haluan vinkata teille tähän loppuun Bubbleroomin alennuksista. Tämä voisi kiinnostaa etenkin teitä, kenellä on juhlia tulossa kevään ja kesän aikana, miksei toki muitakin.

Bubbleroomista saa nyt mekkoja vähintään -20%. Kaikki naiset tarvii kesäksi ainakin yhden uuden mekon juhliin tai vapaa-aikaan, joten miksi et ostaisi sitä alennuksella? 

Tässä esimerkkejä Bubbleroomin mekoista vaikka ylppärijuhliin. Kaikki nämä ovat tarjouksessa ja alla olevien mekkojen hinnat ovat 10€-50€ välistä.

Mekko 1.  Mekko 2.  Mekko 3Mekko 4.  Mekko 5.  Mekko 6.

Tuleeko sulle keväällä tarve sisustaa kotona koko kämppä uusiksi vai riittääkö pienet uudet yksityiskohdat?

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Moikka,
    nyt kyllä pitää kysäistä, että minkähän merkkinen & mistähän ootte mahtaneet hommata sen vanhan ohuemman olohuoneen maton? Sen harmaa-valkoisen? On siistin näköinen kuvissa 🙂 Mukavaa ja aurinkoista kesän odotusta!

    • mansikkapilvi kirjoitti:

      Sotkasta on meidän nykyinen ja sitä edellinen matto, joka oli hetken meillä lattialla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *