Hae
Mansikkapilvi

KAHDEN KUUKAUDEN KOKEMUKSET

Ihana ihana ihana aurinkoinen päivä.

Ajattelin nyt kertoa mun omia kokemuksiani näistä Mago hiustenpidennyksistä. Minulla on nämä nyt olleet kaksi kuukautta. Tämän ajan puitteissa osaan jo hiukan kertoa kuinka elämä näitten kanssa on sujunut ja minkälaisia huomioita olen näistä arjessa tehnyt.

Lähtötilanne mun hiuksissa oli siis se tukkakatastrofi, joka tapahtui viime kesänä. Tukka kärähti oikein viimeisen päälle, se katkesi takaraivolta ja tummeni aika paljon. Tukkaa jouduttiin lyhentämään latvoista n. 20cm, että hiuksista saatiin edes suurimmaksi osaksi se kuollut tukka pois. Olo lyhyemmillä hiuksilla ei koskaan tuntunut omalle ja peiliin katsoessa iski aina hirvee kriisi. Peilistä ei katsonut minä takaisin. Eihän tukka siis ollut mikään lyhyt, ei edes polkkapituinen, mutta minulle aivan liian lyhyt, että sopeutuisin sen kanssa elämään. Turhanpäiväistä ja pinnallista, voisi joku sanoa.

Tosiaan, mulla on nämä Mago-jatkeet olleet nyt reilun kaksi kuukautta. Koskaan ennen mulla ei ole ollut minkäänlaisia jatkeita hiuksissa, joten totuttelu näihin vei oman aikansa. Hiuksia ei ihan niin ronskilla otteella pystynytkään enää harjaamaan ja hiusten pesu vei nyt huomattavasti pidemmän aikaa. Sanottakoon tähän väliin, että jotain positiivista jatkeet ovat tuoneet mun pesu-tottumuksiin. Olen päässyt eroon siitä, että tukka pitäisi pestä päivittäin. Nykyään pesen hiukset joka toinen päivä. Uskomatonta!

Mago-jatkeet on muuttanut fiiliksen mun omista hiuksista 100%:sti. Olen ollut tosi tyytyväinen näihin. Itselleni yksi tärkeä asia näissä Magoissa on se, että jatkeet on helpot hoitaa. Oikeastaan sen ihmeellisempiä hoitoja näille ei tarvitse tehdä. Se miten huolehdin näistä jatkeista on, että käytän näille Magoille tarkoitettuja tuotteita. Tuoteperheeseen kuuluu oma shampoo, hoitoaine joka pestään pois ja lisäksi suihkutan hiuksiin jätettävän hoitoaineen ennen hiusten föönaamista. Tosiaan, kuivaan hiukset heti pesun jälkeen. En mene enää nukkumaan hiukset märkänä. Tämän ohjeen sain jo silloin kun astelin ensimmäisen kerran mun osaavan kampaajan, ihanan Janinan käsittelyyn kampaamo Ykkösille täällä Jyväskylässä. Ennen tukkakatastrofia, oli enemmän sääntö kuin poikkeus, että menin suoraan suihkusta hiukset märkänä nukkumaan. Nykyään en tee sitä.

Miltä Mago-jatkeet sitten tuntuu päässä? No ei miltään. Jos et työnnä sormia tuonne päänahkaan, niin et tunne mitään erilaista verrattuna omaan pitkään hiukseen. Samoin kampaajalla käynti sujuu ihan normaalisti näitten jatkeitten kanssa. Olen käynyt jo kerran jatkeitten kanssa Janinan käsittelyssä ja tuolloin mun tyvikasvu värjättiin piiloon. Ihan ongelmitta tuokin onnistui näitten Magojen kanssa. Positiivista näissä on lisäksi se kun itse omistan sellaisen hiustyylin, jossa ei esimerkiksi kiharat meinaa pysyä millään, niin nyt asia on ihan päinvastoin! Ihanaa kihartaa tukkaa kun tietää, että kiharat pysyy hyvänä useita päiviä.

Tämän kuluneen kahden kuukauden aikana multa on irronnut itsestään kolme tai neljä hiustupsua harjatessa tukkaa, mutta ei missään muissa tilanteissa. Ei ole siis tarvinnut pelätä, että hiusosioita tippuisi itsestään irti. Näitten avulla saan lisäksi antaa kasvurauhaa mun käsitellyille hiuksilleni. Lanka, jolla jatkeet ovat omissa hiuksissani kiinni ei vahingoita omaa hiustani ollenkaan.

Olisiko sinulla kysyttävää näistä Mago-jatkeista?

*Hiukset toteutettu yhteistyössä Kampaamo Ykkösten ja MAGO Simply Naturalin kanssa.

4 kommenttia

 1. Anni kirjoitti:

  Paljonko omasi maksoi?

  • Noora kirjoitti:

   Hiukset toteutettiin yhteistyössä Mago Simply Naturalin ja kampaamo Ykkösten kanssa 🙂 Hiusten hinta määräytyy laitettavien punttien mukaan. Itsellä on noin 100 yksittäistä hiustupsua päässä, laittaminen kesti noin 2h tuntia 🙂

 2. Johanna kirjoitti:

  Moikka,

  Kauan sulla kesti nää pidennykset? Oliko poisto millainen? Itselläkin harkinnassa.

  T: Johanna

  • Noora kirjoitti:

   Ne oli mulla sellaisen kolme kuukautta, ja siis ois ne ollut vielä sen jälkeenkin, mutta itse koin, että on aika ottaa ne pois. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *