Hae
Mansikkapilvi

UNELMAT ON TEHTY TOTEUTETTAVIKSI!

Ja kerranhan täällä vain eletään. Tiedän, että mun pitäis nyt tiukasti säästää kesälomaa varten, sillä kolmen viikon autoreissu Euroopassa vie varmasti hyvän tukun rahaa. Nyt tuli kuitenkin sellainen juttu eteen, että tätä en voinut sivuuttaa vaikka ylimääräistä rahanmenoa tämä tuokin.

Ollaan oltu mun hyvän ystävän kanssa ystäviä ensi vuonna 20 vuoden ajan. Kun aloitettiin yläaste mentiin samalle luokalle Kuopiossa. Kallaveden yläaste, liikuntaluokka 7a. Siellä meidän ystävyys lähti kasvamaan. Kaikenlaista ollaan ystävinä koettu, eikä ystävyys ole kaikkia tilanteita aina kestänyt vaan ollaan välillä oltu ns. välirikossa. Siltikin ollaan aina säilytetty yhteys meidän välillä. Yhdessä välissä ei nähty varmaan kolmeen vuoteen kertaakaan. Siltikin kun sitten nähtiin on yhteys aina ollut olemassa ja fiilis on ollut sellainen, että aivan kuin oltaisiin edellisen kerran nähty viikko sitten. Jutustelu on luontevaa ja mistä vaan asioista pystyy toiselle puhumaan.

Joskus villeinä teinivuosina tykättiin käydä baareissa paljon. Muistan aina etkot tän mun ystävän luota. Me popiteltiin musiikkia, tanssittiin ja naurettiin ja juotiin 😀 Ei ehkä kovin terveellistä, mutta sitäkin hauskempaa, ainakin muistella näin jälkikäteen. Elämä oli aika huoletonta tuohon aikaan. Meidän lempimusiikkia oli tuolloin ylivoimaisesti Destiny’s Childin musiikki ja tämän jälkeen Beyonce. Ollaan molemmat fanitettu Beyoncea vuosia. Muistan joku vuosi sitten katsoneeni Yle Teemalta Beyoncen Jay-Z:n yhteisen konsertin jostain päin maailmaa. Tuon konsertin nähtyäni päätin, että jos joskus tää mimmi tulee Eurooppaan, mä menen todellakin tavalla tai toisella paikalle.

No tässä noin kuukausi takaperin Beyoncen Facebook sivuille ilmestyi tapahtuma; ONT2. Kiekaisin innostuksesta ja aloin heti Googlettelemaan enemmän tästä. Ihmeellistä kylläkin mistään ei löytynyt mitään tietoa ja kohta tuo tapahtuma oli hävinnyt tuolta Facebookista. Uskoin kuitenkin, että uusi kiertue on varmasti tulossa!! Aloin toivomaan, että toivottavasti keikat ulottuisivat tänne Europppaan saakka. Noh, eipä mennyt kauaa kun uusi tapahtuma luotiin Facebookkiin ja kiertueaikataulu kertoi sen mistä haaveilin; Euroopan keikkoja oli runsaasti. Lähin keikka naapurimaassamme Ruotsissa.

Heti ensimmäisenä laitoin viestiä ystävälleni, että nyt olisi meidän hetki. Lähde mukaan ja innostu! Eikä tarvinnut kahdesti käskeä. Ystäväni oli heti mukana. Hän pyysi töistä ylimääräistä lomaa ja saatiin sitten sovittua vapaat heinäkuun alkuun, eli ihan vähän ennen mun virallisen kesäloman alkua. Sitten piti päättää kohde, minne me haluttiin lähteä katsomaan Beyoncea? Vaihtoehtoja oli muutamia ja sieltä me valittiin kohteeksi Italian Milano! Huikeeta! Vielä huikeampaa tästä tekee sen, että ystäväni ei ole juurikaan matkustellut ulkomailla tai saati ollut koskaan lentokoneessa. On aika huikeeta aloittaa matkustelu MUN seurassa, Milanosta ja Beyoncen keikalta 🙂

Tosiaan liput on nyt ostettu. Konsertti pidetään Milanon valtavalla stadionilla, joka on paikallisen jalkapalloseuran kotistadion. Paikka vetää sellaisen 80 000 ihmistä. Hullua! Seuraavana pitää alkaa kytistämään halpoja lentoja ja majoitusta. Liput konserttiin maksoi per naama 128€. Halvemmallakin olisi saanut, mutta ei haluttu ihan sinne piippuhyllylle. Ollaan nyt jossain puolessa välissä katsomoa. Toivottavasti nähdään edes vilaus Queen Beetä <3

Unelmien toteutuminen vaatii joskus uhrauksia ja nyt mä uhraan rahaa vaikka mun pitäisi kyllä oikeasti säästää. Tää vaan on nyt sellainen once in a lifetime juttu ettei tuu kohdalle varmasti enää toista kertaa.

Onko lukijoissa muita Queen B faneja <3

Kuvat Beyoncen Instagram tililtä.

4 kommenttia

 1. Miumau kirjoitti:

  Hei! Olisi kiva kuulla sun työstä. Ainakin joskus selailin sun instaa ja sieltä selvisi, että oot teholla töissä. Olis tosi kiinnostavaa kuulla, että millaista työ siellä on (hyvät ja huonot puolet), minkälaista osaamista siellä vaaditaan ja kuinka kauan sulla kesti perehtyä siihen työhön. Itse olen sairaanhoitajaopiskelija ja oon erityisen kiinnostunut teholla työskentelystä.

  • Noora kirjoitti:

   Moikka! En itseasiassa ole koskaan ollut teholla töissä. Olin töissä päivystyksessä kolme vuotta ja nyt kiertelen taloa konservatiivisella puolella 🙂 Yhden vuoron olen tehnyt teholla, en sen enempää 🙂

 2. Malla kirjoitti:

  Juhannuksena Kööpenhaminaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *