Hae
Mansikkapilvi

MIKSI MAINOSTAA BLOGISSA?

Maailma on nykyään täynnä erilaisia palvelun tarjoajia. Osa niistä menee ihan täysin ohi kun tulee sellainen ähky kaikista sivustoista, alennuskoodeista ja ihan ylipäätään somesta, että ei niihin jaksa perehtyä. Bloggaajana kuitenkin haluan itse tuoda esiin erilaisia palveluita ja alennuksia. En pelkästään vain siksi, että itse niistä jotenkin hyötyisin vaan siksi, että tiedän ihmisten kuitenkin tilailevan kaikenlaista eri sivuistoilta. Koska tilaan itsekin aika paljon netin kautta ja itse ainakin yritän etsiä alekoodeja jos olen jostain jotain tilaamassa. Aika usein eri sivustoille alennuskoodeja löytyykin, joten miksi en auttaisi  muita samalla tavalla.

Uusimpana löytönä, mistä haluan vinkata teille, olen löytänyt tällaisen sivuston minkä ideologia on todella jees! Ruokahävikkiä tulee kaupoissa valtavasti vuosittain. Ruoka on ihan täysin käyttökelpoista edelleen, joskus vaan esimerkiksi kauppojen valikoima uudistuu ja vanhat valikoimat joutaa tieltä pois. Useimmiten ne joutuu sitten jätemyllyyn uusien tieltä. Nyt kuitenkin on tullut tällaisia firmoja, jotka ostaa näitä tuotteita joiden myyntiaika on syystä tai toisesta loppumassa. Tuotteet itsessään ovat vielä ihan käyttökelpoisia. Nyt ihmisillä on kuitenkin mahdollisuus ostaa tuotteita huikean paljon edullisemmin kuin mitä ne maksoi kaupan hyllyllä. Käykääpä tutustumassa esimerkiksi tähän Mat Smart palveluun ja sen valikoimaan. Valikoimista löytyy tuotteita niin kemppareista ruokiin ja lemmikkitarvikkeisiin.

Firma toimittaa tilaukset kaikkialle Suomessa, poisluettuna Ahvenanmaa.

Toinen paikka mitä mä tuen ja tuon esille täällä blogissa on Fitnesstukku. Fitnesstukulta oon tilannut jo vuosia mun lisäravinteet mitä käytän treenin ohessa. Lisäksi Fitnesstukun laaja valikoima erilaisia salivaatteita on tehnyt vaikutuksen. Useimmat mun päällä nähdyn salihousut on tilattu juurikin Fitnesstukulta.

Tämän viikon voimassa olevat Fitnesstukun tarjoukset löytyy tämän linkin takaa + ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN TOIMITUKSIIN 2.4 SAAKKA! 

Joten menkääpä kipin kapin tsekkaamaan pääsiäistarjoukset Fitnesstukulta ja tilatkaa nyt kun ei ole ylimääräisiä toimituskuluja maksettavana 🙂

Mitä mieltä te olette mainoksista blogeissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *