Hae
Mansikkapilvi

MIKSI ÄRSYTTÄÄ ITSEÄÄN TAHALLAAN?

Sitä minä olen aina ihmetellyt meissä ihmisissä, että miksi itseään pitää tieten tahtoen kiusata? Jos jokin asia ei sovi sinulle tai ärsyttää ihan valtavasti, niin minkä takia sinä omatoimisesti altistat itsesi tällaiselle ärsytykselle?

Tällä kertaa minä puhun blogimaailmasta ja blogien lukijoista. Itse olen blogannut nyt seitsemän vuotta ja aina aika-ajoin olen saanut hyvinkin ärsyyntynyttä ja vihaista kommenttia blogiini. Osittain minusta tuntuu, että nämä kommentoijat saattavat tuntea minut siviilissä tai ainakin tietävät, koska heitä tuntuu ärsyttävän jotenkin henkilökohtaisella tasolla aivan äärettömän paljon.

Itse olen varmaankin sitten niin fiksu, että jos joku bloggaaja kirjoittaa ensinnäkin sellaisista aiheista jotka ei mua kosketa tai kiinnosta, niin minä en lue hänen bloggauksiaan. Miksi lukisin? Mä en varmaan ole vaan tarpeeksi uteliasta sorttia. Saati sitten jos mulla nousisi verenpaineet aina kun luen jonkun bloggaajan tekstejä, niin enhän minä nyt tieten tahtoen mene v*ttuuntumaan sinne blogiin. Kaiken kukkuraksi sitten vielä avautuisin siellä blogissa, että ai hitto kun sinä oletkin tyhmä bloggaaja.

Eihän tuollaisessa toiminnassa ole mitään järkeä, vai onko? Enkö minä vain tajua jotain? Menet vapaaehtoisesti lukemaan blogia, jonka tiedät sua ärsyttävän. Luet tekstin ja olet tosi ärsyyntynyt, oikein v*ttuuntunut, että miten noin idiootteja voi olla olemassakaan. Sitten menet vielä kertomaan mielipiteesi tästä bloggaajasta hänen kommenttiboksiin.

 

Siis kuka tässä on silloin idiootti? Se kuka kirjoittaa omaa blogiaan vai se joka menee lukemaan sellaista blogia, mitä ei voi sietää? Jos on halu lukea blogeja, niin näitä löytyy monenlaisia ja varmasti sellaisiakin mitkä ei ärsytä. Eikö olisi parempi kaikkien kannalta keskittyä lukemaan niitä blogeja mitkä miellyttää ja tuo jotain muuta kuin ärsytystä sun elämään? 😀

Tietty se, että on bloggaajan kanssa eri mieltä asioista on asia erikseen. Mielipiteitä on ja pitää olla erilaisia, mutta itse selkeästi koen saavani teiltä joiltain ihan suoranaista haistattelua kommenttiboksissa aina silloin tällöin, niin miksi ihmeessä sinä seuraat tätä blogia? Minusta on hauska käydä mielipidekeskusteluja vaikka ne joskus meneekin jankkaamiseksi puolin ja toisin. On hauska kuulla erilaisia näkemyksiä asioihin. Tiedän, että se oma tapa ajatella ei ole ainut tapa ja välttämättä edes se oikea tapa ajatella.

Mutta tottahan se on, kun blogilla on runsaasti lukijoita sinne joukkoon alkaa löytää tiensä myös ne heitterit.

Yksi kommentti

  1. Tommi Hartikainen kirjoitti:

    Suomessahan saa aika vapaasti kertoa ja kirjoittaa mielipiteistään ja yhtälailla voi vapaasti valita mitä lukee. Olen itsekkin miettinyt näiden nega palautteiden kirjoittajia, ei siinä mitään jos perustelee mielipiteensä tai muuten on asiallinen sävy kommentissa, meillähän on vapaus mielipiteeseen. Mutta miksi pitää kommentoida ihan vain siksi että on hakemalla hakenut jotain mistä ei tykkää, kirjoitus virheet, näsäviisaat huomautuksen yms. Itse luen tätä blogia siksi että asioita käsitellään usein hyvinkin maalaisjärjellä ja monelta elämän osa-alueelta. Jatka samaan malliin ja pidä mielipiteesi ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *