Hae
Mansikkapilvi

RUOKAILUTILAN PIKAMUUTOS

Olen jo pitkään kaivannut jotain muutosta meidän ruokailutilaan. Tiesin, että ihan mitään hirveän suurta muutosta en pysty toteuttamaan, koska tila on rajallinen. Olen kuitenkin tiennyt mitä tahdon muuttaa tässä ruokailutilassa ja ne oli verhot. Meillä oli ennestään mun mielestä tunkkaiset (johtui varmaan siitä, että olin katsellut niitä jo useamman vuoden) ja liian pitkät verhot, jotka notkui osittain mytyssä lattialla. Vaikka verhojen väri olikin vaalea, halusin jotain raikkaampaa.

Joten olen jo pidemmän aikaa katsellut eri nettikaupoista verhovalikoimaa ja yllättävää kyllä, eniten mun silmää on miellyttäneet verhokapat. Nehän on monien mielestä sellaiset mummomaiset (tai ainakin mun miehen mielestä, kun aloin hänelle niistä puhumaan). Verhokapat on kohtuuhintaiset, sillä kangasta verhoissa on suhteellisen vähän. Lisäksi, olen itse haaveillut sellaisista hiukan ohuemmista verhoista, joista kivasti päivän valo hohtaa läpi.

Eilen sitten kauppareissulla löysin halvat verhot ja nappasin ne mukaani. Ajattelin, että jos ne ei jostain syystä käy, niin en menetä rahallisesti ainakaan hirveästi. Joten otin entiset verhot pois ikkunoista, silitin uudet verhot ja laitoin ne paikoilleen.

Näytän ensiksi kuvia miltä ruokailutila näytti vanhoilla verhoilla:

Periaatteessa ihan kivat verhot joo, mutta joku niissä häiritsi. Halusin kevyemmän ilmeen. Entiset verhot menee tietenkin kiertoon fb-kirpparille ilmaiseksi. Helppo keino päästä tavarasta eroon ja käyttökuntoinen tavara saa mahdollisesti uuden kodin jostain missä sitä tarvitaan enemmän. Tässä seuraavaksi kuvia ruokailutilasta uusilla verhoilla, mitä olette mieltä?

Verhot näyttää kuvassakin kivalle, mutta vielä paremmalle ne näyttää täällä paikan päällä ihasteltuna. Mä tykkään ainakin tosi paljon ja kyllä mieskin antoi näille hyväksynnän. Ei ole ihan niin mummot kuin mitä hän kuvitteli omassa mielessään etukäteen.

Tästä sinäkin voit mennä katselemaan itsellesi uusia verhoja.

Ja tämän linkin kautta voit käydä katsomassa verhotrendit 2018 ja voit käydä testaamassa millaiset verhot sinun kotiisi sopii.

Aloin miettimään verhon vaihdon yhteydessä, että millä muulla tavoin tällaisen rajatun tilan ilmettä voi muokata. No ensimmäiseksi tuli mieleen, että pöydällä olevan liinan tai tablettien vaihdolla saa jo ihan eri tavalla ilmettä muutettua. Itse vaihdan vuodenaikojen mukaan tabletteja pöydälle. Talvella on yleensä hiukan tummempaa sävyä, jouluna on ihan omat tabletit ja kesää kohti mentäessä tabletit muuttuvat vaaleiksi ja kepeiksi. Mielestäni kohtalaisen edullinen keino päivittää ilmettä, vai mitä olette mieltä?

Oliko sun mielestä hyvä muutos?

4 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Minäkin oon mieltänyt kappaverhot jotenkin vanhemmille ikäpolvelle, mutta toi näyttää oikeesti tosi hyvältä. Ihanan raikas. Minä ainakin tällä hetkellä kaipaan jotenkin raikkautta ja ehkä jotakin väriä asuntoon kevään myöden.

    Mukavaa alkanutta viikkoa ja toivottavasti olosi alkaa paranemaan. 🙂

  2. Terhi kirjoitti:

    Hyvältä ja raikkaalta näyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *