Hae
Mansikkapilvi

SUPERVIIKKO

Tällä viikolla on Superviikko. Superviikko kestää siis tarkalleen 9.4 – 15.4 välisen ajan. Superviikolla useat eri nettikaupat tarjoaa aikamoisia tarjouksia ja mä poimin tähän tärpeistä tärpeimmät ja tein itsekin juuri yhden tilauksen. Varmaan tulee tehtyä vielä lisää. Hullaannuin mm. meikeistä Nordic Feelissä kun kävin äsken niitä katsastamassa 😀

Superviikolla Swiss Clinicilla saa alennusta koko valikoimasta 20% koodilla SCWEEK20. Hyödynsin itse tilaisuuden ja tein tilauksen. Olen kuullut ja lukenut paljon hyvää tästä mikroneulauksesta ja haluan nyt testata sen, että onko se vaan huhupuhetta vai totisinta totta.

 

Itse tilasin tämän Skin Revivalin. Tällä pystyy vaikuttamaan ihoon monella eri tavalla. Rullaamalla ihoa säännöllisesti pystyy vaikuttamaan ihon kuntoon positiivisesti, se tekisi ainakin omalle kasvojen iholle hyvää, etenkin kun ollaan menossa kohti kesää. Rullatessa ihoa, neulat aktivoivat ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä uusien ihosolujen syntyä. Lisäksi neulaus:

  • On tehokas anti-ageing hoito
  • Häivyttää hienoja juonteita
  • Tasoittaa ryppyjä
  • Vähentää epäpuhtauksia
  • Tasoittaa ihoa
  • Tasoittaa ihon sävyä

Lisäksi valikoimassa on toisenlainen rulla, jolla voidaan vaikuttaa ihoon hiukan eri tavoin.

Skin Renewal vähentää:

  • Aknearpia
  • Pinnallisia ja syviä arpia
  • Pigmenttimuutoksia

Molempiin rulliin kuuluu mukaan oma seerumi, mitä pitää käyttää yhdessä mikroneularullan kanssa, saavuttaakseen optimaalisen tuloksen.

Lisäksi Swiss Clinicilla nyt siis myös hampaiden valkaisusetti -20%

Superviikon muita tarjouksia on myös nämä seuraavat tarjoukset:

Lindexin verkkokaupasta kaikki tuotteet, myös siis aletuotteet -15% koodilla superweek18

House Of Brandonilta saa tämän viikon ajan alennusta 25% ostosten ylittäessä 100€. Koodi House of Brandonille on SUPERVIIKKO.

Ihana korukauppa, josta saa myös sisutustauluja, Samas koru tarjoaa superviikon ajan kaikki tuotteet -20% koodilla SUPERVIIKKO. Siellä on mm. ihania kettukorviksia!

Ja Nordic Feel tarjoaa kaikki meikit -20% koodilla SUPERWEEK. (Alennus Ei koske merkkejä bareMinerals, Babor, CCS, Compagnie de Provence, Dermalogica, FACE Stockholm, Grazette of Sweden, Hanz de Fuko, Löwengrip Care & Color, Marc Inbane, Maria Nila, Maria Åkerberg, Clarins & Sensai.)

Nyt jos koskaan nettishoppailu on kannattavaa! Aivan huikeita tarjouksia!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *