Hae
Mansikkapilvi

MILLAISET ON HYVÄT ULKOILUVAATTEET?

Siis nyt ei voi olla enää elämä makeampaa. Ihana aurinkoinen ilma ja mulla vapaapäivä. Yleensä se menee niin, että aurinko paistaa viikon jokaisena päivänä kun olen töissä ja sitten kun vihdoin minulla on vapaapäivä, aurinko häipyy pilvien taakse piiloon. Mutta hei, ei tällä kertaa ja oon siitä niin happy!

Oon aina ollut ulkoilmaihminen. Rakastan liikkua ulkona, etenkin metsässä. On ihana kierrellä luontopolkuja ja katsella kaikkea sitä ihmeellistä ja jännää mitä metsä voi pitää sisällään. Oon kulkenut ihan pienestä pitäen isän mukana metsällä, kalassa ja muutenkin liikkunut paljon ulkona. Samalla olen oppinut ihan hirveästi eläimistä ja kasveista. Nyt oon huomannut, että oon alkanut siirtämään tietojani mun miehelle. Mies on oppinut mm. sen, että mitä naava on ja mitä se kertoo jos sitä näkee kasvavan runsaasti puissa.

Se mikä ulkoilussa on muodostunut tärkeäksi, etenkin nyt kun meillä on koira, on ulkoiluvaatteet ja niiden laatu. Ulkoilu on huomattavasti nautinnollisempaa kun päällä on keliin sopivat vaatteet, jotka vielä lisäksi istuu omalle vartalolle hyvin ja näyttää päällä hyvälle. Koiran kanssa ulkoillessa ulos on lähdettävä oli keli mikä hyvänsä. Tänä keväänä me haluttiinkin panostaa miehen kanssa uusiin ulkoiluvaatteisiin. Tiedettiin, että haluttiin sellaiset ulkoiluvaatteet, jotka pitää tuulta ja pientä sadetta.

Tänä keväänä kauppoihin tuli Haltin Pallas ulkoiluvaatteet. Oltiin samantien myytyjä niille. Ulkoiluvaatteissa on ihanat värit niin miesten kuin naisten malleissa ja kun käytiin sovittamassa vaatteita kaupassa, ne istui päälle kuin hansikas käteen. Esimerkiksi housuissa on takapuolen ja polvien kohdalla erilainen kangas, joka joustaa ja antaa periksi esimerkiksi istuessa ja kyykistyessä. Loistava ominaisuus mun mielestä.

Pakko vielä erikseen puhua näistä väreistä. Mä rakastan violettia ja tykkään tuosta takin sävystä ihan tosi paljon, mutta toi miesten takki! Se on ihan mielettömän pirtee ja raikkaan värinen. Mies tykkää kanssa vaikka, yleensä hänen takit on olleet joko mustia tai muita tumman värisiä. Housutkaan ei ole mustat, vaan pikemminkin tuollaiset tummanharmaat.

Nyt kun vihdoin omistetaan ulkoiluvaatteet, jotka oikeasti on juuri tähän keliin sopivat, on ulkoilu nautinnollista. Takin alle mahtuu paksumpikin paita tarvittaessa, mutta takki itsessään blokkaa tuulen, että mitään hirmu paksua ei näin aurinkoiselle päivälle alle tarvitse pukea plus liikkuessa tulee yleensä lämmin. Lisäksi tosiaan vaatteet pitää kosteuden, ainakin meidän kokemuksen mukaan. Jos vaikka Luka hyppii märkänä ja kuraisena meitä vasten, niin kangas ei kastu ja kura lähtee kankaasta ihan vain pyyhkäisemällä, tosi kätevää.

Miltäs näyttää teidän silmään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *