Hae
Mansikkapilvi

PARASTA JUURI NYT

Tänään Sunnuntaina ajattelin fiilistellä parhaita juttuja just nyt. Niitä on monia ja niitä kelpaakin fiilistellä oikein urakalla ja ääneen myös täällä blogissa.

Parasta tällä hetkellä ylivoimaisesti on toi auringonpaiste tuolla ulkona. Sininen taivas, aurinko ja lintujen laulu. Se on vaan jotain niin maagisen pirskahtelevaa! Auringonvalo on ihana asia (tosin myös katala, se tuo kaiken pölyn ja likaiset ikkunat esiin talven jälkeen). Mä rakastan aurinkoa ja herään henkiin ihan vaan sen voimasta <3

Top juttuihin kuuluu myös meidän Luka. Luka on siis jo kahdeksan kuukautta. Hänellä on alkanut sukukypsyys varmaan kolkuttelemaan ovella. Jotain ihmeellistä pojassa tapahtuu, mutta me ollaan päästy hänen kanssaan tosi helpolla. Mitään kauheita murrosikäisen kiukuttelua ja valtataistelua meillä ei olla käyty. Luka pysyy ehkä entistä paremmin takapihalla ja tulee kyllä luokse kun kutsutaan. Luka on maailman iloisin hännän heiluttaja. Häntä kun heiluu, niin pojan koko pylly vispaa mukana, ja se jos mikä on sööttiä <3

Parasta on myös se, että grillikausi on korkattu! Kyllä vain! Eilen käynnistettiin grilli talviunien jälkeen päälle ja paisteltiin nakit ja makkarat sekä täytetyt herkkusienet. Valitettavasti näistä herkuista ei ole kuvia, sillä ne meni hyvin nopeasti parempiin suihin, eikä kuvaamiselle jäänyt nyt aikaa.

Sitten mulla varmaan on elimistössä joku vajaus, hyvän rasvan vajaus, sillä mulla alkoi tekemään mieli avocadoa viime viikolla ihan hirveästi. Se on ihanaa leivän päällä ja sitä olenkin nauttinyt nyt joka päivä. Tänään kävin täyttämässä avocado varastot jälleen, niin riittää herkutella.

Nää asiat on just nyt parasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.