Hae
Mansikkapilvi

Q&A- KYSY MITÄ VAAN!

Mä ja mun mies vastataan!

Mä olen törmännyt muutamissa blogeissa tähän Q&A – postaus ideaan. Mun mielestä tää on hauska juttu, etenkin kun kysymyksiä saa esittää myös bloggaajan puolisolle. Joten kopioin tämän idean myös omaan blogiini. Nyt saatte laittaa tulemaan kysymyksiä minulle, mun miehelle tai sitten meille yhteisesti vastattavaksi. Pyrimme vastaamaan rehellisesti kaikkiin kysymyksiin joita laitatte, mutta kaikkein henkilökohtaisimpiin kysymyksiin katsomme oikeudeksemme jättää vastaamatta.

Voitte kysyä siis melkein mitä vaan, ja me vastataan! Antaa palaa!

6 kommenttia

 1. MJ kirjoitti:

  Hei. Blogiasi seuranneena kiinnostaisi tietää, onko bloggaamisesi tullut koskaan työyhteisössä potilaiden tai kollegoiden taholta esiin ja jos on niin millä tavoin? Olen itsekin sairaanhoitaja ja ajatus blogin perustamisesta on houkutellut, mutta erioisalani (psykiatria) tuo itselläni varautuneisuutta asian suhteen.

 2. Saara kirjoitti:

  Kiva ku toteutat tälläsen!! Pari kysymystä: Missä tapasitte? Mikä on sun miehen nimi (etunimi siis)? Mitkä ovat toistenne parhaat puolet?

 3. Erika kirjoitti:

  Moikka! Itse myös alalla työskentelevänä olisi mukava kuulla mitä mieltä olet nyt tuosta rokotelain muutoksesta, lähinnä influenssarokotteen osalta ja hieman perusteluita miksi olet juurikin sillä kannalla! 🙂

 4. Nimetön kirjoitti:

  Minkälaisia ammatillisia haaveita sinulla on? Käyt käsittääkseni nyt tuota terveysvalmentaja- jutskaa, haluaisitko siitä jossain vaiheessa ihan päätyösi vai haluatko jatkaa yhä sairaanhoitajan töitä kuitenkin? Oletko ikinä haaveillut jatko-opinnoista sairaanhoitajasta (esim. terkkari, lääkäri, hoitotyön opettaja jne.)? 🙂

  Yhteisiä trivia- kysymyksiä molemmille voisi olla esim. suosikki-leffanne, ruokanne, matkakohteenne ( jo käyty tai haaveissa vielä oleva)?Ja mihin ihastuitte aikoinaan toisissanne eniten? 🙂

 5. Johanna kirjoitti:

  Moikka! Oletko hetkessä eläjä vai haaveiletko aina huomisesta? Mitä pelkäät? Kadutko mitään? Jos voisit muuttaa elämäsi varrella yhden asian, niin mikä se olisi?

 6. Nimetön kirjoitti:

  Missä ootte tavannut miehenne kanssa?
  Ootteko ajatelleet tehdä lapsia? 🙂

  Ja muakin kiinnostaisi toi että aiotko jatkokouluttautua, olit hakenut johonkin kouluun, mihin hait?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *