Hae
Mansikkapilvi

SOHVAPERUNAT

Meillä on yksi salainen nautinto ja pahe mun miehen kanssa. Tai en mä nyt tiedä onko se varsinaisesti niin pahe, mutta sitäkin suurempi nautinto. Me aika usein iltaisin katsellaan sarjoja sängyssä. Siis parhainta ikinä on kaikenmaailman tositeeveet, eli esimerkiksi tällä hetkellä Selviytyjät Suomi ja Unelmien poikamies. Unelmien poikamiehestä innostuttiin niin paljon, että katsottiin jopa aiemmat kaudet tuossa alta pois, kun ei ollut ruudussa tätä uusintakaan enempää tarjolla siihen hätään. 😀

Unelmien poikamies on tällä kertaa aika hauska tyyppi ja itseasiassa ihan hyvän näköinenkin 😉 Mun mies päivittelee ääneen, että kaikkien kanssako se imuttelee siellä, mutta no hei, totta kai! Se on siellä etsimässä vaimoo! Pusukemia pitää testata tietenkin! Siellä on muutama vaimoehdokas, jotka joutais veks samantien jos mä ja mun mies saataisiin olla raadissa mukana antamassa äänemme 😀 Mut kai siellä formaatin mukaisesti pitää olla yks kitiskö, joka jauhaa siellä muista ja valittaa ääneen. Edellisellä kaudella oli sama homma.

Tempparit <3 Minä. Aivan järkyttävää, missä kunnossa joidenkin ihmisten parisuhteet on, tai mitä ihmiset puuhaa tietoisesti toisen selän takana. Ei mitään luottamusta, ei ymmärretä omien tekojen merkitystä vaan vieritetään syytä vaan kumppanin harteille: ”Sammy on käyttäytynyt ihan paskasti enkä voi luottaa häneen. Siellä se puristelee toisten tissejä. Mä en oo tehny mitään, enkä ole rikkonut rajoja. Mä pidän vaan hauskaa, mä esimerkiksi laitoin kondomin suullani toisen miehen löysään kikuliin. Ei se ole paha juttu, se kikuli oli löysä”. Siis järkyttävää paskaa. Hirveä myötähäpeä aina kun tätä ohjelmaa katsoo, mutta silti sitä on vaan katsottava. Ja bile-Dani on valloittanut ainakin meikäläisen sydämen 😀 Joka kaudella näyttää olevan yks sekopää-pariskunta paikalla. Tällä kertaa se on Vilma ja Elias. Vilma on aivan tossun alla, narsistin manipuloimana. Free Vilma!

Selviytyjät Suomi oli ennakko-odotuksena paskaa. Jotenkin ajattelin, että ei suomalaiset osaa kuitenkaan tehdä tätä niin kuin kuuluu. Onneksi kuitenkin annettiin tälle mahdollisuus ja niin vaan ollaan koukussa. Sarja on toteutettu täysin jenkki formaatin oppien mukaan ja ilmeisesti ihan samoilla kisapaikoilla suoritetaan kisat Suomen versiossa myös kuin jenkkien sarjassa. Ollaan koko ajan yksi jakso edellä television katsojia, koska katsotaan uusin jakso heti sunnuntaina Ruudusta, kun se sinne vaan pärähtää näkyviin. Meidän molempien suosikki-kilpailija oli Helmenkalastaja ja on ihan tosi väärin, että hän tippui sieltä pois. Aivan totaalisen väärin. Mahtava hahmo, viihdyttävä ja hauska ukko, omalla ihmeellisellä tyylillään ja törkeää pelaamista muilta kilpailijoilta blokata tyypin kisa täysin! MURR!

Nyt sitten alkoi joku uusi sarja Tähän aikaan ensi vuonna. Se pitää ehdottomasti katsoa. Mielenkiintoinen idea ja kun kyseessä ei taida olla pelkästään mitkään laihdutustavoitteet näillä ihmisillä. Perinteisiä laihdutusohjelmia on nähtykin jo ihan tarpeeksi, vaikka toki nekin on mielenkiintoisia. Tämän lisäksi on alkanut? tai alkaa tässä aivan lähiaikoina seikkailusarja nimeltään Pallon ympäri. Vähän tällainen Amazing Race tyylinen kisa. Kaikki tällaiset ohjelmat on todella kiinnostavia ainakin mun mielestä, joten se menee katsottavien listalle myös.

Niin ja meinasi ihan unohtua hehkuttaa tätä Aarnion sarjaa, joka jo alkoi Ruudussa. Siellä on nähtävillä kaksi sarjaa, ja ai että nappaskin kovaa meille molemmille tämä. Tositapahtumiin perustuva sarja! Tosi hyviä suomalaisia näyttelijöitä ja hyvä toteutus, ainakin tuon kahden jakson perusteella! Iso suositus!

Mut tällaisia sohvaperunoita (sänkyperunoita) me ollaan mun miehen kanssa. Kiirehditään äkkiä illalla sänkyyn, että päästään katsomaan televisiota. Ollaan niiin vanhoja ja niin tylsiä, mutta meillä on niiin hauskaa ja se on tärkeintä! 😀

Millaisia sohvaperunoita te olette?

11 kommenttia

 1. miranda kirjoitti:

  Siis Helmenkalastaja oli ärsyttävin ikinä ?. Odotin viikkoja et se tippuu. Yhtälaillahan se juonittelua siellä ja psyykkasi kisassa muita. Onneksi lähti. Temppareita ei kestä kyllä katsoa. Aarnio vaikutti hyvältä. Itse oon tykännyt Resident-sarjasta, joka tulee kans Ruudussa. Aika rajua menoa, toivottavasti noin ei ole missään sairaalassa. Mutta koukkuunhan siihenkin jää.

  • Noora kirjoitti:

   Joo, siis sehän on kisan idea, psyykata ja juonitella 😀 Ainakin mun mielestä. Siellä pitää selviytyä. Mut yksilökisassa jos porukka kääntyy yhtä vastaan niin se on väärin. 🙂 Hyvä tyyppi se oli. Reilu häviäjä. Ei haukkunut loppupeleissä sit muita ja loi sinne hyvää mieltäkin. Opetti Jamesia uimaankin 😀

   • miranda kirjoitti:

    Ehkä mua vaan ärsytti kaikkitietävyys ?. Mut olihan se viihdettä. Ite tykkään Jannista siellä.

    • Noora kirjoitti:

     Janni on kyl yks voittajasuosikeista varmasti 🙂 Saa nähdä pelaako ne sen ulos sieltä 🙂

 2. Iiris kirjoitti:

  Suosittelen hotkaisemaan sopivaan väliin areenasta Karppi-sarjan. Mielestäni oikein hyvin tehty ja juonenkäänteitä riitti! Hyvin kului pääsiäispyhät kun sitä katsoi. Samoin Au Pairit Miamissa oli lähestulkoon pelkkää tindertreffiä ja kännisekoilua 😀 *myötähäpeä*

 3. Nimetön kirjoitti:

  Edellämainittujen lisäksi Ruotsalaiset lätkävaimot ylen areenasta!

 4. t kirjoitti:

  Ruotsin ex on The beach löytynyt ruutu + ja on kyllä melkoista draamaa, vahva suositus!

 5. Marsa kirjoitti:

  Ai että toi Helmenkalastaja oli ihan todellinen helmi. Siis ihan huikee persoona. Miehen kanssa naurettu urakalla sille. Meidänkin kaveripiirissä jotkut otti sen liian tosissaan ja oli ihan että ”helvettiin tommonen mulk… tuolta”. Mutta niin vaan muuttuu tylsemmäks heti kattoo kun se hahmo tuolta poistuu. Ihan huikea tyyppi. Voittajasuosikki Janni nyt jäljelle jäävistä 😀

  Muutoin en oo oikein koukuttunut nyt mihkään muuhun kun tuohon Selviytyjiin. Dokumentteja tykkään kattoa aika laajasti kanssa. 🙂

 6. AI kirjoitti:

  Siis sohvaperunahan on ihan paras olla ☺️ Vasta siinä vaiheessa kannattaa huolestua kun käy kuten minulle yleensä: kun uni tulee ennen kuin sarja on loppu ?
  Kuule; laitoin sulle tällä viikolla meiliä, onkohan viesti tullut perille…? Eräs asiakkaani haluaisi muistaa sinua pienellä kevätlahjalla ☀️
  Terveisin, Aino Riannosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.