Hae
Mansikkapilvi

HOUSE OF BRANDON -40%

Blogista pääset tällä kertaa tsekkaamaan tarjouksen, millä sinäkin voit saada aika huikean tarjouksen koko ostoskorin sisällöstä House Of Brandonin verkkokauppaan. Elikkäs Offerillalla on tällä hetkellä hyvä tarjous. Ostamalla 3,99€ maksavan lahjakortin, saat HOB:sta alennusta -40%. Alennuskuponki on voimassa 12.5.2018 saakka eikä siihen sisälly ostorajoitusta.

Uskoisin monella meistä olevan ajatuksissa jotain tiettyä mitä haluaisi uudistaa kesävaatteissa. Ehkä uusi hame, shortsit tai ehkä lisää kivoja toppeja. No nyt on aika hyvä tsäänssi päivittää hyvällä alella vaatekaapin sisältöä.

Itse ostin tuon lahjakortin ja alankin nyt selailemaan House Of Brandonin valikoimaa 🙂 Homma toimii sillä tavalla, että kun olet ostanut tuon lahkakortin, saat sähköpostiin tilausvahvistuksen ja liitteenä tulee lahjakortti ja siellä on alekoodi, joka sitten laitetaan House Of Brandonin verkkokaupassa ostotilanteessa siellä loppuvaiheessa kampanjakoodi lootaan. Helppoa!

 

Tästä pääset ostamaan itselle tuon lahjakortin jolla saat 40%:n alennuksen.

Olkaapa hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.