Hae
Mansikkapilvi

AMAZING KESKI-SUOMI HAASTEKILPAILU!

JABADABADUU! Vitsit, meikä mandoliini pääsi mukaan aivan huikeaan juttuun. Nimittäin ensi viikon perjantaina starttaavaan Amazing Keski-Suomi kilpailuun. Tiedätte varmaan kaikki Amazing Race ohjelmaformaatin? No tämä kisa käydään samojen periaatteiden mukaisesti, mutta kilpailutantereena toimii Keski-Suomen maastot! Kisa kestää yhteensä 24h ja tässä saattaa joutua yöpymään ulkona. Mitään muuta ei tiedetä tästä kisasta kuin se, että se päättyy Jyväskylään lauantaina joskus iltapäivästä.

HUIPPUU, sanoinko jo!? 😀 Minä olen yksi viidestä joukkueenjohtajasta. Kisassa on siis mukana meidän joukkueen lisäksi neljä muuta joukkuetta. Kaikkiin näihin joukkueisiin pääset tutustumaan Amazing Keski-Suomen virallisilta Facebook sivuilta, eli täältä.

Mukana on tyyppejä laidasta laitaan. Ja sitten on meidän tiimi. Ajattelin tässä postauksessa esitellä minun joukkueen!

Ihan ensimmäisenä mun joukkueeseen valikoitui äly. Äly ja väläys, eli mun mies ja mä. Me ollaan jo valmiiksi melkoisen etevä tiimi. Älyähän tässä kisassa luultavasti tullaan tarvitsemaan ja sitä meillä nyt on siis insinööri-poikaystävän muodossa. Luotan myös mun miehen kaikenlaiseen kasaamisosaamiseen. Eli jos jotain sellaista tulee eteen, niin ollaan vahvoilla. Mun mies on kotoisin Jämsästä ja sen lisäks hän on asunut Jyväskylässä useita vuosia, eli vahvaa Keski-Suomen alueosaamista on varmasti. Mun miehen vahvuudet on siis äly ja autolla ajaminen.

Seuraavana esittelen meidän joukkueen ainoan erähöperön eli Iinan. Iina on mun ystävä Joensuun ajoilta. Iina rakastaa liikkua luonnossa ja hän harrastaa kalastusta sen kaikissa muodoissa. Iina mm. sitoo itse omat perhot. Sen lisäksi mimmi oli viime vuonna Norjan erämaassa ilman mitään luksustuotteita kalastusmatkalla, joten uskon sieltä mukaan tarttuneen varmasti jotain, mitä tän kisan aikana päästään hyödyntämään. Iinan vahvuuksia on kaikki mikä liittyy eräilyyn + jäiset vedet + ulkona nukkuminen (Iina laitetaan uimaan jos tulee uimatehtäviä, joukkueenjohtaja määräsi näin kuulemma…).

Jokaisessa joukkueessa pitää olla tietenkin yksi mustalammas, kenestä kukaan ei oikein tiedä mitään, niin on ainakin meidän joukkueessa. Neljäntenä jäsenenä esittelen Petrin, (insinööri)kavereitten kesken Pete. Pete tuli mukaan joukkueeseen mun miehen kautta. Pete pyörii myös näissä insinööripiireissä. Peten vahvuuksia on korkeat paikat ja uiminen ja jos ne ei vielä ole Peten vahvuuksia, niin me tehdään niistä hänen vahvuuksia. Tämän lisäksi Pete asuu myös Keski-Suomessa, joten paikallistuntemusta löytyy yllin kyllin, tai toivottavasti ainakin.

Mitäs mä voisin sanoa itsestäni ja omista vahvuuksista? No mä olen aina liikkunut luonnossa. Kalastellut, metsästänyt ja ihan muuten vain samoillut. Isän opeilla olen oppinut valtavasti kasveista ja kaiken maailman eläimistä. Mun vahvuuksiin kuuluukin varmasti sellainen nippelitieto ja tietysti se, että olen savo-karjalainen-keski-suomalainen 😀 Niin ja olen aika hyvä apukuski, varmastikin kaikki nämä on hirmu tärkeitä juttuja tässä kisassa! 😀

Joukkueena me ollaan vahvoja, koska meillä on valtava kilpailuvietti kaikilla. Halutaan olla ykkösiä, häviämään ei lähdetä. Meidän tiimi on monipuolinen ja sisältää monenlaista talenttia. Saas siis nähdä kuin meidän käy!

Kisan aikana meitä voi seurata livenä mun Instagramissa. Eli @jossuwow vaan seurantaan, niin pääsette kilpailutapahtumiin mukaan reaaliajassa, ja ehkä voitte auttaa meidän tiimiä jollain tapaa, jos ollaan ihan pulassa 😀 (mitä ei siis tietenkään olla, mutta JOS oltaisiin) 😀

NYT ME TARVITTAISIIN ENÄÄ APUA TIIMIN NIMEN KANSSA! ELI AUTTAKAA KEKSIMÄÄN MEIDÄN JOUKKUEELLE NIMI. VALITULLE NIMENEHDOTTAJALLE LÄHTEE YLLÄRIPYLLÄRI PALKINTO!

ELI TOIMIVA SÄHKÖPOSTIOSOITE MUKAAN. EHDOTUKSIA VOI JÄTTÄÄ KESKIVIIKKOON 16.5 SAAKKA.

6 kommenttia

 1. HK kirjoitti:

  Amazengineers

 2. Laura L. kirjoitti:

  Tean Jypinkylä

 3. Leila kirjoitti:

  Kuksa

 4. Iiris kirjoitti:

  Nokkelikot

 5. SK kirjoitti:

  Jymy

 6. Pauliina.K kirjoitti:

  SexyPöxyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.