Hae
Mansikkapilvi

KILPAILU – MILLOIN JALKA NOUSEE?

HOLA kaikki ihanaiset ja ihanaa aurinkoista viikon alkua! Varmaan koko Suomessa on tällä hetkellä aivan huikean hienot kelit, vai olenko ihan väärässä? Täällä Keski-Suomessa ainakin saadaan nauttia auringonpaisteesta ja ihanasta lämmöstä.

Tällä kertaa ajattelin tulla julkaisemaan kilpailun, koska mun mielestä tää on vaan niin hauskaa seurattavaa ja jännittävää ja haluan teidän osallistuvan tähän myös. Eli aiheena on meidän Lukan kasvaminen isoksi pojaksi, eli milloin jalka nousee pissatessa. Nimittäin poitsu täytti eilen 9kk, eikä vielä ole kertaakaan edes harjoiteltu pissaamista jalkaa nostaen. Kyykkypissa on best tällä hetkellä. Eipä siinä, ihan söpöähän se on, enkä tiedä pissaako kaikki pojat edes poikamaiseen tyyliin.

Kuitenkin varmaan lähiaikoina se tapahtuu, sillä Lukalla on tullut vähän uhmaa kehiin tässä. Sen lisäksi puruhimot on nousseet taas ihan uusiin sfääreihin ja kaikki mitä ulkona saa vain suuhunsa laitettua, sinne myös häviää: Tikut, kepit, oksat, kivet, multamöykyt, you name it! Siis ihan kaikki. Sitten kun poikaa kieltää, niin tää käy hakemassa uuden ja tulee oikein naaman eteen sitä esittelemään, että koitappa kieltää mua, et pysty siihen! 😀

Sen lisäksi korvat selkeästikin menettävät toimintakyvyn aina aika ajoin ja nenä vie mennessään. Joten uskoisin, että meillä eletään tämmöistä teini/aikuistumis-vaihetta.

Mutta siis, kilpailu pystyyn!

Yritä arvata milloin meidän Cockeri-poikamme Luka nostaa ensimmäistä kertaa jalkaa pissatessaan! Kilpailu päättyy sitten kun jalka nousee. Voittaja on se kuka arvaa päivämäärän oikein tai on lähimpänä! Palkintopakettiin lähtee motivaatiota treeneihin, eli toimiva sähköpostiosoite mukaan!

Onnea arvailuun! 😀

17 kommenttia

 1. mariem kirjoitti:

  3.6. klo 14.09 ensimmäinen koipikohtitaivasta -kusi (oikea jalka) 😉

 2. Minna kirjoitti:

  Arvaan 26.5.2018

 3. Laura L. kirjoitti:

  27.5

 4. Eveliina kirjoitti:

  Hih. Voi mennä reilusto vuosikin, eli jos nyt pn 9kk ni veikkaan elo-syyskuun vaihdetta. Tosin meillä (10v) pissitään vieläkin välillä tyttötyyliin, toi vissiin liittyy jotenkin merkkailuun et sen pissin saa korkeemmalle kolmella jalalla? Tää on urbaanilegenda, mut ei siis oo meillä haitannu vaik pissii tyttötyyliinkin. Mut siis. Elo-syyskuu. ?

 5. miltsu kirjoitti:

  22.7 😀

 6. Vera kirjoitti:

  Veikkaan 14.6. ?

 7. Asta kirjoitti:

  Veikkailen että 30.6 nousee koipi ;D

 8. Sandels kirjoitti:

  18.8 nousee!

 9. Katja kirjoitti:

  20.6

 10. Milla kirjoitti:

  7.7. ?

 11. Kristiina kirjoitti:

  19.6! 🙂

 12. Essi kirjoitti:

  20.7.

 13. Tupu kirjoitti:

  2.7 🙂

 14. Jonna kirjoitti:

  Jos se nousis vaikka 9.7.2018

 15. Maarit kirjoitti:

  30.5.

 16. Ida kirjoitti:

  17.7

 17. Piia kirjoitti:

  23.6.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *