Hae
Mansikkapilvi

RUSKETUS PURKISTA JA ARVISTA EROON!

Minähän makaisin auringossa kaiket päivät ja ruskettuisin, jos minulla suinkin olisi siihen aikaa. Mielestäni päivettynyt iho näyttää aina kauniimmalle kuin tällainen ei minkään värinen iho, mitä meillä suomalaisilla on pääsääntöisesti ympäri vuoden. Päivettynyt iho on jo ihan sen vuoksi käyttäjäystävällisempi, että esimerkiksi, meidän naisten niin hyvin tuntema sellu, ei vaan pääse loistamaan samalla tavalla päivettyneen hipiän läpi.

Huomasinkin, että jo aiemmin mainostamani Swiss Clinic juhlii syntymäpäiviään ja tarjoaa kaikista tuotteista -40%. Tämän innoittamana tein jälleen tilauksen. Tällä kertaa ostoskoriin meni Self-Tanning Treatment sekä Face Dry Mask. Eli kaksi erillistä tuotetta.

Self-Tanning treatment on turvallinen tapa päivettää ihoa. Pakkauksessa on ilmeisesti mukana öljy, joka päivettää. Tämä on muista eroava päivetystuote sen suhteen, että tätä päivettävää öljyä laitetaan muutama tippa oman päivävoiteen joukkoon. Sivuilla sanotaan näin: Hoidon ensimmäinen vaihe on Self-Tan Drops -tipat, jotka levitetään puhdistetuille kasvojen iholle aamulla joko sellaisenaan, tai sekoitettuna päivävoiteeseen tai aurinkosuojaan.

Uskoisin, että sekoittamalla päivävoiteseen, nämä tipat eivät anna luonnottoman väristä rusketusta, vaan päivettävät vain kevyesti. Lisäksi tähän Treatment- pakettiin kuuluu myös hoitolaput, jotka viimeistelevät hoidon. Sivuilla sanotaan lapuista näin: Hoidon toinen vaihe suoritetaan illalla viimeisenä osana iltarutiiniasi. Hiero kosteaa lappua tasaisesti kasvojesi ja kaulasi iholle. Lapun aktiiviset ainesosat jatkavat hoitavaa ja päivettävää vaikutustaan nukkuessasi. Laput kosteuttavat ihoasi, ja niiden tuoksu on raikas, eivätkä ne aiheuta värjäymiä.

Kuulostaapa helpolta! Tuote lupaa myös seuraavat asiat:

  • ”Pillow proof” – turvallinen vaatteille ja tyynyliinalle
  • Raikas tuoksu, joka antaa sinulle tasaisen ja terveellisen päivetyksen, vaikuttaen vuorokauden ympäri
  • Kaksivaiheinen hoito, joka antaa räätälöidyn päivetyksen, haluamallasi sävyllä
  • Nopeita ja pitkäaikaisia tuloksia

Joten testiin menee. Tänä keväänä aurinko on hellinyt Suomessa joka puolella, mutta silti en ole ehtinyt olemaan auringossa yhtään päivää vielä tähän mennessä. Silti haluaisin sen päivettyneen ihon, joten kokeillaan nyt sitten tätä ja vielä alennuksen kera kun tämän sai!

Toinen tuote on taas ihan tavallinen kosteuttava naamio kasvoille. Juuri eilen töissä puhuttiin siitä, miten kasvojen ihoa olisi pitänyt alkaa hoitamaan jo parikymppisenä, eli siis kymmenen vuotta sitten. Olen vasta ihan lähiaikoina alkanut miettimään, että ehkä minunkin ihoni, etenkin kasvoilta tarvitsee jotain tukea jaksaakseen säilyä terveenä.  Eli aika myöhässä ollaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Joten olen alkanut kokeilemaan erilaisia hoitavia voiteita ja naamioita. Tämä tuote lupaa:

Face Dry Mask on kuiva kasvonaamio, jota voi käyttää kolme kertaa. Naamio hyödyntää patentoitua vedetöntä teknologiaa, joka sisältää jopa 87% aktiivisia ainesosia, sekä vaikuttaa kokonaiset kahdeksan tuntia hoidon jälkeen. Käytä 15 minuuttia päivässä vähentääksesi ryppyjä ja hienoja juonteita, kosteuta ja uudista ihoa sekä saavuta tasaisempi ihonväri. Naamioita voi myös käyttää mikäli tiedossa on erityinen tilaisuus ja haluat saada ihollesi kauniin hehkun.

Rypyistä olen aina valmis luopumaan, eikä lisä hehku kasvoilla ole koskaan pahitteeksi 😉

Edellisen kerran ostin Swiss Clinicilta Skin Renewal paketin. Olen rullaillut tällä nyt useimpina iltoina ohjeen mukaisesti ja olen ollut tähän saakka erittäin tyytyväinen. Alkuun tuntui, että iho alkoi puhdistumaan ja näppyjä nousi ehkä normaalia enemmän, mutta sitten se hetken päästä rauhoittui. Lisäksi tämä voide mikä tulee paketin mukana, se on ihana. Ihan pieni määrä riittää koko kasvoille!

Joten jos haluat helliä itseäsi, niin nyt kipin kapin Swiss Clinicille ja hyödyntämään tämä tarjous, joka on voimassa toukokuun loppuun eli 31.5.2108 saakka!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *