Hae
Mansikkapilvi

IHANAN VIIHTYISÄ KESÄTERASSI

Rivitaloasumisen suuria plussia on se, että asuntoihin yleensä kuuluu oma piha ja terassi. Meidän asuntoon kuuluu todella suuri, koko asunnon levyinen terassi. Terassi on suunnattu siten, että aurinko alkaa paistamaan takapihallemme noin puolenpäivän jälkeen ja paistaakin sitten niin kauan kuin aurinko laskee horisontin taakse.

Terassin päällä on kirkas valokate, eli se laskee ihanasti auringonsäteet lävitseen, mutta kuitenkin antaa tarvittavaa suojaa sadetta, tuulta ja kuumimpia auringonsäteitä vastaan. Terassin lisäksi meillä on oma nurmikkoalue, ja sekin on oikeastaan ihan riittävä meidän tämän hetkisiin tarpeisiin. Emme ole vielä aidanneet takapihaa millään tavalla, ja onkin onni, että Luka on super kiltti sen suhteen, että eipä hän ole mihinkään karkaillut kertaakaan, vaikka poitsu saa oleilla takapihalla ihan täysin vapaana.

Olen  huomannut, että tykkään hirmuisesti laitella kukkia ja sisustaa. Jos minulla olisi enemmän ylimääräistä rahaa, sisustaisin kotia ja terassia varmasti enemmänkin. Minulla on mielessä useitakin visioita joita voisin toteuttaa, mutta tällä hetkellä mennään näin ja olen kyllä tähänkin tyytyväinen.

Yhteistyössä: Preeco.fi

Tosiaan, ajattelin tällä kertaa vilauttaa vähän meidän kesäkeidasta eli ihanaa kesäterassiamme. Hankimme viime vuonna Ikeasta ruokailuryhmän terassille ja loput kalusteet onkin tämän kevään hankintoja. Päädyin valitsemaan Preecon sivuilta meille sopivat kalusteet. Tiesin, että halusin nojatuoleja ja sohvan. Pöytä ei varsinaisesti ollut välttämätön, mutta kun löysin hyvään hintaan tämän ryhmän, ajattelin, että kyllä se pöytäkin menee. Halusin kestävät ulkokalusteet ja polyrottinkiset olivatkin hankintalistalla. Lisäksi kalusteiden värin halusin olevan ruskeaan taittava. En halunnut mustaa tai harmaata. Ruokailuryhmäkin on ruskea, joten ne sopii paremmin yhteen näin. Jos sinä vielä harkitset kesäkalusteiden hankkimista, suosittelen toimimaan nopeasti, sillä nämä aurinkoiset kelit varmasti tyhjentävät kauppojen varastoja nopeasti.

Minä olen ihan myyty terassillemme. Siellä on ihana tunnelma ja ihanat sävyt. Harmaat istuintyynyt täydentävät loistavasti tätä kalusteiden sävyä. Me grillataan miehen kanssa kesäaikaan tosi usein ja onkin ihanaa kun on terassi missä voi istuskella, viihtyä ja ruokailla. Meillä onkin jo tänä kesänä pari ystäväpariskuntaa käynyt grillailemassa, mutta terassi on ollut vielä keskeneräinen tuolloin. Nyt onkin oiva syy kutsua kaverit taas koolle ja nauttimaan kesästä <3

Mitä mieltä sinä olet meidän kesäkeitaasta?

2 kommenttia

  1. Jasu kirjoitti:

    Todella kaunis ja upea terassi! ?

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

  2. Henna.S kirjoitti:

    Niiiin ihana, kyllä kelpaa kesäpäiviä viettää!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *