Hae
Mansikkapilvi

HALVEMMAT KESÄLOMAVINKIT

Nyt kun koulut päättyi, monet suuntaavat nenänsä kesälomalle. Perheen kanssa suunnitellaan varmasti jonkinlaista kesälomareissua joko Suomeen tai sitten ihan ulkomaille.

Kokosin tähän postaukseen erilaista tekemistä niin pareille (kaverit tai pariskunnat) kuin lapsiperheillekin. Postauksesta löydät tekemistä eri paikkakunnilla. Katso lista läpi, josko joukosta löytyisi jotain mikä kiinnostaisi just sua!

Jyväskylässä voit lähteä koko perheen voimin vaikka minigolffaamaan Hutunkiin. Hutungissa on upea minigolfrata, joka sisältää istutuksia, vesialtaita, kaarisillan sekä terassin. Ratoihin on lisätty myös suosittuja Crazy-esteitä, jotka tekevät radoista entistä houkuttelevampia. Tarjouksessa nyt minigolf kahdelle 8€ (norm. 16€). Klik ostoksille tästä!

Sateisena päivänä voit keskittyä hemmotteluun. Jyväskylässä on tarjolla niin miehille kuin naisillekin omat hemmotteluhoidot. Miehelle virkistävä kasvohoito nyt 30€ (norm. 70€) ja naiselle Fresh Up – kasvohoito 22€ (norm. 45€).

Kesäloman kunniaksi voit laittaa oman tukkasi kesäkuntoon todella halpaan hintaan. Tampereella saat hiustenleikkauksen ja monivärjäyksen (tai halutessasi yksivärjäyksen) hintaan 40€-45€ (norm. 100€). 

Jos haluat rentoutua kunnolla heti kesäloman alussa voit mennä esimerkiksi hermoratahierontaan. Tampereella saat 1 tunnin hermoratahieronnan pään, niskan, hartioiden ja selän alueelle hintaan 22€ (norm. 50€). 

Espoossa on mahdollisuus ihanaan risteilyyn. Espoo Linen Saaristoelämys – risteilyliput kahdelle 18€ (norm. 38€) tai neljälle 34€ (norm. 76€). Alle 12-vuotiaat pääsee risteilylle veloituksetta aikuisen mukana.

Jos suuntaat lomalla Helsinkiin, niin samanlainen risteily on myös siellä. Pääset ihastelemaan kaunista Helsinkiä mereltä käsin. Lippu risteilylle yhdeltä 15€ (norm. 24€) ja kahdelta 20€ (norm. 48€), tai jos teitä on enemmän, niin risteily neljälle on vain 38€ (norm. 96€).

Jos tykkäät tehdä jotain aktiivisempaa, niin tämä tarjous voi olla juuri sinulle! Tunnin melonta kajakilla Helsingissä kahdelle nyt vain 15€ (norm. 30€). 

Pääset Helsingissä myös SUP-lautailemaan. Tunnin Suppailu kahdelle 15€ (norm. 30€). 

Helsingissä on mahdollisuus myös päästä nauttimaan vesipuiston riemusta. Perhepaketti Flamingo Spa:n vesipuistoon nyt neljälle hengelle 38€ (norm. 68€, sis. liput kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle).

Toki kesällä on muuten hyvä olla aurinkolasit aurinkoisia päiviä varten. Nyt ne saa aika edullisesti Helsingistä ja Espoosta. Näön tarkastus ja aurinkolasit UV-suojalla 130kpl vaihtoehdoista nyt 2€ (norm. 154€).

Toki päivän aktiviteettien jälkeen on tärkeää myös syödä. Täältä voit tsekata huokeat tarjoukset erilaisiin ravintola vaihtoehtoihin ympäri Suomen.

Muut Offerillan tarjoukset voit tarkastaa täältä,  sillä tarjouksia on niin paljon, että on mahdotonta listata kaikkia tähän yhteen postaukseen!

Toivottavasti sä löysit tästä jotain mikä miellyttää just sua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *