Hae
Mansikkapilvi

HAMPAAT VALKOISIKSI KOTIKONSTEIN

Olen haaveillut pitkään jälleen käyväni laservalkaisussa kirkastamassa hampaideni ilmettä. Kävin ekan kerran hampaiden valkaisussa suuhygienistilla muistaakseni 2013. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen, mutta ikävä vihlominen mitä tunsin valkaisun aikana ja sen jälkeenkin on saanut mut pysymään poissa tästä toimenpiteestä. Olenkin sen sijaan tutustunut näihin hellävaraisiin, mutta tehokkaisiin kotivalkaisumenetelmiin.

Monilla meistä hampaiden pinta on tummunut kahvin viinin juonnin seurauksena. Hampaissa voi olla tummentuneita läikkiä tai sitten hampaiden yleisilme on tunkkainen. Kotona tehtävän valkaisumenetelmän avulla hampaita on mahdollista valkaista hellävaraisesti ja on mahdollista saada jopa 1-2 vuotta pysyvä lopputulos. Mikä parasta omien kokemusten mukaan, tämä valkaisumenetelmä ei aiheuta vihlontaa. Vihlonta on tosi ikävä haitta yleisesti valkaisuissa, ja tosiaan tässä valkaisussa hampaat ei vihlo. JES!

Nyt mä halusinkin tulla kertomaan, että koodilla NOORA20 saat Swiss Clinicin hampaidenvalkaisusetin tarjoushintaan 39€. Normaalihinta setille on 59€.

Tässä yleisimpiä kysymyksiä joita tuotteesta on kysytty:

Käyttääkö Swiss Clinic samaa hampaidenvalkaisua kuin hammaslääkärit?

Kyllä, myymme täysin samaa tuotetta kuin hammaslääkärit. Löydät myymäämme geeliä myös hammaslääkäriltäsi, mutta korkeampaan hintaan. Myymme ainoastaan tuotteita, joissa vaikuttavien ainesosien tiivistysaste on hammaslääkäriliiton suositusten mukainen. Kun käyt hammaslääkärin vastaanotolla ja tilaat hammaskiskot, ne valmistetaan laboratoriossa. Tämä on aikaavievä ja kallis prosessi. Swiss Clinic tarjoaa sinulle räätälöidyt hammaskiskot, jotka voit muotoilla itse. Tällä tapaa säästät sekä aikaa että rahaa. Hoitotulos on sama, mutta hinta huomattavasti edullisempi (70-90% edullisempi).

Sisältääkö Swiss Whitening haitallisia aineita?

Ei, hampaidenvalkaisumme on kehitetty ottaen huomioon erityisesti turvallisuus, mukavuus ja hyvä lopputulos. Metodimme on täysin sama, jota hammaslääkärit käyttävät vastaanotollaan. Tutkimukset eivät ole osoittaneet, että kyseinen metodi olisi haitallinen hampaille.

Jotkut saattavat kokea herkkyyttä myös ikenissä. Ehkäistäksesi ikenien ärtymistä, kuivaa ylipursunut geeli pois ikenien päältä tai levitä hiukan vaseliinia ikeniin ennen hoitoa. Hampaidenvalkaisumme ei vaikuta hammaskiilteeseen millään tavalla. Vapaat radikaalit vaikuttavat ainoastaan orgaanisiin ainesosiin eivätkä siten vaikuta hammaskiilteeseen.

Mitä tuote sisältää?

Pakkaus sisältää

2x Erikoisvalmisteiset muovattavat valkaisumuotit

1x Säilytyskotelo valkaisumuoteille

1x Whitening hampaidenvalkaisugeeli

Propylene Glycol, Glycerin, Aqua, Sodium Bicarbonate, Carbomer, Cellulose Gum, Triethanolamine, PVP, Menthol, Mica, Hydrogen Peroxide, CI 77891

Sisältää 3x3ml Whitening hampaidenvalkaisugeeliä

Nyt sinulla on hyvä tilaisuus saada kesäksi vielä hampaat valkoisemmaksi. Koodilla  NOORA20 tämä setti hintaan 39€, kun se normaalisti on 59€.

2 kommenttia

  1. S kirjoitti:

    Koitin joskus näitä eikä ne muotit pysynyt millään suussa! Oli tosi ikävää pitää niitä se pitkä aika kun eivät pysyneet suussa kunnolla eikä hampaissa muutenkaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *