Hae
Mansikkapilvi

MAKUUHUONEEN MUUTOS

Meidän kompakti makuuhuoneemme on kooltaan noin 12 neliötä. Tila on siis melko rajallinen ja sinne menee juuri ja juuri vaatekaapin lisäksi meidän sänky ja yöpöydät. Kun muutimme tähän kotiimme reilu vuosi sitten, päätin, että laitan kodin valmiiksi pikkuhiljaa. Ihan turhaa stressata jostain sellaisesta esimerkiksi, jos joku huone ei ole ihan tiptop valmis heti kun muuttaa. Työhuone on meillä edelleen vielä aika keskeneräinen.

Me (minä olen) ollaan nyt vuoden päivät mietitty, että tarvittaisiin yöpöydät. Meillä on makuuhuoneessa ollut tähän saakka yöpöytinä kaksi valkoista tuolia, jotka nekin on olleet ihan toimivat, mutta meidän käyttötarkoitukseen vähän vajavaiset. Huomattiin, että molemmat kaivattiin yöpöytään laatikkoa, johon saisi laittaa jotain pientä tavaraa. Mies on lisäksi alkanut tilaamaan lehteä (koska on kuulema aikuinen ja aikuiset tekee niin), ja hän on haaveillut yöpöydästä, jonka laatikkoon saisi laitettua näitä lehtiä odottamaan lukemista.

Talvella päivitimme sohvamme uuteen ja pidimme silloin kovasti Veke.fi:n palvelusta ja valikoimasta. Siellä on paljon tuotteita, jotka voisin ottaa meidän kotiin ihan milloin vain. Nyt sitten eräs päivä selailin jälleen eri nettikauppojen valikoimaa, ajatuksena löytää meille ne yöpöydät. Noh, nehän löytyikin sieltä tutulta sivustolta, eli Vekeltä. Vekellä on useita erilaisia yöpöytiä ja laitoin miehelle kahdestakin eri yöpöydästä kuvia ja me molemmat tykästyttiin tähän malliin.

Delta yöpöydässä yhdistyy siisti ja yksinkertainen ulkomuoto ja kodikkaat värit; valkoinen ja puu. Mielestäni tammen väriset jalat luovat kodikkuutta. Tämäkin yöpöytä olisi ihan erilainen fiilikseltään, jos sen jalat olisivat täysin valkoiset, vai mitä olette mieltä.

Nyt mun mieskin saa omat lehtensä laatikkoon, suojaan Lukan hampailta. Mitäs tykkäätte meidän yöpöydistä?

4 kommenttia

  1. Päivi Pennanen kirjoitti:

    Kompaktit ja siistit yöpöydät teifän makuuhuoneeseen.

  2. Helzu kirjoitti:

    Hillityn tyylikkäät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.