Hae
Mansikkapilvi

HBO NORDIC- NOIN VIISI SUOSIKKIA

Voi, mistäs aloittaisin. Olen aiemmin täällä blogissa kertonut Netflix suosikeista. Tällä hetkellä me ollaan vaihdettu HBO:n valikoimaan, sillä Netflixin sarjat tuli koluttua aika hyvin. Tässä postauksessa käyn siis läpi omat viisi suosikkia (+muutaman muun) HBO:n valikoimasta. Suosikit on pakko rajata viiteen, sillä HBO:n tarjonta on niin mahtipontisen runsas ja monipuolinen, että tuolta löytyy suosikkeja huiman paljon enemmänkin.

Mutta tässä siis tulee viisi suosikkisarjaa HBO:n valikoimista. Listaan lopuksi muutaman bonus elokuvan ja sarjan, joita ei voi jättää mainitsematta.

OZ – Kylmä rinki. Ikivanha sarja, joka on aikoinaan pyörinyt ainakin nelosella televisiossa. Toimii nykypäivänäkin, sillä elämä muurien sisällä tuskin hirveästi muuttuu vaikka vuosia kuluu.

Band Of Brothers. Sotasarja. Toimii. Uniformuja, miehiä ja tositapahtumiin pohjautuva tarina, joka sijoittuu toiseen maailman sotaan. Suosittelen sarjaa myös naisille! Sarjan tekijöistä löytyy nimiä kuten Steven Spielberg ja Tom Hanks.

Toinen sotasarja, The Pacific, joka myöskin pohjautuu tositarinoihin. Kaikki mikä perustuu tositarinoihin toimii mulle. Ohjelmiin tulee ihan omanlaisensa fiilis, kun tietää, että asiat on jotakuinkin menneet oikeasti tällä tavalla. Sarjan taustalla häärää samaiset miehen kuin edellisenkin, eli mm. Steven Spielberg ja Tom Hanks.

Erityismaininnan saa lista huikeita dokumentteja. HBO:n valikoima dokkareita on ihan omaa luokkaansa. Dokumenteissa sukelletaan esimerkiksi murhaajien mieleen psykiatrian ammattilaisten avulla.

Bonus-valinnat:

L-Koodi. Pakko mainita. Tykkäsin niin paljon aikoinaan kun tämä sarja tuli televisiosta.

Walking Dead. Vaikka en mikään zombie fani olekaan ja kaikki tällainen liian yliluonnollinen yleensä ei uppoa muhun, niin jostain syystä Walking Dead on uponnut muhun kuin kuuma veitsi voihin. Kaikki kausia en ole katsonut, mutta suosittelen!

Shutter Island (elokuva). Huikea leffa, jonka pääosassa Leonardo Dicaprio. Mielenkiintoinen, mukaansatempaava ja yllättävän käänteen saava leffa, joka pitää otteessaan loppuun saakka. Toimii allekirjoittaneelle.

Ja sit yksi sarja mikä menee katseluun on Killing Eve. Eve Polastri on jännityksettömään työhönsä kyllästynyt MI5:n turvallisuusviranomainen. Villanelle taas on taitava, mieleltään oikukas palkkamurhaaja. Kun Evelle tarjoutuu tilaisuus lähteä jäljittämään Villanellea, saa alkunsa vaarallinen kissa ja hiiri -leikki, jossa roolit alkavat pian kääntyä päälaelleen.

Legendaarinen Sinkkuelämää. Tähän ei voi kyllästyä. Plus HBO:ssa on nähtävillä myös leffa kyseisestä sarjasta! Parasta tyttöhömppää!

Onko nämä sarjat tuttuja sinulle? Onko sulla suosituksia HBO:n valikoimasta?

5 kommenttia

 1. miranda kirjoitti:

  Handmaid’s tale. Syy miksi tilaan HBO:ta. Ihan sairas, mutta todella koukuttava. Pelottavan paljon yhteyksiä nykyaikaan.

 2. Unnukka kirjoitti:

  Killing Eve, ,Handsmand’s tale, Westworld, Big little lies( vahva suositus), the good fight, ym..
  Kaikkiin jää koukkuun, ikävä kyllä☺

 3. Ansku kirjoitti:

  Handmaid’s talelle suositus täältäkin ??
  Milloin arvot nesteralli liput? ?

 4. Tiia kirjoitti:

  Ihme, ettei Game of thronesia ole vielä mainittu – yksi parhaista sarjoista ikinä. Girlsiä suosittelen myös; ihanan freshiä ja suorapuheista tyttöhömppää, yllättävän koukuttava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *