Hae
Mansikkapilvi

TILIÄ PIKKAREILLA

En ole varmasti ensimmäinen enkä viimeinen sometyyppi, kuka saa kyselyjä pikkuhousuista. Minkälaisia käytän ja onko ne hikisten salitrikoiden alla hyvät. Joitain kiinnostaa varmasti myös hikiset sukat tms. vaatteet. Mielellään siis sellaiset missä olisi erilaisia eritetahroja. Usein tulee instagramin kautta kyselyjä, että hei onks noi sellaiset urheiluhousut mistä näkyy läpi ja kai sulla on siellä alla string-malliset alushousut.

Voitte uskoa kuin mä heti valppaana tietenkin vastaan tällaiselle tyypille. Not. Ihmisillä saa olla kaikenlaisia fantasioita ja fetissejä, mutta siinä kohtaa mennään yli niin, että viuhahti jos jatkuvasti pommitetaan viesteillä ja niillä samoilla kysymyksillä, joihin ei ole siihenkään mennessä tullut yhden yhtä vastausta. Kaiken lisäksi, täysin tuntemattomien sotkeminen sun omiin fantasioihin on älytöntä ja hiukan oksettavaakin. Varmaan on olemassa ihan eri palstat tällaisia kysymyksiä varten kuin esimerkiksi Instagram.

Luin artikkelin jossa kaksi naista kertoi myyvänsä käytettyjä pikkareita. Niitä sai halutessaan menkkatahroilla tai muuten vaan tahroilla. Joillain ostajilla oli toive kuulemma, että samoja pikkareita oli pidetty 48h. Onhan siinä pikkuhousuilla kate kohdallaan, mutta ei lähde silti. En lähtisi myymään omiani, enkä suosittelisi tätä duunia kavereillenikaan, mutta toisaalta jos sulle olis okei se, että joku mies tai nainen nuuskii sun käytettyjä pikkareita ja koskettelee itseään samalla intohimoisesti, niin kai sitä tätäkin pikku sivuduunia voi harrastaa.

Muistatte varmaan kun kirjoitin joskus tässä tänne blogiin siitä tyypistä, kuka lähetteli mulle k*llin kuviaan sähköpostiin. Se laittoi vielä kertaalleen ekan kerran jälkeenkin viestiä. Sairasta. Joskus sain puhelun tuntemattomasta numerosta. Olin salilla ja vastasin. Soittaja kyseli, että nöpöttääkö nännit. Löin luurin. Kaikenlaisia hyypiöitä on olemassa. Itse en haluaisi myydä tällaisille mitään, sehän olisi kuin heittäisi bensaa liekkeihin.

Tiedostan, että näitä fetissejä voi olla myös ihan ”tavallisilla ihmisillä”, eikä kaikki siis ole hyypiöitä, mutta joku raja tähänkin touhuun! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *