Hae
Mansikkapilvi

BOOKBEAT – YHTEINEN AJANVIETE

Postauksen lopussa on lisäksi koodi, jolla voit lunastaa itsellesi ilmaisen kuuntelukuukauden BookBeat sovellukseen.

Oon aika innoissani kertomassa teille tästä sovelluksesta. Innoissani siksi, että kun kirjaudun itse BookBeatin sovellukseen, minut valtaa ihmeellinen hurmio ja haluaisin ahmia kerralla kaikki mahdolliset elämäkerrat tuolta äänikirjapalvelusta. Olen innoissani lisäksi myös siksi, että saan tarjota teille kuukauden ilmaisen kokeilujakson BookBeat palveluun!

Me ollaan jo pitkään oltu mun miehen kanssa BookBeatin käyttäjiä, jo siis ennen tätä yhteistyötä. Mahtava palvelu ja valikoima äänikirjoja ja niiden lisäksi myös e-kirjoja. Itse käytämme vain äänikirjoja sen kätevyyden vuoksi. Tosiaan, Me käytämme. Minä ja mun mies. Se on sellainen meidän yhteinen ajanviete. Usein automatkoilla laitamme autoradiosta kuulumaan BookBeatin kautta jonkin mielenkiintoisen elämäkerran. Meidän suosikkeja ovat olleet Ville Haapasalon Et kuitenkaan Usko ja Aki Hintsan Voittamisen Anatomia. Tällä hetkellä autoradiosta kuuluu Jere Karalahden elämänkerta Jere.

Elämäkerroissa on jotain kiehtovaa. On mahtavaa päästä kurkistamaan jonkun tunnetun ihmisen elämään. Siihen kaikkeen mitä se elämä on pitänyt sisällään. Koskaan, tai ainakaan harvoin se on juuri sitä mitä esimerkiksi median kautta on saanut ymmärtää.

Mukavaa kuuntelemisesta tekee sen, että me voidaan molemmat kuunnella kirjaa yhtä aikaa ja käytännössä missä vain. Joskus me kuunnellaan äänikirjoja puhelimesta kun ollaan käymässä nukkumaan, mutta pääsääntöisesti äänikirjat on käytöissä meillä pidemmillä automatkoilla. Molemmilla meillä on kuitenkin hiukan erilainen maku kirjojen suhteen ja ainakin itse haluan uppoutua johonkin hömppään aina aika ajoin. Pakoreitin omasta arjesta tarjoaa esimerkiksi Henriikka Rönkkösen Bikinirajatapaus – ja muita sinkkuelämän iloja, jolle nauraa tyrskähtelin kun kuuntelin sitä samalla kun otin aurinkoa. Loppujen lopuksi kuuntelin myös Maaret Kallion miellyttävää ääntä kirjassa Lujasti Lempeä.

Yleensä kun puhutaan sarjojen ahmimisesta, niin puhutaan televisiosarjoista tai Netflixistä. Harva tulee ajatelleeksi, että myös kirjasarjoja voi ahmia! BookBeatista löytyykin useampi kirjasarja, jotka varmasti tempaavat mukaan. Usein kirjat kuitenkin ovat melko kalliita ja sarjojen ostaminen voi käydä kalliiksi. BookBeatista kuuntelet kirjasarjatkin tuohon samaan kuukausihintaan.

Kuuntelulistalle menee meillä seuraavaksi nämä äänikirjat:

Ja siis kaikki nämäkin kirjat voit joko lukea e-kirjana tai kuunnella silloin kuin sinulle itsellesi sopii! Niin kätevää.

BookBeatin käyttö on helppoa. Luot vain tunnukset ja esimerkiksi puhelimen sovelluksen kautta voit kuunnella äänikirjoja silloin kuin sinulle parhaiten sopii, kuten bussissa tai kotona siivotessa! Bookbeat on äänikirjapalvelu, jossa 16,90 euron kuukausimaksulla voit kuunnella rajattomasti äänikirjoja. Kirjoja löytyy niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.  Uutuutena Bookbeat on lanseerannut perhetilin, jossa siis omaan käyttäjätiliin voi lisätä toisen käyttäjän hintaan 4,90e /kk per käyttäjä. Perhetilillä voi olla maksimissaan viisi käyttäjää. Jos siis esimerkiksi sinun kumppanisi olisi kiinnostunut kuuntelemaan äänikirjoja, niin perhetilin avulla molemmat voivat kuunnella haluamiaan kirjoja yhtä aikaa. Lisätietoa perhetilistä löytyy TÄÄLTÄ.

Pääset testaamaan palvelua kuukauden ajan ilmaiseksi käyttämällä koodia mansikkapilvi. Koodin pääset lunastamaan  TÄÄLLÄ. Alekoodi koskee uusia käyttäjiä ja on voimassa 31.10. asti. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu normaalisti hintaan 16,90e, mutta voit myös katkaista tilauksen, jos haluat.

JOKO SINÄ OLET KOKEILLUT BOOKBEATIA?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *