Hae
Mansikkapilvi

IHAN PÄÄLLIKKÖNÄ

Ennen vanhaan, silloin kun oltiin nuoria ja nättejä kuljettiin paljonkin festivaaleilla. Tavalliset liput ja rannekkeet oli aina hankittuna tapahtumia varten. Oli hienoa töhöttää ja mennä, joskus humalassa ja joskus ei niin humalassa. Nyt kun ikää on mittarissa jo hiukan enemmän, sitä arvostaa tapahtumissakin hiukan erilaista kokemusta. Puhun nyt siis VIP-kokemuksista. Me ollaan mun miehen kanssa viimeisimmät tapahtumat, mitä ollaan tässä parin vuoden aikana yhdessä kuljettu, koettu aina vippinä.

On nimittäin ihan eri asia hengailla tapahtuma-alueella, joka esimerkiksi sateen aikaan on katettu. Ei kastu varpaat eikä mene tukka. Yleensä vippinä sulla on myös oma tiski, mistä käydä tilaamassa juomat ja onpa usein myös ruokaa tarjolla. Lisäksi vip-alueet on aina ihan tapahtumien ytimessä. Näet tapahtuman ihan parhaimmilta paikoilta, eikä tarvii edes käyttää kyynärpäätaktiikkaa!

Mä järkkäsin pienen yllärin mun miehelle kun me jäätiin kesälomalle. Hommasin liput mulle ja mun miehelle MM-ralliin, joka järjestetään vuosittain täällä Jyväskylässä. Oltiin viime vuonna tosiaan katsomassa yhtä erikoiskoetta, mutta silloin oltiin tuolla maalla, Ouninpohjassa. Me oltiin keskellä metsää hyttysten ja paarmojen keskellä ottamassa vastaan kiven iskuja, jotka kimpoili ralliautojen renkaista, vaikka kuinka oltiin olevinaan turvallisella alueella. 😀 Tuolloin mietittiin, että ei tämä ralli ole meidän laji ollenkaan. Ei ainakaan livenä paikan päällä seurattuna.

Jyväskylän rallissa ajetaan erikoiskoe myös ihan keskustassa. Ajattelin, että voitaisiin antaa rallille vielä mahdollisuus. Otin yhteyttä Starsquadille ja järjestin liput meille tuonne vippiin. Ajattelinkin, että alueen on oltava todella hyvällä alueella. Se oli vielä parempi! Rata kulki ihan vip-alueen vierestä! Ennen erikoiskokeen alkua tarjolla oli Vanajanlinnan Catering, eli pöperöt oli viimeisen päälle herkulliset! Voitte uskoa mun miehen yllätyksen kun kerroin hänelle, että mihin mennään juhlistamaan loman alkua!

Vaikka luonnollisestikin vip-liput on tapahtumiin aina hitusen verran arvokkaammat ei me ainakaan osata mennä juuri mihinkään enää tavallisilla lipuilla. Vip-kokemus on hintansa arvoinen. Ja tosiaan, kun ikää tulee, sitä arvostaa ihan erilaisia asioita tällaisissa tapahtumissa kuin jos vaikka vertaa siihen kun oli 20 vuotias. Tosiaan, Starsquad on se paikka, josta kannattaa liput tapahtumiin ostaa, jos haluaa nostaa kokemusta nextille levelille. Starsquad tarjoaa elämykset rallista formuloihin ja  Il Divon konsertista pikkujoulu-tapahtumiin.  Tästä voit käydä tsekkaamassa tapahtumat!

Kiitos mielettömästä MM-ralli kokemuksesta Starsquad!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *