Hae
Mansikkapilvi

LOMA ILMAN MEIKKIÄ

Muistan kun alettiin tapailemaan mun miehen kanssa miten hän sanoi mulle, et miten kiva on kun mun ei tarvii meikata jos lähdetään käymään kaupassa tai vien roskia. Mulle toi lausahdus oli jotenkin outo, koska en ole koskaan tarvinnut miettiä sitä, että miltä näytän jos käyn kaupassa. Tai no totta kai sitä vähän miettii. Kauheimmat rytkyt ei kaapista päälle sillon eksyi ja ehkä saatan harjata tukan, mutta meikkiä mun ei tarvitse sen takia laittaa.

mun kesähommia, ruohonleikkuu. Kerran kesässä ja silleen 😀

Kesä on siitä ihanaa aikaa iholle, etenkin silloin jos saa päivetettyä hiukan kasvojen ihoa, että ei silloin juuri meikkiä arjessa tarvitse. Mä olen huidellut tämän kolmen viikon loman käytännössä meikkaamatta. Kerran ollaan oltu ulkona ihan loman alussa, niin silloin meikkasin ja ehkä kerran huvikseen muuten vain, mutta muutenpa on meikkailut jääneet loman aikana.

Joskus sitä miettii, että näinköhän se on edelleen miehen mielestä hienoa, että pystyn olemaan ilman meikkiä, aika pitkiäkin jaksoja, mutta ei ole vielä tullut sanomista ainakaan! 😀

Mut iso tekijä siihen, ettei tarvii meikata on just se, että iho ei näytä kuoleman kalpealle eikä tummat silmänaluset valtaa koko kasvoja. Tämän takia pieni päivetys tekee vaan hyvää.

Mut kyllä mä sit toisaalta rakastan myös laittautua ja meikata silleen ihan ajan kanssa. Ja jee, tulevana viikonloppuna pääseekin puunaamaan sillä kesäloman ja koko kesän huipennus Weekend Festival pamahtaa käyntiin perjantaina! Meillä on sinne tosiaan liput ja aiotaan jaksaa bailaa kaksi päivää! Olen sitä jo hiukan etukäteen kauhistellut, että miten MÄ jaksan, mutta asenne vaan kohdilleen niin eiköhän se siitä. Kolme päivää ois voinut olla jo liikaa 😀 Jännityksellä sit nähdään, että miten uusi alue Weekend Festivaaleilla toimii Hietsussa.

Jos aurinko ei sinuun tänä kesänä tarttunut tai haluat pitää yllä saamasi kesän hehkun, suosittelen tutustumaan helppoon ja vaivattomaan keinoon pitää kasvoilla kaunis kesän hehku. Swiss Clinicin Self Tan pads! Aivan loistava tuote ja ihana tuoksu <3

Self-Tanning Treatment Täältä!

Ja alekoodilla NOORA20 saatte kaikista SwissClinicin tuotteista -20% alennusta! Koodi on voimassa 2.9.2018 saakka!

Pystytkö sinä olemaan ilman meikkiä, vai kuulutko niihin ketkä meikkaa kauppareissullekin? Mites sun mies suhtautuu siihen jos et meikkaa? Huomaako vai alkaako huomauttelemaan? 🙂

4 kommenttia

 1. Sk kirjoitti:

  Nuo tekoripset ja hyvät kulmakarvat helpottaa kyllä kummasti. Itsellä kun ei enää oo tekoripsiä, niin näyttää kummasti väsähtäneemmältä vaikka olisi päivettynytkin ?

  • Noora kirjoitti:

   Totta, ripset ja luonnostaan tummat ja tuuheat kulmat tuo kyllä ryhdikkyyttä kasvoille. Mutta muistan vielä ajan ennen näitä tekoripsiä ja en silloinkaan kesäisin meikannut 🙂

 2. Hanne kirjoitti:

  Kävittekö te euroopassa reissulla vai mitä sille matkalle tapahtui?

  • Noora kirjoitti:

   Siitä pitääkin kertoa täällä blogissa, ei mennyt suunnitelmat niinku strömsössä 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *