Hae
Mansikkapilvi

VÄRIEN LEIKKIÄ OLOHUONEESSA

Vaikka edessä päin on talvi, ei mielestäni tarvitse vaipua synkkyyteen. Omaa arkea ja mieltä voi ilostuttaa esimerkiksi sisustamalla. Meidän kodin sisustus on aika vaalea. Tapetti olohuoneessa on pystyraitaista, mutta melkein valkoista. Pystypalkit pystyy juuri ja juuri näkemään tietyssä valossa. Kalusteet sitten taas ovat joko valkoisia tai harmaita, eli melko neutraaleja.

Minulla on aina kulkenut mukana läpi kaikkien muuttojen vaaleanpunaiseen sisustukseen sopivia sisustus-elementtejä, kuten kynttilöitä ja kukkia. Jotenkin hempeä vaaleanpunainen luo kotiin rauhallisen ja kodinomaisen fiiliksen.

Tauluilla pystyy sitten taas hiukan revittelemään. Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Desenion kanssa, jonka valikoimista edellisetkin kotimme taulut olivat. Deseniolla on todella suuret ja monipuoliset valikoimat erilaisiin julisteisiin ja kehyksiin. Kaiken lisäksi julisteet ovat todella laadukkaasta materiaalista. Ne eivät todellakaan repeä helposti eikä niistä näy läpi. Lisäksi toimitus tapahtuu nopeasti ja tuotteet on pakattu fiksusti.

Tällä kertaa julistetauluja päivittäessä ajattelin tehdä hiukan rohkeampia valintoja. Olohuoneeseen valitsin vaaleanpunaisen lisäksi turkoosia. Ajattelin, että miten tuo väri voisi sopia meidän olohuoneeseen, eihän meillä ole mitään turkoosia, mutta pienillä sisustusratkaisuilla sain sen mielestäni sopimaan oikein hyvin meille.

Ah tuo ihana tyrskyävä meri!

Kynttilöiden lisäksi kävin hipelöimässä sellaisia ihanan petroolin sinisiä sohvatyynyjä, mutta ne jäi vielä kauppaan arvokkaan hintansa puolesta. Voi olla, että käyn ne hakemassa, sillä ne sopisivat loistavasti sävynsä puolesta noihin ihaniin isoihin tauluihin.

Tuo ihana vaaleanpunainen trammi on ihana fiilikseltään. Sitä katsoessa voi helposti sukeltaa mielikuvamatkalle jonnekin päin Italiaa tai Ranskaa! Oui!

Jos sinä haluat päivittää kotisi ilmettä, onnistuu se nyt! Alekoodilla MANSIKKAPILVI saatte alennusta Desenion julisteista 25%. Alekoodi on voimassa 28.-30.8. (alennus ei koske kehyksiä, eikä handpicked / collaboration julisteita)

 

Mitä mieltä olette näistä valinnoista?

Ps. myös eteisen pieni tervehdys-taulu on tilattu Deseniolta!

2 kommenttia

  1. Outi kirjoitti:

    Onko nuo olohuoneen taulut minkä kokoisia? Yritän tässä hahmottaa minkäkokoiset taulut itselleni hommaisin..:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *