Hae
Mansikkapilvi

KOLMAS KOKOELMA

Ihan alkuun haluan kertoa, että suureksi yllätykseksi, täällä ruudun tällä puolen juttuja kirjoittelee nykyään 32 vuotias nainen. Ikä alkaa siis reilusti olemaan jo kolmenkymmenen paremmalla puolella. Tai no paremmalla ja paremmalla, mutta joka tapauksessa. Eilen maanantaina oli meikäläisen synttärit nimittäin.

Oli meillä kakkuakin!

Kolmekymppisenä ja tälleen siis jo vähän päälle, sitä arvostaa ihan eri asioita kuin mitä kakskymppisenä. Kyllä minä muistan esimerkiksi parikymppisenä kuinka koti ei ollut yhtään niin tärkeä kuin mitä se on nykypäivänä, tai on ollut jo oikeastaan varmaan viimeiset neljä-viisi vuotta. Koti on se kaikista rakkain ja tärkein turvapaikka. Kuten olenkin kertonut täällä blogissa, tykkään myös laittaa kotia oman näköiseksi. Tykkään ostella kaikkea pikku tilpehööriä (ehkä joskus jopa liikaakin) ja haluan, että koti on kotoisa. Rakastan kaikkea kimaltavaa ja kiiltävää ja lumoudunkin aina sisustuskaupoissa kaikesta tällaisesta.

Tällä hetkellä meillä on ollut menossa taulujen vaihtoviikot ja keittiön seinät sai nyt viimeisenä omat taulunsa seinilleen. Tällä kertaa ei mitään värien rönsyilyä, vaan selkeää mustaa ja valkoista.

Tää projekti täällä kotona tuskin koskaan loppuu, koska aina jotain pientä tarttuu mukaan sieltä sun täältä. Esimerkiksi meidän lipaston päällä on kasa kiviä, jotka on tuotu osa Sardiniasta ja osa Rodokselta. Ne on muistoja, joista en vaan malta enkä tahdo luopua.

On noita kiviä itseasiassa muuallakin kuin vain tuon yhden lipaston päällä. Meidän koti ei ole mitenkään erityisen kallis tai sillä tavalla kalliisti sisustettu. Meidän koti on mun mielestä tavallinen, mutta kiva ja tärkeä meille. Tämän lisäksi se on kodikas. Ja se jos mikä on tärkeä elementti ainakin itselle.

Tauluoperaatioon liittyen me löysimme kotiimme mieleiset kehykset ja julisteet Deseniolta. Koodi MANSIKKAPILVI antaa jälleen 25% alennusta julisteista (ei handpicked- ja collaboration julisteista tai kehyksistä) ja on tällä kertaa voimassa 2.-4.10. välillä.

Mikä tekee sun kodista tärkeän sulle?

Yksi kommentti

  1. Tommi Hartikainen ? kirjoitti:

    Ensinnäkin ONNEXI OLKOON ? onnittelut merkkipäivästä joka vääjäämättä tulee joka vuosi mutta nauti siitä koska vuosia ei kuitenkaan ole vielä paljon, silleen sopivasti että osaa nauttia olostaan.???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.