Hae
Mansikkapilvi

TUNNELMAA JA LÄMPÖÄ TALVEEN

Syksy on jo selkeästi käynnissä ja ilmat ovat viilenneet. Ensilumi on satanut jo ihan Lappiin ja uskon, että pian saadaan valkoinen maa tänne alemmaksikin. Olen alkanut odottamaan joulua jo todella kuumeisesti. Odotan sitä, että saan syödä jouluruokaa, saan tunnelmoida tonttulakki päässä ja pääsen koristelemaan joulukuusen. Pian ripottelen myös jouluvalot jo ulos. Onhan jo aikaisin illasta pimeää ja ne tuovat todella kivasti tunnelmaa.

Toinen mikä toisi tunnelmaa olisi takka. Meillä on meidän rivitaloasunnossamme kyllä takka-varaus, eli sellaisen rakentaminen olisi käytännössä mahdollista, mutta voi olla ettemme sitä tule koskaan rakentamaan tähän nykyiseen asuntoomme. Helppo keino saada takan tunnelma kotiin, on ostaa sähkötakka. Sähkötakat ovat todella aidon näköisiä, eivätkä nyt niin pahan hintaisiakaan, mitä voisi kuvitella. Selailin itseasiassa Preecon valikoimaa ja huomasin sinne saapuneen paljon erilaisia sähkötakkoja. Siellä on itseasiassa menossa kampanja, eli ostamalla sähkötakan viimeistään 14.10 voit säästää jopa 100€.

Tämä sähkötakka on oma suosikkini. KLIK!

Mun mielestä nää sähkötakat ja ylipäätään kaikki takat on tosi kiva sisustusidea. Tykkään siis muutenkin kynttilöistä ja tulen tuomasta lämpimästä valosta. Talvella takat tuo lämpöä ja tunnelmaa. Villasukat vaan jalkaan jonkun pehmoisen oleskeluasun kanssa ja tee-muki käteen. Ah ihana tunnelma <3

Mitä mieltä sinä olet, onko takat vain mökille vai haluaisitko kotiisi takan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *