Hae
Mansikkapilvi

BIOTIINILLA TERVEET JA VAHVAT HIUKSET (+arvonta!)

Olen miettinyt usein menneen vuoden aikana, että millä asioilla pystyisin itse tukemaan hiusten terveyttä? Tätä mä olen alkanut pohtimaan sen jälkeen, kun reilu vuosi sitten mun hiukset tuhoutui. Mulle niin tärkeät, (joita jopa itsestään selvänä pidin), paksut ja pitkät hiukset ovat tätä nykyä historiaa vain. Toki, hiukset kasvavat ja uusiutuvat ja paljon ollaan tultu jo parempaan päin sieltä vuoden takaisesta, mutta silti ollaan vielä kaukana siitä hiuslaadusta ja määrästä (ennen kaikkea) mitä mun tukka on parhaimmillaan ollut. Haluan kaikin parhain mahdollisin keinoin tukea hiusten kasvuprosessia ja jos on jotain millä saan autettua hiusta pysymään vahvana ja terveenä, teen sen enemmän kuin mielelläni.

Tämän tiimoilta pääsin tutustumaan Vitabalans oy:n Biotiini Strong valmisteeseen, joka on täysin Suomalainen, avainlippu valmiste, ja se valmistetaan Hämeenlinnassa. Biotiini Strong sisältää seuraavia aineita:

BIOTIINIA: Biotiini edistää hiusten pysymistä normaaleina. 

SINKKIÄ: Hiusten ja kynsien hyvinvointia täydentää sinkki, joka ylläpitää hiusten ja kynsien normaalia kuntoa.

METIONIINIA: Aminohappo, joka toimii rikin lähteenä. Keratiini tarvitsee rikkiä. Hius kasvaa juuresta, jossa solut tuottavat jatkuvasti uutta keratiinia, mikä kovettuu keratiinisäikeiksi muodostaen hiuksen sisäosan.

Tabletit sisältävät siis juuri niitä aineosia, joilla minä itse voin sisäisesti vaikuttaa hiusten kuntoon, tai pitää ainakin huolen siitä, että kropassa on riittävästi niitä aineita, joilla tuen hiusten ja kynsien kuntoa ja kasvua optimaalisesti.

Tosiaan, kuulun myös niihin ihmisiin, joilla liuskoittuu kynnet ja on aina liuskoittuneet. Jo ala-asteella muistan miten äiti käski minun käydä kysymässä terveydenhoitajalta, että onko tähän mitään apua, koska minun kynnet ei kestäneet mitään. Nykyään kynnet ovat hiukan vahvemmat, mutta ne ovat olleet todella helposti lohkeavat ja katkeavat. Mitään mihin tarvitaan kynsiä, en voi tehdä ilman, että kynnet ovat säpäleinä. Avaimen pujottaminen avainrenkulaan – ja tadaa, kynnet rikki tai jos tökkään sormeni vahingossa johonkin ja naps, lohki.


Olen nyt syönyt Biotiini Strong tabletteja reilun kuukauden ja uskon, että nämä auttavat minua saamaan takaisin mun ihanan ja paksun tukan. Aionkin tsekata hiusten tilanteen vuodenvaihteen jälkeen, kunhan olen syönyt useamman kuukauden tätä valmistetta. Mielenkiinnolla jään odottamaan tuloksia. Ehkä ensi kesänä tukan tilanne on jälleen jo parempi.

Minulla on paljon katkenneita hiuksia, ja suurin osa niistä on nyt sellaisia jotka yltää tuohon korvan alle suunnilleen. Kun laitan hiukset ponnarille, voin tuntea sen oman ponnarin paksuuden, mitä se on joskus ollut! Latvat on vielä ohuet, mutta sieltä se hius kasvaa. Tukka on nyt tämän kuurin aloittamisen jälkeen ollut ihanan takuton ja jotenkin sileämpi. Minulla on yleensä aina hiukset olleet helposti takkuuntuvat. Nyt nämä mun hiukset eivät takkuunnu ja se on ihana tunne!

Kynsien tilanne on se, että ne ei ole tässä lähiaikoina lohkeilleet. Olen joutunut ennemminkin leikkaaman kynsiäni, eli jotain vaikutusta biotiinilla on kynsieni tilanteeseen todella ollut. Aion siis jatkaa edelleen näitten syömistä, ja katsotaan tosiaan vuodenvaihteessa mikä on hiusten ja kynsien tilanne.

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Lohkeilevatko sinun kynnet? Olisiko sinulla kiinnostusta päästä testaamaan tätä Biotiini Strong valmistetta? Arvon kaksi lahjapakkausta täällä blogissa. Kerro kommentteihin oletko jo testannut tätä tuotetta tai haluaisitko kenties päästä testaamaan!

Jätä kommentin mukana toimiva sähköpostiosoite jota kautta voin ottaa sinuun yhteyttä arpaonnen suosittua. Arvon voittajan 1.11.2018! Onnea matkaan!

 

139 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! En ole kokeillut kyseisiä tuotteita, mutta muiden valmistajien biotiiniravintolisiä olen kokeillut ihan hyvin tuloksin. Nyt olisi tarvetta taas biotiinikuurille! 🙂

 2. Josefiina kirjoitti:

  Oi vitsi, olisi kiva päästä testaamaan tätä. Hiukseni on tosi kärsineet, katkeilleet ja putoilleet viime kuukausien aikana. Itse olen tämän perustellut hormonien heittelyyn, koska olen luopunut hormonaalisesta ehkäisystä. Tämä tuote varmasti toimisi hyvänä kylkiäisenä terveellisen ruokavalion rinnalla hiusten kasvatuksessa!

 3. Saara kirjoitti:

  Oispa ripaus onnea matkassa. Arvonnassa mukana!

 4. Noora kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla tuotetta, lisää vahvuutta ja paksuutta hiuksiin 🙂

 5. Teija kirjoitti:

  Tarvetta kyllä olisi, kun kynnet liuskottuvat ja katkeilevat.
  Haluaisin testata toimiiko.

 6. Henna kirjoitti:

  En ole testannut mutta tahtoisin!

 7. Jenni kirjoitti:

  Voisin mielenkiinnolla testata, koska ei mullakaan mitkään maailman vahvimmat kynnet ole.

 8. mariem kirjoitti:

  En juuri tämän valmistaja mutta joskus on biotiinikuuria käytetty 🙂

 9. Lunatsu kirjoitti:

  En ole vielä tuotetta testannut. Pitkään kynsien syöminen oli ongelmana ja nut kun olen päässyt siitä eroon, huomaan kynsien lohkeilun olevan ongelma. Hiukseni kaipaisivat myös lisää vahvuuttaa.

 10. Elina kirjoitti:

  Tahtoisin testata! Yritän epätoivoisesti kasvattaa ja vahvistaa omaa hiusta vuosien pidennyskierteen jälkeen.

 11. Saija kirjoitti:

  Ehdottomasti haluan voittaa nuo ja tarvetta olisi… Aiemmin en muista, että olisin noita käyttänyt

 12. Iiris kirjoitti:

  Biotiini on kyllä jäänyt unholaan ja testaamatta, vaikka monesti on mielessä käynytkin!

 13. Henna kirjoitti:

  Olisi kiva päästä testaamaan, aiemmin en ole käyttänyt. 🙂

 14. Suvi kirjoitti:

  Tätä olisi kiva testata. Sen jälkeen kun kilpirauhasen vajaatoiminta ja lääkitys alkoi, alkoivat myös hiukset lähteä tuppoina. Nykyään on kihartuvat lyhyet hiukset joista edelleen lähtee niitä tupposia ja ihmekeinoja ei ole löytynyt hiusten auttamiseksi. Joten ehdottomasti mukana:)

 15. Jenna kirjoitti:

  Olen joskus vuosia sitten testannut mutta sittemmin unohtanut tuotteen. Tulisi kyllä tarpeeseen!

 16. Meliina kirjoitti:

  En ole vielä testannut, mutta kuulostaa loistavalta tuotteelta!

 17. mjmh kirjoitti:

  Mukana! En ole testannut, mutta ehdottomasti kiinnostaisi.

 18. Jasmin kirjoitti:

  Olen testannut tuota ja montaa muuta, hiustenlähdön kanssa kun painin. Pidin valmisteesta!

 19. Jazu kirjoitti:

  Joskus testannut näitäkin kun epätoivoisena koitan saada järjetöntä hiustenlähtöä kuriin. Eli tarvetta ois jatkokuurille, ponnarin paksuus vain muisto entisestä.

 20. Matilde kirjoitti:

  Olisi mukava testata biotiinivalmistetta!

 21. Salli kirjoitti:

  Mukaan arvontaan ja kyllähän kynnet aika hauraat ovat ja hiuksetkin kuivat välillä. En ole kyseistä tuotetta kokeillut.

 22. manna kirjoitti:

  En ole testannut, kiinnostaa kyllä kovasti!

 23. Päivi kirjoitti:

  Tuotteeseen olen törmännyt aikaisemmin, mutta testaamaan en ole vielä päässyt! Mieluusti siis biotiinia testaisin!:)

 24. Mirkku kirjoitti:

  Tämä on ostoslistalla juurikin hiusten lähdön takia. Kuullut pelkästään hyvää tästö niin olisi aika itsekin kokeilla.

 25. Sarianna kirjoitti:

  Oon testannu ja ilmeisesti toimii ainakin minulla, joten uus pakkaus ei haittaisi?

 26. Miia kirjoitti:

  Mukana! Stressi, huono ja heikko ravitsemus ja kilpirauhasen ongelmat yhdessä paketissa ja hiukset kärsii. Jottai tarttis tehdä ja tätä en ole vielä testannut.

 27. Leila kirjoitti:

  Haluaisin testata ja vahvistaa ainakin omia hiuksia!

 28. Jenna kirjoitti:

  En ole testannut, mutta haluaisin kyllä. 🙂

 29. Maarit kirjoitti:

  Olisi kiva kokeilla uutuutta.:)

 30. Sirpa kirjoitti:

  En ole testannut aikaisemmin. Haluaisin kyllä kokeilla.

 31. Ansku kirjoitti:

  En ole kokeillut, vaikka moni kehunnut. Olisikin kiva päästä itteki testaa, että kuinka hyvin tää toimii ?

 32. Ansku kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! En ole aiemmin testannut mutta monesti käynyt mielessä 🙂

 33. Mari kirjoitti:

  En ole vielä testannut, mutta hiukset varsinkin tarvitsisi vahvistusta. Testiin siis jos arpaonni suosii!

 34. Minna kirjoitti:

  Haluaisin testata 🙂

 35. Tuuli kirjoitti:

  Mun hiukset kärsivät tosi paljon sairauden aikana, ja niitä lähti ihan tupoittain. Tuota biotiiniä on pitänyt kokeilla jo pitkään, joten tää arvonta osu kyllä hyvään saumaan! =)

 36. Sari P kirjoitti:

  Mukana ollaan! Olen kuullut tästä kehuja ja omille kynsille olisi enemmän kuin tarpeen.

 37. Pirre kirjoitti:

  Moikka! En ole kyseistä tuotetta testannut mut olis kyllä kiva kokeilla. Mulla on tällä hetkellä runsasta hiustenlähtöä ja kynnet on aina lohkeillu. ??

 38. Nelliina kirjoitti:

  Kyllä kelpais tehokuuri kynsille ja tukalle, en oo kokeillutkaan. Mukana.

 39. Ninni kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Joskus olen eri valmistajan biotiini tabletteja kokeillut mutta näitä olisi erittäin mukava päästä testaamaan varsinkin biotiini shampoo kiinostaa eriyisesti.

 40. Suvi kirjoitti:

  En ole vielä testannut tätä tuotetta, mutta varmaan olisi hyvä testata. Nyt stressin seurauksena hiuksia putoilee päästä kuin lehtiä puista, kääk!

 41. Outi kirjoitti:

  Oon haaveillut kauan, että olis varaa testata.

 42. Miiu kirjoitti:

  Toisen merkin biotiinia olen testannut, en tätä. Humpuukia tosin on, että jo syömäsi kuuri vaikuttaisi hiusten jo olemassa olevaan pituuteen ja takkuuntumiseen. Hius on kuollutta pituuden osalta eikä näin voi saada ravinteita hiusjuuresta.

 43. Laura kirjoitti:

  Kynnet ovat kyllä vahvat ja kasvavat nopeasti, mutta hiukset sitten ihan päinvastaiset.?
  Minulla on ohuet ja äärimmäisen hitaasti kasvavat hiukset, jotka ovat olleet harmituksen aihe aina. En tahtoisi enää olla poikatukkainen ja epätoivoinen kasvatusprojekti on menossa. Nyt parin vuoden kasvatuksen jäljeen tukka on kasvanut ihan lyhyestä ehkä leuan tasolle asti, ja apu ei olisi pahitteeksi, että tästä päästäisiin vielä eteenkin päin…

 44. Minna H kirjoitti:

  En ole testannut, mutta äidiltä perityn lirutukan takia haluaisin EHDOTTOMASTI testata! ?

 45. marika.t kirjoitti:

  Kynnet kanssa tosiaan rupeaa liuskottumaan herkästi, mutta hiuksiani haluaisin sitäkin enemmänvahvistaa. Tuntuu, että ovat ohentuneet ( vaalentanut jokusen vuoden) Arvonnassa mukana

 46. Pampula kirjoitti:

  Mukana arvonnassa, kerran olen kokeillut kun imetys tuntuu vievän puolet hiuksista.

 47. Kati kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla, jos auttaisi etenkin noihin liuskoittuviin kynsiin!

 48. Niina kirjoitti:

  En ole kokeillut tätä valmistetta, mutta jotain vastaavaa olen joskus käyttänyt. Ohuet hiukseni tykkäisivät tästä varmasti! 🙂

 49. Li kirjoitti:

  En ole testannut, vaikka tarvetta olisi 🙂

 50. Mii kirjoitti:

  Kärsin paraikaa todella rajusta hiustenlähdöstä ja yli puolet tukasta on jo poissa 🙁 Alkaa todella ottaa itsetunnon päälle, ja kun mitään suoraa selitystä ei ole löytynyt, olo on epätoivoinen.

 51. Tiia96 kirjoitti:

  Olen testannut, ja todennut toimivaksi. Nyt opiskelijana kuitenkin jäänyt ostamatta.

 52. Kaisa Hollantib kirjoitti:

  En ole kokeillut mutta tulisi tarpeeseen pörröiseen ja katkeilevaan takkutukkaani 🙂

 53. Sandd kirjoitti:

  En ole kokeillut mutta mielessä on käynyt monta kertaa! Omaan samanlaiset kynnet kuin itsellesi kuvailit, tukka on paksu ja luonnostaan karhea sekä takkuuntuva, olisi kiva kokeilla saisinko tästä myös apua! Mukana!

 54. Airi kirjoitti:

  Mukaan arvontaan, en ole testannut mutta haluaisin kyllä, kynnet lohkeaa ja hiukset katkeilee.

 55. Antsku kirjoitti:

  Raskauden jälkeen hiukset suorastaan tuntuvat tippuvan päästä, tätä olisi kiva kokeilla!

 56. Juuli kirjoitti:

  Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan!

 57. Emilia Alanen kirjoitti:

  Moikka!
  En voi käsittää miten toivottuun tilanteeseen tällainen arvonta tulisi! Olen nimittäin ajatellut ostavani kokeiluun myös kyseistä tuotetta, sillä hiusteni kunto on todellakin mennyt alas kuin lehmän häntä! Ollessani 18 vuotias todettiin minulla hormoonihäiriö ja siitäpä kaikki oikeastaan alkoi. Kävin nuorena tyttönä läpi vaihdevuodet ja sekös kaiken muun vaivan ohella hiusteni kuntoa selvästi heikensi. Valmistuin nyt jouluna kolleegaksesi ja taivas mikä stessi ensimmäiset työkuukaudet oli! Vastuunmäärää ei voinut kuvitella. Tukka putoili silloinkin päästä kahta kauheammin kun tuskastelin vielä iltavuoron jälkeen kotonakin mitä jätin tekemättä ja mitä unohdin kirjata. Ajattelin vain että ohimenevä asia ja kaikki taas järjestyy. Aikojen saatossa tukka tulikin niin kuivaksi että kesällä katkesi päälaelta noin 10cm pituiseksi ja se oli viimeinen niitti! Menin asian kanssa lääkäriin ja todettiin ferritiinin olevan lähes olematon, eli rautavarastoja ei juurikaan ole……kesästä asti söin rautaa ja sain hieman arvoja kohonemaan, mutta hiusten hyvinvoinnissa en vielä huomaa muutoksia. Tarinastani tuli pitkä, vaikka pidemminkin olisin voinut vielä kertoa. Ehkäpä halusin vain sanoa, että olisin ehdottomasti halukas kokeilemaan kaiken kurjuuden keskellä tällaistakin ”hoitomuotoa” sillä otan kaiken mahdollisen avun vastaan❤️ Tiedostan että vaalea hiusväri kuormittaa tukkaa, mutta se on kuitenkin asia josta en haluaisi luopua…….

 58. Johanna kirjoitti:

  Kyllä haluaisin päästä testaamaan, varsinkin kun viimeisen 6kk aikana alkanut kynnet lohkeilemaan ja tuntuu että hiukset varisee. ? En haluais luopua tästä paksusta tukasta vielä.

 59. Mira kirjoitti:

  Pitkä reuhka lyheni kesän jälkeen reilu 20 cm ja on niin alaston olo? tätä oon kokeillut ihan sattumalta koska oli aikoinaan betteboxissa. Nyt muutaman viikon syönyt toista valmistetta mutta tukkaprojekti täälläkin käynnissä

 60. Eija kirjoitti:

  En ole testannut mutta mielelläni kokeilisin, tulisi tarpeeseen.

 61. Tuuliv kirjoitti:

  Mielenkiinnolla kokeilisin miten vaikuttais omaan ohueen tukkaan.

 62. Ellen kirjoitti:

  Olen itseasiassa testannut kyseistä tuotetta ja tykkäsin todella paljon. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan käytössä.

 63. Salena kirjoitti:

  Mielelläni testaisin!?

 64. Millapp kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! Olen syönyt valmistetta ja todennut toimivaksi 🙂

 65. Taijku kirjoitti:

  tätä en ole testannut,jotain muita biotiini tuotteita oon kokeillut.
  mielelläni kokeilisin tätä,tulis varmaan niin tarpeeseenki tälle mun
  katkeilevalle ”hampputukalle” 🙂

 66. Resus kirjoitti:

  Kynnet ei lohkeile mutta hiukset sen sijaan ovat ohentuneet kauheasti, luultavasti hormonaalisista syistä. En oo kyseistä tuotetta kokeillut, mut ois kiva testata saisko sillä buustia hiuksiin 🙂

 67. Luana kirjoitti:

  Todellakin mukana arvonnassa! Vielä en ole testannut, mutta vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta 🙂

 68. Satu kirjoitti:

  Haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan tätä valmistetta! Hiukseni katkeilevat helposti ja ovat pörröiset, olisi kiva kokeilla saisiko työn ongelmaan apua!

 69. Annika Jokinen kirjoitti:

  En ole vielä testannut tuotteita, mutta kiinnostusta olisi 🙂

 70. Anniina Lång kirjoitti:

  En ole testannut 🙂

 71. Kati kirjoitti:

  Mukkaan arvontaan..

 72. Tanja kirjoitti:

  Hei
  Kokeilisin mielelläni tuotetta. Sairastan Ms:sää ja käyttämäni lääke alkoi ohentaa hiuksiani vähitellen enemmän ja enemmän:( Alkuun ajattelin, että onhan mulla hiuksia mistä ottaa, mutta oheneminen jatkui aina vaan.
  En ole testannut tuotetta aijaisemmin.

 73. Elina kirjoitti:

  En pistäisi pahitteeksi, että hiukseni olisivat hieman terveemmät ja paksummat, joten osallistun arvontaan!

 74. anna s. kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 75. Reetta-Maija kirjoitti:

  En ole kokeillut tuotetta, mutta hiukset ovat stressin ja kuuman kesän takia kärsineet ja ohentuneet kovasti ja biotiini tulisi tarpeeseen. Kynnet olleet myös aina heikot ja katkeilevat, jonka vuoksi ne täytyy pitää lyhyinä. Uskon, että biotiinista voisi olla apua tähänkin ongelmaan!

 76. Minttumaaria kirjoitti:

  Olen unohtanut kyseisen tuotteen olemassaolon kerran testanneena, hyvä tuote, mukana arvonnassa 🙂

 77. MarjaKoo kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Kerran olen kokeillut ja toimii kyllä kynsille, olisi taas aika kunnon Biotiini-kuurille. Kynnet aivan surkeassa kunnossa.

 78. Elisamm kirjoitti:

  Voi tää ois varmaan ihan just mulle! Kynnet ja hiukset kasvaa tosi nopeasti mulla mutta molemmat katkeilee.. Eli vahvistusta tarvis. ?

 79. KatjaV kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Haluaisin testata tuotetta, koska hiukset ovat huonohkossa kunnossa. Mitkään shampoot tai hoitoaineet eivät tähän kuontalooni tunnu auttavan.

 80. Eve kirjoitti:

  Tulisi niin tarpeeseen, yritän hieman kasvattaa hiuksiani ja saada niistä terveemmät.

 81. Jade kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!! En ole kokeillut kyseistä tuotetta, mutta aikanaan kun käytin biotiinia muutaman kuukauden ajan, huomasin hiusten ja kynsien kasvussa sekä kunnossa merkittävän eron! Tulisi todella tarpeeseen!

 82. Kaisa kirjoitti:

  En oo testannut, mut oispa huippua jos sais apua takkuuntuville ja hennoille hiuksille!?

 83. Ansku kirjoitti:

  Tuttu tuote, auttaa hyvin hiusten ja kynsien kunnossa pysymiseen 🙂 Tätä tarvis lisää.

 84. klaara kirjoitti:

  Tahtoisin testata liuskottuviin kynsiini tätä tuotetta.

 85. ansu88 kirjoitti:

  Haluaisin testata!

 86. Mara kirjoitti:

  En ole kokeillut (köyhänä, heh) mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla! Olen blondi, minulla on hauraat, ohuet ja katkeilevat hiukset, ja kynnet… mitkä kynnet? <:D
  OLEN MUKANA SIIS! <3

 87. Halejo kirjoitti:

  En ole koskaan testannut, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla, kun on paljon iho- ja hiusongelmia ollut lähivuosina.

 88. Susanna kirjoitti:

  En ole testannut. Mahtavaa olisi kokeilla!

 89. Josbens kirjoitti:

  Olis kyllä tarvetta tuolle tuotteelle! Hiukset on ohentuneet parin vuoden aikana reilusti, joten olis kiva kokeilla miten tämä tuote toimii.

 90. Ss kirjoitti:

  Hiukset huonossa kunnossa, joten olisi mielenkiintoista testata tätä tuotetta. En ole siis aiemmin testannut…

 91. tt3 kirjoitti:

  En ole testannut, olisi kiva testata. 🙂

 92. Mursu kirjoitti:

  Tabletteja olen joskus kokeillut kuurina hyvällä menestyksellä, mutta tuo shampoo on uusi ja sangen kiinnostava tuttavuus.

 93. Jess kirjoitti:

  Olen joskus tätä käyttänyt ja tuote on hyvä!

 94. elinap kirjoitti:

  En ole testannut,mutta olisipa kiva päästä testaamaan!

 95. Satu kirjoitti:

  Olen syönyt joskus aiemmin biotiini tabletteja mutta ei varmasti olisi pahitteeksi nytkään kun yritän vahvistaa ja kasvattaa hiuksia. Shampoo kiinnostaisi myös 🙂

 96. henriikkav kirjoitti:

  En ole itse testannut biotiinia, mutta hevoselleni olen sitä syöttänyt 😀 Tulisi kyllä tälle hevosenomistajallekin biotiini tarpeen, kynnet on nimittäin aika karseassa kunnossa ja eipä tuo biotiinilisä varmasti pahaa myöskään hiuksille tekisi 😉

 97. Juulia kirjoitti:

  En ole testannut tuotetta, mutta jokin hyvä biotiinivalmiste on ollut etsinnässä! Koitan pitkästä aikaa kasvattaa polkkatukkani pitemmäksi, joten olisi hyvä saada hiukset entistä vahvemmiksi 🙂

 98. Anna kirjoitti:

  En ole kyseistä tuotetta kokeillut, mutta mielenkiintoni heräsi kirjoituksesi myötä. Katsotaan siis josko arpaonni olisi myötäinen 🙂

 99. tiiu kirjoitti:

  Olen testannut toisen valmistajan biotiinia ja uusi purkki pitäisi kyllä ostaa. Tulisi tarpeeseen!

 100. Rek kirjoitti:

  Mukana! En ole kokeillut noita, mutta tarve olisi. Kynnet on yhtä heikot kuin sinullakin… Voi kun suosisi arpaonni!!

 101. Katja K kirjoitti:

  Haluaisin päästä kokeilemaan, koska hiusten kasvatus operaatio menossa ja kynnet samalla tavalla liuskottuvaa sorttia kuin Nooralla.

 102. Katia kirjoitti:

  Olen testannut tuotetta ja tykkäsin. Uusi kuuri ei olisi pahitteeksi.

 103. Jonskut kirjoitti:

  En ole testannut, mutta raskauden jälkeen hiukset ja kynnet tarvitsisivat hoitoa

 104. Leena Annala kirjoitti:

  En oo vieläkään testannut, joskus tutkinut tuotteita mutta jäänyt suunnitteluasteelle 🙂 Kiinnostais testata!

 105. Karla kirjoitti:

  En ole koskaan syönyt biotiinia vaikka olisi varmasti tarpeen…. kahden pienen lapsen äitinä stressi ja imetykset jne ovat kuluttaneet hiusta ja olisi ihana saada niistä vahvemmat ja terveemmät! Kokeilisin siis todella mielelläni 🙂

 106. Pauliina.K kirjoitti:

  En ole testannut, mutta mielenkiintoa kokeiluun kyllä löytyisi 🙂

 107. sikkuralla kirjoitti:

  En ole kokeillut, mutta mielelläni kokeilisin.

 108. Tuisku kirjoitti:

  Mukaan arvontaan! En ole testannut kyseistä tuotetta. Joitain vastaavia joskus kylläkin. Olisi tarvetta, kun takana raskaus ja nyt imetän..hiukset lähtee ja menee huonoon kuntoon..

 109. JennaO kirjoitti:

  Näitä olis tosi ihana päästä testaamaan!

 110. Anna kirjoitti:

  en ole testannut, mutta kiinnostaisi kyllä 🙂

 111. Laura H. kirjoitti:

  En ole vielä kokeillut, joten mukana arvonnassa 🙂

 112. piitu kirjoitti:

  Olisi kiinnostusta testata. Olen joskus aikoja sitten syönyt biotiinia.

 113. Luissara kirjoitti:

  Haluaisin päästä testaamaan tuotetta

 114. Wilma kirjoitti:

  Olen testannut tuotetta 4kk ajan viime keväänä ja kokenut sen hyväksi, varsinkin kynsien liuskottuminen loppui ja kynnet kasvoivat. Olispa arpaonnea niin tulisi aloitettua uudelleen.

 115. 6tytönäiti kirjoitti:

  Joskus olen kokeillut. Nyt ois tarvetta taas testata et olisko apua..

 116. Anna kirjoitti:

  Kyllä ois tarvetta! Kuin olisin lukenut omaa tekstiäni kynsistä: liuskoittuu ja katkeilee jos vähänkin osuu johonkin terävään. Hiukset myös ohuet ja katkeilevat, mielelläni kokeilisin.

 117. Asta kirjoitti:

  Voi että, mun täytys saada kans jotain apua hiuksilleni. Katkeillu ja ohentunu ihan sairaasti. :/ En oo biotiinia tajunnut edes kokeilla..

 118. Hannele Kuusisto kirjoitti:

  Työni takia kynnet ovat kovilla, olisipa upeaa, jos tästä tuotteesta löytyisi apu lohkeileville kynsille!

 119. sarita kirjoitti:

  En ole vielä testannut. Mukaan arvontaan!

 120. Inkeri kirjoitti:

  Tätä tuotetta en ole käyttänyt, biotiiniä kyllä. Tarvetta olisi, kun kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi entiset runsaat ja vahvat hiukset ovat vain muisto. Shampoo mielenkiintoinen lisä tähän.

 121. Tupu_ kirjoitti:

  En ole testannut, mutta haluaisin!

 122. Jasmina kirjoitti:

  Kyseistä valmistetta en ole kokeillut, mutta biotiinia muuten ja kyllä toimii! 🙂

 123. Merja kirjoitti:

  Olen joskus syönyt biotiini-metioniini-sinkkitabletteja.Nyt vois kyllä pitkästä aikaa kokeilla taas.Kynnet aina olleet heikot.Hiuksissakin toivomisen varaa.

 124. Mummu kirjoitti:

  Haluaisin testata vaihdevuosi-oireisiin tauon jälkeen.

 125. Riitta kirjoitti:

  Lukenut olen.Näin tulisi kyllä myös kokeiltua.

 126. Marjo kirjoitti:

  Oi, olisipa huikean upeaa kokeilla
  40vee ja hiuksissakin ikääntyminen alkaa näkymään
  Mutta ikä on vain numeroita. Mieli sen kertoo ?
  -Kolleegasi ?

 127. Sanni kirjoitti:

  Oi, löytyisikö viimeinkin ratkaisu liuskoittuviin kynsiin! ?

 128. ViiviK kirjoitti:

  En ole testannut, mutta kiinostelisi kyllä 🙂

 129. merika kirjoitti:

  Mukana! Kyseistä tuotetta en ole testannut, mutta eri merkkisiä biotiini tuotteita kylläkin.

 130. Minna Viander kirjoitti:

  Mukana ja olisi tosi kiva päästä tätä kokeilemaan?????

 131. Minna Viander kirjoitti:

  Mukana ja olisi huippua päästä kokeilemaan tätä.

 132. Lotta kirjoitti:

  mukana!

 133. Kati kirjoitti:

  Olisipa mielenkiintoista päästä kokeilemaan 🙂

 134. Kipuileva-akka kirjoitti:

  En ole kokeillut, mutta ehdottomasti haluaisin päästä kokeilemaan. Vahvojen kipulääkkeiden takia hiukset ovat ohentuneet ja kynnet eivät kasva. Lääkäri suositteli biotiinin kokeilemista, mutta ei ole vain ollut rahaa. Joten nyt mukana arvonnassa.

 135. hilkka kirjoitti:

  Olisi mukava kokeilla, en ole vielä testannut 🙂

 136. Sari kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Tää olis ihan huippujuttu päästä kokeilemaan, kun yritän juuri kasvattaa hiuksia, mutta tuntuu ettei ne tahdo oikein kasvaa. Ainakaan sitä vauhtia kuin pitäisi 🙂 Lisäksi mulla on tosi hauraat kynnet, jatkuvasti lohkeilee, enkä millään saa niitäkään pysymään nättinä.

 137. Johanna kirjoitti:

  olen kokeillut ja hyvä tuote! Lisää vain 🙂

 138. Eve_ kirjoitti:

  Kyseistä merkkiä en ole vielä testannut! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *