Hae
Mansikkapilvi

MITÄ KUULUU? + arvonnan voittajat!

Onpa ihana palata taas vähän hiljaisemman kauden jälkeen kirjoittelemaan teille. Omaa blogiuraa on takana jo noin seitsemän vuotta. Siinä ajassa blogimaailma ja omakin blogi on muuttunut todella paljon. Blogi myös elää kirjoittajansa mukana. Aina ei valitettavasti ole aikaa kirjoitella yhtä ahkerasti kun taas joskus voi tulla useampi teksti päivässä. Tähänkin touhuun vaikuttaa oma mielentila sekä käytettävissä oleva aika. Mä en halua, että kirjoittelu menee sellaiseksi väkisin pusertamiseksi. Haluan kirjoittaa koska mulla on jotain kirjoittettavaa.

En koe, että vielä olisi mun aika lopettaa kirjoittelu. Mä saan tästä aivojen tyhjentämisestä tänne blogiin niin paljon hyvää, että en vaan pystyisi lopettamaankaan. Joten ajoittain, kun elämänvaihe on tietynlainen, blogi saattaa päivittyä harvemmin, mutta lopettamassa en ole. Nyt kuitenkin yritän löytää jostain aikaa myös tälle touhulle ja aktivoidun siis uuden blogipohjan myötä. 🙂

Sainkin jo kivasti ehdotuksia ja ideoita, että mistä te lukijat haluaisitte jatkossa lukea mun blogista. Edelleen saa laittaa tulemaan toivomuksia ja pyrin niitä sitä mukaa toteuttamaan.

Tähän väliin voisin julkaista Biotiini Strong pakettien voittajat! Eli tosiaan blogissa oli käynnissä arvonta, jossa kaksi onnekasta voittaisi itselleen Biotiini Strong lahjapakkauksen.


Käytin arvonnassa Random.org sivustoa ja voittajiksi arpoutui (onks toi oikea sana?) nämä seuraavat tyypit:

Onnea teille molemmille ihan hurjasti. Laitan molemmille sähköpostiviestiä vielä! 🙂 Olkaa siis kuulolla.

Sitten blogipostauksen otsikkoon, eli mitä kuuluu?

Noh, tällä hetkellä arki on aika hektistä, kuten olettaa saattaa. Kokoaikaisesti töissä, opiskelut (jotka työllistää aika huolella, ja ensi kevät on vasta se tiukin opintopistemääriltään) ja sitten muun arjen hallitseminen. Pakko myöntää, että en ole käynyt esimerkiksi salilla yli kahteen viikkoon. Sen lisäksi tuntuu, että oon jatkuvasti tulossa kipeäksi. Nytkin tällä viikolla olo oli todella kipeä, joka paikkaa kolotti ja olin varma, että on kuumetta, koska oli just sellainen olo. No kuumemittari ei noussut 37,1 asteen yläpuolelle, mutta buranaa mä vedin siihen oloon ja se jokseenkin auttoi, mutta päänsärky pysyi silti kaverina matkassa.

Kiirettä on niin sanotusti pitänyt. Ja mikä ihme siinä muuten on, että kun pitäisi tehdä esimerkiksi koulutehtäviä, niin kodin siivous kiinnostaa huomattavasti enemmän. Siis HUOMATTAVASTI. Tai oikeastaan mikä tahansa muu kiinnostaisi, mutta jostain syystä mulla se on nyt mennyt tohon siivoiluun ja tavaroiden järjestelyyn.  Parin viikon päästä oon menossa laittaa kirpparipöytää pystyyn, kun tässä siivoillessa myös päätin hankkiutua eroon kaikesta turhasta, niin vaatteista kuin kaikesta muustakin. 😀

Katsotaan mitä on jäljellä parin vuoden päästä, et jatkuuko sama tahti. Mut ei hätää, oon myös paikkaillut jo vaatekaapin tilannetta, sillä oon tilannut tietty myös sitten tilalle jotain uutta. Kauhee kierre 😀
Mut siis, vaikka en oo salille päässyt, niin joka päiväiset ulkoilut tietty tapahtuu edelleen, Luka pitää niistä huolen. Mulla olisi vielä huomenna vapaa, ja jos tämä päivä menee ilman päänsärkyä, niin voisin mennä vähän herättelee kroppaa salille.

Mutta nyt kysynkin, että mitä sinulle kuuluu? Kerro kerro!


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *