Hae
Mansikkapilvi

33 ASIAA MINUSTA

Moikka! Ihanaa olla täällä Terve.fi sivustolla. Haluan esitellä itseni teille uudet ja vanhat lukijat. Tämän esittelytekstin avulla myös blogin vanhat lukijat saavat minusta jotain uutta irti, varmasti.

Tervetuloa mukaan Mansikkapilven matkaan!

 

Avioliittoja: Nolla, toistaiseksi.

Toivon joskus olevani siinä tilanteessa, että pääsisin naimisiin. Joskus aikaisemmin haaveilin isoista kirkkohäistä. Nykyään elämä on muokannut ajatuksiani ja haaveilen intiimeistä juhlista, joissa juhlittaisiin kahden ihmisen rakkautta, kaikkein läheisimpien kesken.

Kihloissa: Kerran olen ollut.

Tätä en pidä millään tavalla oikeana kihlautumisena. Kaksi ihmistä meni sormuskauppaan, koska niin piti tehdä. Samaan aikaan toinen ihminen siinä suhteessa teki aivan omia juttujaan toisen selän takana.

Lapsia: Tahtoisin, ei vielä ole.

Vauvakuumeita on tullut ja mennyt. Jos asiaa alkaisi miettimään enemmän, vauvakuume olisi nopeasti päällä. Silti elämäntilanne ei näin 32 vuotiaanakaan ole vielä sellainen, että hetki olisi oikea.

Lemmikkejä tällä hetkellä: On.

Olen aikaisemmin ollut täysin kissaihminen. Tai siis olen ollut eläinrakas aina, mutta kissat on olleet ykkössijalla. Minulla on itselläni ollut elämän aikana kolme omaa kissaa. Ensimmäisen jouduin lopettamaan alle vuoden ikäisenä epämääräiseen sairastelun vuoksi. Sen jälkeen minulla oli kaksi kissaa yhtäaikaa. Toinen kuoli johonkin sairauteen eräs ilta kotona, saunan lauteille. Tulin kotiin iltavuorosta ja löysin kissan kuolleena. Se oli kamala hetki ja itkin aivan hillittömästi. Sen jälkeen minulle jäi yksi kissa, joka eli 11 vuotiaaksi. Nykyään minulla on koira, Luka. Hän on vallan kokonaan valloittanut sydämeni, myös mieheni sydämen. Luka on Cockerspanieli ja nyt iältään reilun vuoden. Täältä voit lukea enemmän mitä meille kävi, ennen kuin saimme Lukan itsellemme. Jouduimme nimittäin luopumaan Cockerin pennusta Lakusta viisi kuukautisena.

Leikkauksia: Ei yhtään.

Vai lasketaanko viisaudenhampaan poistoleikkaus? Siinä vedettiin ientä auki ja tikkiä päälle. Muita murtumia, suuria haavoja tai tapaturmia minulle ei ole sattunut. Eiku hei! Kylkiluun murtuma. Se murtui kerran salilla prässätessä jalkoja. Siitäkin tosin selvittiin kipulääkkeillä ja levolla.

Tatuointeja: Kaksi.

Nilkassa pieni tribaali ja ranteessa Mandala tatuointi, jonka otimme yhdessä rakkaan ystäväni kanssa.

Lävistyksiä: On ollut nenäkoru ja napakoru.

Nenäkorusta luovuin jo vuosia sitten. Minulla oli pieni nappi oikeassa sieraimessa. Napakorusta taisin luopua tämän vuoden keväällä? muistaakseni.

Muuttoja: 9

Yhdeksän niitä taitaa olla, jollei lasketa yhtä – kahta muuttoa, jotka tapahtui aikana kun olin niin pieni, etten niitä muista. Olen siis alunperin kotoisin Kuopiosta, muuttanut sitten Joensuuhun opiskelemaan ja sitten lopulta tulin miehen perässä tänne Jyväskylään.

 

Ampunut aseella: Kyllä olen ampunut, sellaisilla pienillä käsiaseilla ja sitten ihan haulikolla ja ilmakiväärillä.

Ottanut lopputilin: Kyllä

Tai lopettanut työt, kun vaihdoin kaupunkia. Onko se lopputilin ottamista?

Ollut saaressa: Kyllä

Autosi: Seat Leon FR

Muutama vuosi sitten ei ollut ajokorttia eikä autoa, ei myöskään jatkuvaa rahanmenoa eikä huolia. Nyt on auto. Vaihdettiin entinen automme kesällä uudempaan Seatiin, ja olemme olleet kyllä tosi TOSI tyytyväisiä.

Ollut lentokoneessa: Kyllä

Minulla on lentopelko, mutta en anna sen rajoittaa matkustelua. Lääkkeisiin pelon vuoksi en ole vielä turvautunut, mutta ahdistavaa lentäminen on, etenkin paluumatkat.

Onko joku itkenyt vuoksesi: On

Ollut rakastunut: Olen

Ollut ambulanssissa: Ihan nopeasti olen käynyt.

Vaikka olen sairaanhoitaja ammatiltani ja työskennellyt päivystyksessä, en ole oikeastaan ikinä ollut ambulanssissa.

Luistellut: Kyllä

Surffannut: Netissä

Ollut risteilyllä: Kyllä

Ajanut moottoripyörällä: En ole ajanut

Olen ollut vain kyydissä ja se oli niin kivaa. Ajettiin ihan törkeän lujaa ja tukka meni aivan tuhannen solmuun niskasta kun se oli auki kypärän alla.

Ratsastanut hevosella: Kyllä

Kreikassa Kreetalla olen opetellut ratsastamaan. Käytiin vuorilla ja meressäkin ratsastamassa. En siis osaa sitä hommaa enää, mutta olen opetellut joskus.

Lähes kuollut: En.

En edes melkein.

Ollut sairaalassa: Kyllä

Sairaanhoitajana olen sairaalassa melkein päivittäin. Rakastan sairaalan tuoksua ja sitä kaikkea mitä se kätkee sisälleen.

Suosikkihedelmä: Persimon!

Ihanaa kun on jälleen se aika vuodesta kun niitä saa kaupoista <3

Aamu vai ilta: Aamu ja Ilta

Aamu, jos saa nukkua pitkään ja herätä omaan tahtiin, sekä pari kuppia kahvia. Ilta, kun saa valvoa myöhään ja katsella sängystä televisiota ja sieltä enskareita (ensitreffit alttarilla) tai bachelorii <3 Tai sitten eränkävijöitä!! <3 <3

Lempiväri: Keltainen

Ja valkoinen, sekä vaaleanpunainen ja tietyt violetit ja meren sininen. Tykkään monista väreistä, mutta pääasia, että väri on kirkas!

Viimeisin puhelu: Mun mieheltä

Viimeisin viesti: Meidän opiskeluryhmästä whatsapissa

Nähnyt jonkun kuolevan: Olen

Olen nähnyt ukkini kuolevan ja olen nähnyt potilaiden kuolevan.

Kahvi vai tee: Kahvi

Kahvi kauramaidolla tai sitten ihanaa teetä. Molemmat käy

Paras piirakka: Mustikkapiirakka

Kissa vai koira: Koira

Ennen ei olisi tullut kuulonkaan vastata, että koira. Nykyään kuitenkin vastaan, että koira, koska meillä on koira muttei kissoja. Rakastan kyllä kissoja myös yli kaiken, mutta kyllä koiratkin on niin <3

Paras vuodenaika: Kesä.

Kesä on ihana, jos paistaa aurinko ja on lämmin. Rakastan sitä vehreyttä ja vihreyttä mikä tulee keväällä. Lisäksi kevään ensimmäiset superr aurinkoiset päivät, ne on myös ihania. Eli vastaan, että kevät ja kesä. MUTTA, talvikin on jees, jos on sopivasti pakkasta ja kunnolla lunta.

Kysymyksiin oli ihana vastata, ja toivottavasti juuri sinä sait niistä jonkinlaisen mielikuvan luotua minusta.

Minä olen siis tosiaan 32 vuotias sairaanhoitaja, joka asuu tällä hetkellä Keski-Suomessa täällä Jyväskylän suunnalla. Harrastan liikuntaa käymällä salilla sekä ulkoilemalla tuon meidän koiran kanssa.

Kirjoittelen paljon hyvinvoinnista ja terveydestä ja tykkään joskus kärkkäillä mielipiteilläni herätellä ihmisiä esimerkiksi omissa elintavoissaan. Rakastan kommentteja teiltä lukijoilta. Mua ei haittaa, vaikka olisit aivan eri mieltä mun kanssa, mun mielestä on vaan parasta jos ihminen on edes jotain mieltä.

Tykkään opiskella ja kehittää itseäni. Haluan kehittää itseäni paremmaksi ihmiseksi, mutta haluan kehittää itseäni myös ammatillisesti. Sen takia aloitinkin tänä syksynä opinnot yamk:ssa, tarkoituksena valmistua parin vuoden päästä kliiniseksi asiantuntija sairaanhoitajaksi.

Toivon, että jäät seuraamaan blogiani ja kommentoit juttujani. Vuorovaikutteisuus on parasta! Ja te blogin lukijat olette parasta!

Noora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *