Hae
Mansikkapilvi

VALLOITTAVA BUDAPEST

Vaikka syyslomasta voi nauttia täällä Suomessakin erilaisissa kohteissa täysin siemauksin, on ulkomaille lähteminen takuuvarma arjen katkaisija. En muista, että kerroinko jo täällä blogissa, mutta lähdemme torstaina loppuviikoksi Budapestiin! Tällä kertaa lomafiiliksiä on hiukan haitannut tämä sairasloma, jonka aloitin viime viikolla jalkani takia. Täältä voit lukea siitä lisää.

Olen kuitenkin nyt saanut täyslevolla jalan siihen kuntoon, että eilen uskalsin jo vähän varata jalkaan. Mietin kuitenkin sitä, että otanko varmuuden vuoksi kepit mukaan reissuun. Jalka voi helposti ärtyä matkalla, kun alan yhtäkkiä taas enemmän kävelemään. Mitä mieltä olette?

Mutta sitten siihen ihanaan matkakohteeseemme. Tosiaan lähdetään kaveripariskunnan kanssa reissuun. Itse olen kertaalleen aiemmin käynyt Budapestissa ja kaupungista jäi ihanat muistot. Edellisestä reissusta on aikaa noin kolme vuotta, mutta muistan juoneeni Budapestissa elämäni parhaan laten ja sen hinta oli noin puolitoista euroa. Muistan myös shoppailleeni Bershkassa ja kiivenneeni Gellertin vuorelle.

Forecan sääennustuksien mukaan Budapestissa on meidän reissun aikana +11-+4 astetta lämmintä. Ilmeisesti kuitenkin aurinko paistaa. Ilman tekee kylmemmäksi kaupungin läpi virtaava Tonavan joki, joelta päin käy kylmä tuuli. Viimeksi ainakin kun oltiin kyseisessä kaupungissa, tuuli oli jäätävä.

Tällä kertaa haluamme tehdä lomastamme kulinaristisen seikkailun! Haluamme syödä paljon hyvää ruokaa. Lisäksi mietimme, että olisiko kaksi Budapestin kirkkoa näkemisen arvoisia? Toivoisinkin teiltä nyt vinkkejä kehiin, eli mitä tehdä Budapestissa? Saavumme Budapestiin torstaina illasta ja lähdemme sunnuntaina iltalennolla pois. Mitkä on parhaat shoppailupaikat ja mistä saa parasta ruokaa? Mitä nähdä ja kokea!?

Vinkit kehiin!

Ps. mies on aloittanut oman erikoisen valmistautumisensa matkaan. Hän tutustuu meidän lentokonetyyppiin ja siihen, kuinka monta kertaa se on historiassaan joutunut onnettomuuksiin. #lentopelko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *