Hae
Mansikkapilvi

VAAKA + KAKSOSET

Silloin kun tavattiin mun miehen kanssa, kysyin häneltä melko heti hänen horoskooppinsa. En tiedä teistä, mutta itse tykkään lukea horoskooppeja ja ainakin omalla kohdalla vaaka horoskoopin luonneanalyysi menee aika nappiin. Googlettelin tietenkin heti mieheni horoskoopin, joka on kaksoset, itse olen siis vaaka. Horoskooppien mukaan me sovitaan hyvin yhteen ja sekös mua ilostutti sillon aikoinaan! 😀

Eri horoskoopeille on olemassa joittenkin laskelmien mukaan ne unelmakumppanit horoskooppien perusteella. Vaakaa luonnehditaan horoskoopeissa näin:

Vaaka osaa arvostaa aina kukkia, runoja, suklaata ja siirappisia tekstiviestejä, eikä ryhdy tivaamaan mistä syystä hän niitä saa. Vaakamaisena ongelmana voidaan ehdottomasti pitää päättämättömyyttä kahden tai useamman vaihtoehdon välillä, mikä saattaa heijastua epäitsenäisyytenä ja pinnallisuutena. Alttius ulkopuolisille vaikutteille ja äärimmäisten vaihtoehtojen kokeileminen saa lähiympäristön joskus hermoromahduksen partaalle. Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat ihmistaidot ja se, että vaaka kykenee ymmärtämään ja kuuntelemaan hyvin monenlaisia näkökantoja. Vaa’asta löytyy roppakaupalla diplomatiaa ja sopeutumiskykyä. Vaaka on kaikkein itsetietoisin merkki. Hän tietää, mitä tahtoo, eikä hidasta ennen kuin saa sen. Hän on tasapainoinen ja looginen. Hän ei tyydy toiseksi parhaaseen.

Omasta mielestäni tuo kuvaus vaa’asta osuu itseeni oikein hyvin. Mä tykkään huomioimisesta todella paljon. On ihana lähetellä kaikkia lässynlää-viestejä pitkin päivää toiselle. Voisin myös ottaa kukkakimpun vastaan vaikka päivittäin 😀 Ongelmana itsekin pidän aika-ajoin omaa päättämättömyyttä. Jos olen lähdössä vaikka ulos, joudun testailemaan monen monta asua, ennen kuin voin tehdä päätöksen, että se eka oli kuitenkin paras (tosin tämä saattaa olla useammankin naisen ongelma). Lisäksi kaupassa, oli se sitten ruokakauppa tai vaatekauppa, mä jahkailen, PALJON. Saatan ensiksi päättää, että otan tuon paidan. Sitten kävelen se paita kädessä vartin ja tulen siihen tulokseen, että ei sittenkään, en tarvitsekaan. Tätä mun mies ei ymmärrä ollenkaan.

Mun miehen horoskooppi kaksoset taas kuvaillaan tällä tavoin:

Kaksonen on usein puhelias ja valpas kyselijä, joka haluaa välittää tietoa muille ihmisille ja etsii perimmäistä totuutta, usein pelkästään huvin vuoksi. Kaksosiin on helppo tehdä vaikutus nippelitiedolla ja satunnaisilla faktoilla, joita he arvostavat. Kaksonen on kiinnostunut keksinnöistä ja saattaa ostaa mitä tahansa hetken mielenjohteesta. Merkin suurimpiin vahvuuksiin kuuluvat ainainen innostuneisuus ja nopeus. Kaksonen ei jää koskaan tumput suorina odottamaan jotain tapahtuvaksi. Vaikka nopeatempoinen kaksonen vaikuttaa kestävän hektistäkin elämää, stressi on hänelle usein varsin tuhoisaa.

Mun mies on myös hyvin paljon horoskooppinsa kaltainen. Hän on haka Googlettelemaan kaikenlaista tietoa, tosin koen, että olen parempi nippelitiedon hallitsija kuin hän. Hän tietää ehkä tekniikasta ja puhelimista paljon, mutta mä tiedän kaikesta muusta enemmän 😀 Ja sitten noita keksintöjä. Hän on suunnitellut paljon asioita. Hän on myös tilannut Ebaysta jonkun sellaisen pienen masiinan jota kutsutaan tietokoneeksi. Hän on asentanut (tai ainakin yrittänyt) täällä kotona jotain valonauhoja, ja kaiken pitäisi siis toimia puhelimen kautta. Hän ajattelee aina boksin ulkopuolelta asioita. Parasta olisi jos suurin osa, esimerkiksi kodintoiminnoista, olisi automatisoitu. JOS joskus päästään suunnittelemaan omaa kotia, niin uskoisin siitä tulevan aikamoinen laitos 😀 Toisaalta olen oppinut ymmärtämään tätä luovaa suunnittelija persoonaa. Sitä touhuamista on hauska seurata sivusta.

Mun ailahtelevuus, jonka mä uskon johtuvan vaa’an kuppien heilahtelusta, on tuonut haastavia tilanteita meidän parisuhteeseen. Ailahtelevuudella tarkoitan sitä, että yhdessä hetkessä haluan jotain ja kohta oon jo ihan toista mieltä. Tai sitten se, etten osaa tehdä päätöksiä. Tai osaan, mutta siihen voi mennä aikaa, kun ensiksi pitää jahkailla. Onneksi aletaan pikkuhiljaa tuntemaan toisemme ja ymmärtämään kaikenlaisia mielen ailahteluja puolin ja toisin. Me ollaan kovaluonteisia molemmat ja siinä on ollut opettelua, kumpikaan ei ole, tai halua olla alistuva tossukka 😀

Oletko sinä tutustunut sun horoskooppiin? Mitä mieltä olet horoskoopeista? Uskotko niihin vai onko ne mielestäsi täysin humpuukia?

Yksi kommentti

  1. Ruu kirjoitti:

    Meillä on samat merkit, mut sukupuolittain toisinpäin. Nauratti kaksosen kuvaus, osui ja upposi. Ja noita vaa’an piireteitäkin päässyt jo todistamaan :). Kiva kuulla, jos todistettavastikin pitäisi toimia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *