Hae
Mansikkapilvi

EUROLLA KAKSIKYMMENTÄ EUROA!

En halua täyttää blogiani täysin Black Friday tarjouksilla, mutta nyt jaan nämä, sillä niin huikeita tarjouksia ne on ja uskon, että moni näistä hyötyy!

Black Fridayta vietetään siis 23.11 ja oikeastaan koko tämä viikko. Kaikki kaupat ja etenkin nettikaupat ovat pursunneet erilaisia tarjouksia ja alennuksia. Lisäksi maanantaina koittaa vielä Cyber Monday, jolloin tarjouspeli vielä jatkuu. Tämä on hyvää aikaa vaikka tehdä joululahjaostoksia.

Nyt kuitenkin kaappasin teille tänne helposti saataville, oikeasti ne järkevimmät tarjoukset, jotka kannattaa hyödyntää.

Ensinnäkin Offerillalla on huippudiilejä aina valikoimissaan, joita usein itsekin olen hyödyntänyt. Nyt heillä on diili, jolla saa eurolla (1€:lla) 20€:n arvoisen lahjakortin, jolla saa ostettua ruokaa tai vaikka hygieniatarvikkeita, eli eurolla saat kahdenkympin edestä ruokaa. Lahjakortti toimii Matsmartin verkkokaupassa, jossa on huikea valikoima esimerkiksi kaikkea kuivaruokaa ja hygieniatuotteita.

Tästä pääset ostamaan lahjakortin euron hintaan. Lahjakortin diili on voimassa 22-23.11, joten älä aikaile!

Fitnesstukulla sen sijaan on vaatteita, lisäravinteita ja treenivarusteita todella paljon hyvässä tarjouksessa. Esimerkiksi proteiinipatukat, joita itse suosin löytyy alesta. Lisäksi Fitnesstukulla on päivittäin vaihtuvat Black Friday diilit, ne löydät täältä!

Esimerkiksi nämä patukat mitä itse syön, on nyt -50% alennuksessa! Kannattaa napata paketti itselle talteen! Yksi 12 kappaleen proteiinipatukka laatikko nyt vain 15€.

Lindexin verkkokaupasta saa nyt -25% alennusta aivan kaikesta. Kannattaa käydä kurkkaamassa, josko sieltä löytäsit jotain vaikka täksi talveksi. 

Nordic Feelin Black Friday tarjoukset pamahtaa eetteriin virallisesti vasta perjantaina 23.11 joten, käy tsekkaamassa, josko saisit vaikka tämän ihanan hajuveden edullisesti pukin konttiin 😉 Tosin sivustolla on jo nyt pre – Black Friday tarjouksia, esimerkiksi meikit on -15%. Ja näköjään siis Black Friday starttasi nyt, alennukset 15-70%!! Koko kaupasta!

 

Edit. Näyttäisi olevan toi hajuvesi nyt alessa, eli normaalihinta on 54,50€ ja nyt hintaa tuolla ihanuudella 40,88€.

Boss The Scent for Her.

Toivottavasti löysit näistä jotain sopivaa itsellesi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *