Hae
Mansikkapilvi

HUOMISEN MIELENKIINTOINEN AIHE

Sisältää kaupallisia linkkejä

Huomenna keskityn hyvin mielenkiintoiseen aiheeseen blogissani. Aihe koskettaa monia meistä ja on todella paljon yleisempää kuin luullaan. Aihe on vaiettu ja siitä ei mielellään keskustella omilla kasvoilla. Miksi? Aihe sisältää häpeää. Pelätään, että tullaan itse tuomituksi, joten on paljon helpompaa olla hiljaa ja kärsiä, mutta tämä siis huomenna maanantaina.

Nyt halusin tulla vielä spämmäämään, itse hyväksi todetuista tuotteista, tänne blogiin, jotka ovat Black Friday alennuksessa. Olen käyttänyt jo pidemmän aikaa Swiss Clinicin tuotteita, kuten mikroneulainta. Nyt Swiss Clinicillä kaikki tuotteet -40%. Eli jos olet hankkimassa esimerkiksi hampaidenvalkaisusettiä tai mikroneulainta, kannattaa se nyt hankkia ehdottomasti Swiss Cliniciltä huomattavaan alennukseen.

Tästä suoraan selailemaan Swiss Clinicin valikoimaa.

Ja jos meikkaat tai käytät hajuvesiä (kuten aika monet meistä naisista tekee), niin silloin omat varastot kannattaa täyttää NordicFeelin alennuksissa. Siellä kaikki tuotteet on 15-70%:n alennuksessa. Samalla kannattaa miettiä, mitä esimerkiksi ostat isällesi tai kumppanillesi joululahjaksi (jos siis ostat joululahjoja). Nyt voit selvästi säästää rahaa. 🙂

Tästä suoraan NordicFeelin alennukseen.

Mutta huomenna sitten syvempiin vesiin. Nautitaan sunnuntaista <3

Yksi kommentti

  1. Jaana kirjoitti:

    Mielenkiintoisista aiheista puheen ollen, olisi hirmukiva kuulla hiustesi elpymisprosessin etenemisestä ?❤ Oletko vielä luopunut mago-pidennyksistä? Täällä kohtalotoveri sillä erotuksella, että pilasin ihan itse kotiblondauksella tukkani joka paloi ja katkesi.. Tästä pari vuotta aikaa, pidennykset edelleen päässä ja vaikka oma tukka onkin jo vahvistunut ja kasvanut kampaajan huomassa, ei silti ole entisensä.. ?

    Joka tapauksessa huomista postausta innolla odotellen ?

    Mukavaa joulun odotusta! ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *