Hae
Mansikkapilvi

KETÄ MINÄ SEURAAN INSTAGRAMISSA?

Nyt listaan blogiin niin Suomalaiset kuin ulkomaiset mimmit ja äijät ketä on mun suosikkeja instassa ja miksi. Tässä vuoden aikana olen karsinut jonkin verran pois joitain tyyppejä joita olen ennen seurannut. Heidän tuottamansa materiaali ei vaan enää ollut itseäni varten. Omia seurattavia on joskus kiva käydä läpi ja karsia sieltä ”turhat” pois. Tällä tavoin oma feedi pysyy mielenkiintoisena, raikkaana ja tuottaa mulle iloa 🙂

Tässä siis tulee mun seuraamiani henkilöitä Instassa. Löytyykö joukosta joitain ketä myös ehkä sä seuraat?

Ensiksi nämä Suomalaiset grammaajat.

Ensimmäisenä Joey Palmroos. Valokuvaaja ja taitava kuvankäsittelijä Suomesta. Jakaa ihania matkustelu- ja tunnelmakuvia niin Suomesta kuin maailmaltakin. Mukana kuvissa kulkee tyttöystävä.

Toisena monien niin vihaama, mutta myös monien rakastama Maisa Torppa. Ihana seurata matkakuvia <3 Maisa ja Jari-Matti oli juuri Afrikassa lomalla ja ne Kenian kuvat! Ne oli ihania!

Seuraan myös Martina Aitolehteä. Salarakkaasta ihan järkeväksi ihmiseksi muotoutunut hyvinvointivalmentaja ja triatlonisti. Kivoja kuvia ja arkea höystettynä ahkeralla treenaamisella 🙂

Susijussi on uusi tuttavuus viime kevään Amazing Keski-Suomi kilpailuista. Ennen ollut kuullutkaan kyseisestä herrasta ja hänhän paljastui ihan hauskaksi tyypiksi. Plus nää kuvat mitä tyyppi jakaa tilillään on aikamoisia <3

Adalminan blogiin törmäsin alunperin viime kevättalvena kun suunniteltiin meidän sittemmin mönkään mennyttä Euroopan reissua. Adalmina reissaa ilmeisesti siis yksin ja ottaa kuvatkin tripodin ja itselaukaisijan avulla. Aikamoinen mimmi. Ja missä ihanissa kohteissa hän jatkuvasti kiertääkään. Ikuiselle matkakuumeilijalle sopivaa seurattavaa 🙂

En tiedä ihmistä joka ei tietäisi Jaajoa. Tuota Suomipop radiokanavan Aamulypsyn rääväsuuta. Jaajon tili on hauskaa seurattavaa. Hauska ja sanavalmis jätkä. Etenkin nauramaan saa nuo Jaajon aloittamat tanssitunnit, joita hän videoi ja laittaa estoitta someen. Suosittelen 😀

Eve, tai Eveliina. Temppareitten yhden kauden parin toinen puolikas, Bile-Danin tyttöystävä tai nykyään jo kihlattu 🙂 Positiivista energiaa luova nainen. Ihana pari 🙂 Hyvän mielen kanava 🙂

Emilian tiliä olen seurannut jo pitkään. Emilia harrastaa Brasilian jujutsua ja Emilialla on musta vyö! Muistan ehkä hämärästi hänen joskus kirjoittaneen blogiakin? Huikee mimmi ja ihana seurata menestyvää naista!

Ja sitten Sieppi. Jälleen yksi Suomalainen nainen ja somepersoona, joka tuntuu ärsyttävän ihmisiä hirveästi. Ihan kamalaa luettavaa välillä tän naisen kommenttiosio. Miten ihmeessä ihmiset voi olla niin ilkeitä toisilleen. Saralla on kiva tyyli ja ihana koti 🙂

Ja sitten kiinni ulkomaisiin grammaajiin 🙂

Seuraan jonkin verran eri fitnessbabyja, mutta kaikissa niissä pitää olla joku muukin juttu kuin vain timanttinen kroppa. Smarrizta olen seurannut jo pitkään. Nainen joka tässä ihan hiljakkoin uskalsi alkaa postaamaan kuviaan kasvoistaan ilman meikkiä. Naisella on toisella puolen kasvoja syntymämerkkinä tuliluomi. Ennen mistään kuvasta ei voinut tietääkään, että meikkipinnan alla on syntymämerkki, mutta nyt hän on ottanut härkää sarvista ja uskaltaa näyttää itsensä aitona. Arvostan. Nyt nainen on raskaana ja odottaa esikoistaan 🙂

Kyllähän snaapelin omistajan täytyy vähintään yksi snaapeli-tili mainita. Vohveli on yksi ekoista cockeri sivuista joita olen alkanut seuraamaan. Vohveli on ihana Australialainen Cockerspanieli, NIIIIN ihana 😀 Näitä cockeri-sivustoja löytyy mun seuraamista tileistä kyllä enemmänkin 😀

Tämä tili on melko samantyylinen kuin vastaava Suomalainen Adalminan matkustelutili. My Travel Tricks reissaa paljon eri puolella maapalloa, mutta myös Euroopan eri kohteet tulee hyvin esiteltyä tällä tilillä 🙂

Derek Weida. Tän tyypin tiliin eksyin joskus vahingossa, kun oma feedi vilisi enemmänkin crossfittaajia. Derek on entinen sotilas, nykyinen veteraani, joka menetti toisen jalkansa ollessaan palvelemassa Bagdadissa. Mies ei siitä kuitenkaan lannistunut vaan on elänyt aktiivista elämää proteesin kanssa ja ilman. Nykyään hän odottaa vaimonsa kanssa kaksosia saapuvaksi ihan hetkenä minä hyvänsä 🙂 Elämme siis jännittäviä aikoja!

Denice Mobergin tiliä olen seurannut vasta vähän aikaa, mutta aika motivoiva tili tämä on kyllä. Nainen sai puoli vuotta sitten ensimmäisen lapsensa ja on ollut koko ajan hiton hyvässä kunnossa. Tästä tilistä saa ammennettua kyllä treenimotia!

Tässäpä mun seuraamien Instagram tilien topit! Oliks joukossa sulle uusia tuttavuuksia? 🙂 Millaisia tilejä sä seuraat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *