Hae
Mansikkapilvi

TREENITAVOITTEET TULEVALLE VIIKOLLE

Kun tekee vuorotyötä, joutuu treenit suunnittelemaan joka viikko uudella tavalla. Et voi vaan päättää, että seuraavat kolme kuukautta käyn treenaamassa maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Vuorotyöläisellä jokainen työviikko on erilainen, joten elämä muotoutuu sitten työvuorojen mukaisesti. Treenitavoitteet pitää luoda joka viikko käytännössä uusiksi.

Mun ensiviikon työvuorolista näyttää seuraavalle:

 • Maanantaina aamuvuoro
 • Tiistaina aamuvuoro jonka jälkeen koulua kotikoneelta käsin klo 16-19.
 • Keskiviikkona aamuvuoro
 • Torstaina iltavuoro
 • Perjantai vapaa
 • Lauantai vapaa
 • Sunnuntai iltavuoro

Mulla on yhden tehtävän palautus tiistaina joten maanantai-ilta menee sitä koulutehtävää tehdessä. Viimetinka on se tehokkain 😀 Tiistaina en pääse tai ehdi treenaamaan, eli treeniviikko alkaa keskiviikkona. Seuraavat treenit jääkin sitten perjantaille ja lauantaille. Ennen iltavuoroa en koskaan ehdi tai saa aikaiseksi mentyä salille, joten en edes treenejä sinne suunnittele. Eli nyt vaikuttaa sille, että ensi viikolla pääsisin salille kolme kertaa. Tähän sit päälle ulkoilut Lukan kanssa. Kolme treenipäivää on toisaalta ihan riittävä määrä, joskin toivoisin pääseväni salille aina neljä kertaa viikossa.

Itse olen huomannut, että kun treenit suunnittelee etukäteen, tai siis lähinnä kun suunnittelee ne päivät milloin menee treenaamaan, niin ne treenit todennäköisimmin myös sillon toteutuu. Puoliksi suunniteltuhan on jo puoliksi tehty 😉

Miltäs teidän ensi viikko näyttää? Luotko sinä itsellesi treenitavoitteita säännöllisesti? Ps. herkuton on pitänyt jo yli puolitoista viikkoa, kohta siis jo kaksi viikkoa! JES!

Yksi kommentti

 1. Hoitsu kirjoitti:

  Täällä yks vuorotyöläinen moikka! 🙂
  Itsekin suunnittelen treenit työvuorojen mukaan, ei muuten treenaamisesta tulisi mitään ellei suunnittele etukäteen. Itellä on kanssa tavoitteena päästä salille kolmesti viikkoon, mutta välillä on niin tiukkoja työviikkoja niin joutuu treenejä välillä yhdistelemään ? Ja joskus on itselle myönnettävä se ettei aina voi jaksa mennä, kun on fyysisesti rankka työ ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *