Hae
Mansikkapilvi

KOLME VIIKKOA ILMAN HERKKUJA!

Ja kaksi kertaa on meinannut selkäranka katketa. Molemmilla kerroilla nälkä on ollut kova ja mieliteot sitä myöten suuuuria! Laitoin tiistaina instagramin storyyn kyselyn, että hakeako pitsa vai ei. Ja mitä te vastasittekaan siellä! 😀 Te ette tukeneet mua 100%:sti 😀 Osa, tai oikeastaan puolet vastaajista oli sitä mieltä, että hae vaan. Kolme viikkoa oon jo kestänyt, että ois ihan oikeutettua ollut hakea se pitsa.

No hitto vieköön, mun tavoite on olla ilman herkkuja tää kuukausi! 😀 Enhän mä nyt sillon repsahda kolmen viikon kohdalla! Joten voisitte hiukan tukea osoittaa, tai kyllähän puolet vastaajista osoittikin tukensa, että älä ny jumankauta vielä hae mitään pitsaa!

Tätähän se on kun tekee itselleen tavotteita. Houkutuksia ja pomppuja tielle osuu aina. Niistä pitää mennä vaan yli. Eikä se nyt olisi ollut mikään maailmanloppu, vaikka olisin sen pitsan napannu mukaani, MUTTA kun olen varta vasten itselleni luonut säännöt kuukauden ajaksi, niin sillon mä pyrin noudattamaan mun sääntöjä.

 

Pahimmat mieliteot tulee selkeästi aina sillon kun on joko urheillut ja on nälkä heti treenien jälkeen tai kun oot vielä urheilemassa ja sulle tulee nälkä. Suurin virhe on mennä tässä mielentilassa kauppaan. Ainakaan ilman hyvin selkeää ostoslistaa. Tämän lisäksi sun pitää olla varma itsestäsi, että ostat vain ne jutut mitä listassa lukee. Näissä hetkissä sortuminen tapahtuisi helposti johonkin nopeaan hiilihydraattiin, jonka todennäköisesti ahmisit jo autossa matkalla kotiin. Eli nälkään! Ei pidä altistaa itseään, jos tietää, että voi sortua.

Kun en eilen hakenut pitsaa, niin sen sijaan me suunniteltiin mun miehen kanssa alustavasti, että mitä kaikkea me syödään kun päästään reilun viikon päästä herkkujen makuun. No PITSAA ainakin. Ja sit Filmtownista irttareita <3 Siinäpä sitä olis jo. Tulevaisuutta me ollaan mietitty sillä tavalla, että jos sais rajattua herkuttelun vaikka tosiaan kahden viikon välein tapahtuvaksi vapaan syönnin päiväksi, niin sit ne päivät tuntuis aina spesiaaleilta.

Ai vitsi, nyt on hyvä boogie!

7 kommenttia

 1. Merkurius kirjoitti:

  Mitä ihmeen järkeä tuollaisessa absolutismissa on? Ei sun kropan kannalta ole niinkään väliä syötkö sen pitsan nyt vai ensi viikolla. Tuollaisella turhalla rajoittamisella ja säännöillä luot vaan turhaa stressiä itelles ja sekään tuskin tekee hyvää keholle.

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Kyse ei ole absolutismista. Jos olet lukenut aiempia postauksiani, niin kerron siellä miksi teen näin enkä toisella tavalla. Minun täytyy vetää täysi kielto hetkeksi päälle, että saan taas jonkun järjen omaan herkkujen päivittäiseen mättämiseen. Mikä toimii yhdellä ei toimi toisella jne. 🙂

   • mansikkapilvi kirjoitti:

    Ja itseasiassa mua ei stressaa yhtään. Päinvastoin, tällä hetkellä on hyvä meno 🙂

 2. Mimmu kirjoitti:

  Moikka!
  Hyvin menee, älä anna dissaajien päästä pään sisälle 😀
  Vaikka nyt onkin ns. absolutismikausi herkkujen suhteen, voi sillä olla kauaskantoisia hyviä seurauksia. Mun kaveri piti vuosi sitten herkuttoman helmikuun (absoluuttisesti) ja se tavallaan jäi päälle koko vuodeksi, eli vaikka olisi saanut syödä herkkuja, hänen ei oikein tehnyt enää mieli. Toki tuli joskus jotain herkkua syötyä, mutta vuoden aikana kiloja oli ihan itsestään tippunut 10 🙂
  Sinun ei tarkoitus olekaan painoa radikaalisti pudottaa, mutta muille lukijoille vinkiksi, että se kuukauden ”kärsimys” voi johtaa yllättäviin tuloksiin! Meinasin itsekin tänä vuonna koittaa 🙂

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Joo tää onkin jännä juttu, että miten tahansa teit, niin aina jonkun mielestä tekee väärin 😀 mut joo, ei mun pään sisälle noin vaan päästä 🙂 Toivon itsekin, että tästä tulisi joku hyvä kierre sen suhteet, että miten usein tulee jatkossa sit herkuteltua. 🙂

 3. EvaGo kirjoitti:

  Miksi fitness bloggaajat poseraa aina peppu pystyssä? Eiks se satu selkään? Mulla ainakin tuntuu pahalta alaselässä sen jälkeen kun olen tehnyt pressiä+kyykkyä+mave setin. Joillakin se korostaa vaan sitä että näyttää ihan Iines Ankalta, eikä se ole tervettä, moinen epäsuhtaisuus. Oot muuten aika onnekas kun näkyy tuollaiset käsilihakset ilman että sulla helottaa verisuonet läpi niin kun mulla. Ja mikset et tee itse pitsaa? Sehän on kymmenen kertaa parempi kun se ei kuitenkaan lillu rasvassa, ellet nyt laita sitä lillumaan rasvassa. 😀

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   En mä tiedä miks ne poseeraa takapuoli pystyssä 😀 Ei mulla ainakaan satu. Sen verran suojakerrosta päällä ettei suonet helota ihan hauiksissa saakka 😀 Ja omatekemä pitsa ei myöskään just nyt kuulu vaihtoehtoinen. Toki kävi se mielessä, että jos tekis itse pitsaa. Mut kohta pääsen syömään ihan OIKEAA pitsaa, joten enköhän mä pärjää vielä viikon ilman 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *