Hae
Mansikkapilvi

UUSI HAJUVESI JA PARI HUULIKIILTOA

Rakastan hajuvesiä ja minua harmittaa todella paljon se, että omalla alallani on hajusteet kielletty töissä. Siltikin ostan usein uuden hajuveden ja pyrin sitten vapailla suihkuttelemaan senkin edestä mitä työpäivinä ei saa.

Viimeksi kerroin ihastuneeni tuoksuun, josta kirjoitin blogiini ja moni teistä lukijoistakin vannoi tämän nimeen. Nyt kuitenkin kaipasin jälleen uutta ja itseasiassa tämä onkin sellainen tuoksu, mitä aina salaa käyn nuuskimassa hajuvesiosastoilla ja olinkin päättänyt jo joku aika sitten, että seuraava tuoksuhankinta on Viktor & Rolf Flowerbomb.

Postauksen Tuotteet saatu pr-näytteinä

Nyt käsi ylös kuka rakastaa tätä tuoksua myös!? Onhan tämä nyt mun mielestä ainakin taas tällainen ultimaattisen naisellinen tuoksu. Vahva, mutta pehmeä.  Tuoksu ei ole mikään uusi, sillä se on julkaistu jo vuonna 2005. Se kertookin jotain tämän tuoksun suosiosta.

Tilasin hajuveden Nordicfeelistä ja samalla tilasin muutaman huulikiillon. Tuntuu nimittäin, että aina se huulikiilto mitä käytän on väärän laukun pohjalla. Huulirasvoja ja huulikiiltoja ei voi olla liikaa. Ei vaan voi. Harmittelin tätä kerran ääneen mun miehelle ja jopa hän sanoi, että osta useampi, niin ei ole sit tuotakaan ongelmaa. Okei! 😀 Käy! Huulikiilloissa tärkeää on, että ne ei ole tahmaisia. En inhoa mitään muuta niin paljon kuin liisterimäisiä huulikiiltoja. Näistä kumpikaan ei ole sellaisia vaan just täydellisiä.

Nordicfeelistä saa usein tuotteita hyvillä alennuksilla ja huomattavasti halvemmalla kuin kivijalkakaupoista. Kuten tuosta aiemmin kirjoittamasta postauksesta käy ilmi, niin tuon Hugo Bossin hajuvedenkin saa halvemmalla Nordicfeelistä.

Mitkä sun hajuvesi-lempparit on tällä hetkellä?

3 kommenttia

 1. Katja kirjoitti:

  Minulla on edelleen yksi vanha Naomi Campbell -tuoksu. Vitsit se herättää mukavia ja ihania kaukaisia muistoja. Vuosia vanha, mut en ole heittänyt pois. Pari muutakin hajuvesipulloa löytyy, taitaa olla Avonilta hankittuja. Käytän hajuvesiä vähän. Juhlissa/iltariennoissa. Töissä en voi, koska työskentelen avotilassa, jossa vieressäni istuu useampi kollega.

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Se onkin jännä, miten tiettyihin hajuvesiin muotoutuu paljon muistoja. Muistan esimerkiksi paljon asioita tuoksuttelemalla sellaista Lancomen hajuvettä, mitä teininä joskus käytin. 😀

 2. Nelli kirjoitti:

  Moi, Ajattelin tähän kauneuspainotteiseen kirjoitukseen liittää kysymyksen sinulle koskien niitä Mago pidennyksiä, joita muistaisin sinun aiemmin kokeilleen.
  Haluaisin kuulla sinulta rehellisen mielipiteen noista pidennyksistä. Hyvät ja huonot puolet? Onko helpot arjessa/treenatessa yms. Ja tekikö hallaa omille hiuksille? Olisi hienoa jos jaksaisit kertoa oman kokemuksesi tästä asiasta.

  Kiitos jo etukäteen ja ihanaa talven jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *