Hae
Mansikkapilvi

ARKEA HELPOTTAVAT RIPSIENPIDENNYKSET

Minulla on ollut ripsienpidennykset yhtäjaksoisesti jo useamman vuoden. Mun arkea ne on helpottaneet ihan todella paljon ja olen ollut todella, todella tyytyväinen mun omaan ripsihuoltajaan täällä Jyväskylässä, jonka löysin työkaverin suosittelemana. Tiia on laittanut mun ripset oikeastaan alusta saakka, kun muutin tänne Jyväskylään. Alkuun jouduin kiertämään useampia paikkoja, koska en meinannut löytää millään hinta-laatusuhteeltaan oikeaa paikkaa, mutta onneksi löysin Tiian.

Studio Tiia K. sijaitsee Jyväskylän keskusta-alueella ja on ollut mun luotto ripsihuoltaja jo melkein kolmen vuoden ajan. Minä käyn Tiian käsittelyssä noin kahden – kolmen viikon välein, mutta pyrin siihen, että liian usein kuin liian harvoin, sillä haluan, että ripset pysyvät siistinä. Mun huolto kestää aina yleensä sen tunnin verran.

Mä saan paljon positiivista palautetta mun ripsistä ja oonkin aina muistanut sanoa, kenen käden jälkeä nämä ripset on. Tiialla on ollut listat ihan täynnä uusien ripsiasiakkaiden harmiksi, mutta nyt kuulema mahdollisesti muutama uusi asiakas mahtuisi jälleen listoille. Tiia huolehtii säännöstelemällä asiakkaita siitä, että kaikille löytyy myös sitten huoltoaika.

Tiia tekee ripsien lisäksi myös kulmia. Olen itsekin käynyt ottamassa reilu vuosi sitten microblading kulmat ja jos teillä on tili instagramissa tai Facebookissa, niin käykää ihailemassa Tiian huikeaa käden jälkeä kulmien parissa. Ihan mieletöntä työtä. Tiian repertuaariin kuuluu  muutkin palvelut, joista voit käydä lukemassa lisää Tiian sivuilta.

Mä luen itse aina uutiset, missä on kauhuotsikoita pieleen menneistä ripsienlaitoista tai siitä, miten lopulta kaikki ripset on tippuneet käytön myötä. Mä muistan myös sen mun eka kerran kun kävin ottamassa Joensuussa ripset. Ensinnäkin ripsienlaittajan kädet haisi ihan röökille. Aivan järkyttävää haistella niitä lähietäisyydeltä reilun tunnin ajan. Toisekseen tämä kyseinen ripsienlaittaja liimasi yhden tekoripsen useampaan mun omaan ripseen.

Tuolloin mulla oli vielä ne klassiset ripsienpidennykset. Voitte vaan kuvitella miltä ripset näytti siinä vaiheessa, kun mun yks oma ripsi olis luonnollisesti jo tippumassa, mutta se ei pääse tippumaan, koska siihen samaan klönttiin on liimattu muutama muukin ripsi ja yksi keinotekoinen.

Meninkin sitten aika nopeasti toisen ripsienlaittajan pakeille korjauttamaan tuon järkyttävän käden jäljen. Onneksi omat ripset pysyivät paikallaan, eivätkä irronneet. Tuon kokemuksen jälkeen olen ollut aina todella tarkka ripsienlaittajasta. Jos tulee vähänkään huonot vibat, en ole tällaisen asiakas.

Mulle ripset tosiaan toimii arjen helpottajana, myös siis työpäivinä. Mun ei tarvii meikkailla juuri ollenkaan kun lähden töihin. Laitan meikkivoiteen ja puuterit, siinäpä se. Vaikka usein saankin kuvieni pohjalta palautetta, että miten hoitaja voi olla noin meikattu töissään, niin tähän voin vilpittömästi sanoa, että meikkivoide ja puuteri on sallittuja meilläkin, eikä mikään kiellä käyttämästä ripsienpidennyksiä. Ne ovat sallittuja siinä missä ripsivärikin. En siis todellakaan käytä paljoa meikkiä.

Me arvotaan yhdessä Tiian kanssa muuten instagramissa Tiian uusi palvelu: Volyymiripset valmisviuhkoilla. Palkinnon arvo on 120€, jos voittajalla ei ole vielä ollenkaan tekoripsiä, tai sitten huollon hinta, joka on 65€. Aikaa näitten laittamiseen menee vähemmän kuin normaalien volyymiripsien, mutta viuhkan avulla ripset pysyvät huolitellun näköisenä pidempään.

Käy siis kurkkaamassa arvonta mun instagramissa ja seuraa Studio Tiia K:ta täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *