Hae
Mansikkapilvi

EPÄONNISTUNUT TOKA YRITYS

Jännä ettei tää toinen yritys herkuttomuutta lähde yhtä hyvin liikkeelle kuin Tammikuussa, onko minulla motivaatio-ongelmia? Tämän vastaavan ongelman edessä olen ollut ennenkin. Toki oma ajatusmaailma ei auta tähän herkuttomuuten yhtään. Koen, että kerta en pääse toteuttamaan normaaleja arkirutiinejani, eli käymään salilla yms, ei mun tarvii vielä oikeasti syödä siististi, vaikkakaan en mä mitenkään super epäpuhtaasti syö. Kuitenkin tavoite on se, että ei herkkuja arkena tai edes joka viikonloppu, niin onhan tää siihen nähden lähtenyt käsistä taas.

Mutta oikeastaan kun mietin, niin mitä sitten? Ei nämä asiat ole kuoleman vakavia. Ne on vaan tällaisia mun omia tavotteita. Mä tiedän, että kyllä mä niihin pystyn, sitten kun motivaatio on kohdallaan. Nyt ei selkeästikään ole. Siihen liittyy varmasti tää neljättä viikkoa kestänyt yskä, joka piinaa mua sen verran, etten ole viitsinyt (saati edes olisi pystynyt) lähteä yskimään keuhkoja pihalle salille. Tosin, tänään ajattelin mennä kokeilemaan kevyitä juttuja salille, pakko! Tuntuu, et kroppa painuu talviunille muutoin. Eikä tosiaan enää tähän aikaan vuodesta minnekään talviunille mennä, vaan enemminkin aletaan heräilemään kohti kesää! Ei ole enää kuin neljä kuukautta juhannukseen!

Oon sen verran pitänyt salikipinää tässä kipeillessä yllä, että oon ostellut oikein urakalla itselleni motivaatiota. Tarkoittaen uusia treenivaatteita! 😀 Treenivaatteet toimii itselleni ainakin yhtenä suurena motivaation lähteenä. Motivaatio ei suinkaan pohjaudu hyvännäköisiin vaatteisiin, mutta kyllä sieltä hyvää kipinää saa, kun tuntee olonsa hyväksi treenivaatteissa. Onks muita ketä motivoi lähteä salille uusissa treenikuteissa? 😉

Oon tässä ehtinyt myös miettimään, että ois kiva aloittaa ihan joku valmennus tässä keväällä. Joku sellainen, missä ruokavalio ei ole super tiukka, että sitä kestäisi noudattaa useamman viikon, mutta kuitenkin sellainen, että se tähtäisi rasvanpolttoon / kropan muokkaukseen. Olenkin tämän tiimoilta katsellut erilaisia vaihtoehtoja. Yksi vaihtoehto on etsiä omat vanhat ruokaohjelmat, joita on kertynyt aika monta ja erilaista, ja lähteä niistä liikkeelle.

Mutta joo, sellaista. Ehkä mä nyt otan itseäni niskasta kiinni, enkä vasta ensi maanantaina. 😉 Olen minä ollut jo kaksi päivää ilman herkkuja, eli ne pahimmat päivät 🙂

Minkälaisia tavotteita teillä on tälle keväälle? Onko motivaatio kunnossa?

7 kommenttia

 1. Roshe kirjoitti:

  Moikka, itselläni karistettuja kiloja takana reilu 30. Aiemmin ruokailutottumukseni olivat aivan järkyttävät: karkit, benkku jenkku-jäätelö, suklaa ja pullat kuuluivat päivittäisiin ruokailutottumuksiin ja niitä meni PALJON. Päätin, että riittää(useita yrityksiä päätin..) mutta jostain vain tuli lopullinen pisara. Olen valmennuksen avulla siis karistanut nuo kiloni. Alkuun olin 3kk ilman mitään herkkuja, jotta pääsin sokerikoukusta eroon ja sen jälkeen pitänyt herkkupäivän n. 4-6vkon välein. Nyt edelliset 3 viikkoa olen pitänyt joka viikko yhden herkkupäivän, kun on tehnyt mieli, mutta olen ylpeä, että ei syty enää samanlaista himoa niihin herkkuihin kuin aiemmin, ei siis ole tullut mieleenkään jatkaa arkena tätä herkkutouhua 😀 nyt kyllä ajattelin olla muutaman viikon syömättä kokonaan, jotta saa karistettua viimeisetkin kilot 🙂 tavoitteenani olisi pitää herkkupäivä kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa.. 🙂 Tsemppiä kovasti sinulle ja kiitos ihanasta blogista

  • Roshe kirjoitti:

   Heh syömättä kokonaan siis herkkuja muutaman viikon ?

  • mansikkapilvi kirjoitti:

   Aivan huikea muutos, -30kg! Huh! Toivottavasti olet muistanut kiittää itseäsi ja olla ylpeä, sillä sitä todellakin saat olla 🙂 Ihan mieletön suoritus. Mun pitää ottaa mallia susta, jos säkin pystyt, niin mäkin! 🙂 Tsemppii vielä loppurutistukseen 🙂

   • Roshe kirjoitti:

    Kiitos! 🙂 hankala kyllä ollut sisäistää näin isoa muutosta, että oikeasti pystyin tähän. Mutta näiden herkkujuttujen kanssa kamppailee moni ja kaikenlaiset ihmiset, se on tullut huomattua ja varmasti pystyt kun päättää! Joka päivä on onneks uus mahdollisuus 🙂

 2. Mirva kirjoitti:

  Mä niiiiin tiiän ton tunteen! Mikä ihme siinä on kun ei pääse treenaamaan normaalisti niin sitten on heti lipsumassa ruokavaliosta! Tää mysteeri ei oo ratkennu mulla vielä näin viiden vuoden treenaamisuran aikana 😀 joten tsemppiä sinne sulle!

  Niin ja vinkkinä voisin heittää tohon sun valmennus pohdintaan, että puretreeniltä (kurkkaa instassa puretreeni, jos ei oo tuttu) on tulossa nyt ennen kesää juurikin tuollainen sinun kuvailemasi nettivalmennus 🙂

 3. Mintja kirjoitti:

  Nyt on pakko kommentoida aiheen vierestä. Oon lukenu nyt blogiasi, vanhojakin tekstejä. Että älä hyvä ihminen pilaa kauneuttasi millään kauneusleikkauksilla! Olet oikea kaunotar ja todella sopusuhtainen.

  Kiitän muutenkin kivasta blogistasi. Paljon hyviä aiheita sinulla. Kivaa kevättä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *