Hae
Mansikkapilvi

YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA

Ne ketkä mut tuntee, tietää mun olevan harakka. Eli kaikki mikä kiiltää tarttuu mun silmään ja mun on, jollei nyt ihan pakko ostaa, niin ainakin päästä hiplaamaan. Rakastan sisustustuotteissa ja koruissa kaikkea kimaltavaa ja kiiltävää yli kaiken. Olen aina rakastanut.

Pääsin tekemään yhteistyötä ihanan Syster P:n kanssa. Syster P on ruotsalainen korubrändi, joka valmistaa korut käsityönä, näin heidän korut ovat uniikkeja. Korut ovat ajattomia ja yksinkertaisia ja sopivatkin tämän ominaisuutensa vuoksi vaikka töihin. Hoitajana en saa käyttää sormuksia tai rannekoruja töissä, mutta korvikset minulla on aina ja yleensä myös kaulakoru.

Syster P:n korut ovat siroja ja sopivat mielestäni niin arkeen kuin juhlaan. Heillä on myös todella upeita rannekoruja sekä sormuksia, mutta koska itselläni on niille niin vähän käyttöä, valitsin itselleni kaksi kaulakorua ja yhdet korvikset, joita pystyn käyttämään niin töissä kuin vapaallakin.

Saan jakaa teille alekoodin Syster P:lle, jolla te voitte tehdä ostoksia -15% halvemmalla. Koodi on voimassa 22.2. puolille öin, joten käy selaamassa täältä, jos löytäisit sieltä jotain kivaa. Siellä on esimerkiksi ihania riipuksia kirjainkoristeella, vaikka omaan kaulakoruun roikkumaan 🙂

Alekoodi on NOORA ja se on voimassa 22.2 puolille öin.

Tämän lisäksi pääsen arpomaan instagramissa yhden korun. Eli voittaja saa valita itselleen kaulakorun tästä mallistosta jonka itse myös valitsin. Voittaja saa päättää itselleen ketjun ja korukiven värin. Eli Klik Klik mun instagramiin!

Käytättekö te koruja arkisin vai kuuluvatko ne enemmän juhlapukeutumiseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *