Hae
Mansikkapilvi

TODELLA HERKULLINEN NACHOPELTI

Tänään jaan teille blogissani todella herkullisen ja todella epäterveellisen nachopellin ohjeen. Minulla oli ystävä käymässä yökylässä tässä muutama viikko sitten, ja mietin, että mitä helppoa ja hyvää tarjottavaa keksisin meille. Tämä idea tuli itseasiassa tutultani. Se lähti sitten saman tien kokeiluun, sillä itse en ollut aiemmin tätä kokeillutkaan.

Eli jos sinulla on herkkupäivä tai haluat muuten vaan välillä syödä vähän epäterveellisemmin, niin kokeileppa tätä reseptiä!

NACHOPELTI

Tarvitset

  • Nachoja pussillisen
  • Jauhelihaa 400 – 600 grammaa
  • Juustoraastetta pussi
  • Cheddarjuustokastiketta
  • Punasipulia
  • Salsakastiketta

Valmistaminen on helppoa. Sinun täytyy ainoastaan kypsentää jauheliha paistinpannulla. Voit laittaa pilkotun punasipulin jauhelihan joukkoon. Mausta jauheliha mielesi mukaan ja laita salsakastiketta jauhelihan joukkoon purkillinen.

Levitä yksi kunnon kerros nachoja uunipellille. Laita nachojen päälle jauhelihakastike. Lusikoi jauhelihakastikkeen päälle cheddarkastike.

Viimeistele pelti juustoraasteella. Nachopellin voi laittaa uuniin keskitasolle noin 175 asteeseen siksi aikaa kunnes juusto sulaa ja saa hiukan väriä. Nachopellin kanssa kävisi hyvin raikas salaatti, mutta se jäi meiltä valmistamatta ihan tyystin 😀

Voit laittaa makusi mukaan nachopellille myös vaikka jalopenoja tai vaikka aurajuustoa. Vain mielikuvitus on rajana!

Eikun herkuttelemaan! Oliko nachopelti tuttu sinulle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *