Hae
Mansikkapilvi

YKSI MUST HANKINTA KESÄLLE

On tiettyjä asioita mitkä kuuluu kesään. Yksi niistä asioista on huolettomuus ja mahdollisimman vähäinen meikkaaminen. Tässä vaiheessa vuotta on yksi asia mikä antaa lupauksen kesästä ja se on kesätuoksut mitä on alettu lanseeraamaan. Escadan hajuvedet on, niin kauan kuin minä itse muistan, olleet joka kesäinen juttu. Ei oo parempaa kuin ihana kesäinen hajuvesi jota suihkauttaa iholle ennen kuin lähtee ulos kesämekossa!

Sisältää kaupallisia linkkejä, tuoksut saatu @Nordicfeel

Escadan kausituoksut, eli nämä ihanat kesätuoksut on tuttuja ja turvallisia tuoksuja. Eikä poikkeusta tee tämä vuosi 2019. Escadan kesätuoksu on tänä vuonna nimeltään Miami Blossom. Tuoksu on taivaallinen. Se on samaan aikaan makea, että raikas. Jos minä kuvailen tuotetta yhdellä sanalla, on se sana kesä.

Jos suihkautat tätä hajuvettä itseesi ja laitat silmät kiinni, voit saman tien siirtyä ajatuksissasi kesään. Itse en ole ihan joka vuoden kesätuoksusta tykännyt, mutta tämä tuoksu on taas varma hitti!

Sydäntuoksussa esiintyy mehukas ananas. Klassinen kesähedelmä on makea ja raikas, jonka takia parfymööri Caroline Sabas valitsi ananaksen tämän tuoksun pääainesosaksi. Hajuvedessä yhdistyvät kuplivat, raikkaat valkoiset kukat ja energiset tuoreet hedelmät, jotka tekevät tuoksusta ainutlaatuisen. Se on kuin virkistävä, raikas cocktail, jonka hedelmäinen latvanuotti on harmoninen yhdistelmä mehukasta vesimelonia ja raikasta appelsiinia. Sydännuotti esittelee ihmeellisen yhdistelmän tahitigardeniaa, jasmiinia, tuberoosaa sekä ananasta, jotka tuovat mieleen raikkaat kesämuistot. Hienovarainen pohjanuotti esittelee santelipuun ja myskin, jotka antavat positiivisen viimeistelyn tälle uniikille tuoksulle. Lopputuloksena on raikas, elämäniloinen visio naisellisuudesta – klassinen ESCADA-tuoksu, joka antaa energiaa, huolettomuutta ja mehukkuutta elämääsi.

Hauska huomata, että tuo sana huolettomuus tulee esille tuossa esittelytekstissä. En lukenut tuota ennen kuin aloitin kirjoittamaan tätä postausta. Huolettomuus tästä tuoksusta tosiaan tulee mieleen.

Miami Blossomin pääset ostamaan tästä linkistä.

Toinen hajuvesi joka ansaitsee maininnan on tällä kertaa miehille suunnattu. Mun mies käytti meidän tavatessa Paco Rabannen tuoksua. Mä en ollut koskaan kuullutkaan kyseistä merkistä, enkä oikeastaan edelleenkään tiedä siitä muuta kuin, että se tekee hyviä tuoksuja. Tällä kertaa mies halusi testata uutuus-tuoksua ja eipä tarvinnut pettyä. Tämä Invictus Paco Rabannelta on miehinen, mutta raikas. Sopii hyvin ihan päiväkäyttöönkin.

Tästä pääset Paco Rabannen tuoksuun.

Nordicfeelistä saa 9.3 saakka muuten kaikki hiustuotteet -20%. Siellä on esimerkiksi mun suosikkituotteet, eli Kerastase myös alennuksessa! Ale käsittää myös esimerkiksi suoristimet ja kihartimet! Tästä hiustuotteiden alennuksiin!

Ostatko sinä yleensä näitä kausituoksuja esimerkiksi juuri Escadalta?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *