Hae
Mansikkapilvi

IHANA ASU KESÄÄN JA JUHLIIN!

Lauantaina juhlittiin mun miehen siskon pientä tyttöä. Tämä kaunis tyttö sai juhlissa ihanan nimen. Laitoin näihin juhliin uuden mekon, jonka tilasin Helmikuussa kesää varten Bubbleroomista. Ristiäisasua miettiessäni, tajusin, että voin laittaa tämän mekon näihin juhliin.

Sisältää mainoslinkkejä

Asu on helppo ja ihanan sävyinen, vähän tuollainen kanervan värinen. Asu näyttää mekolle, mutta on itseasiassa shortsiasu, eli playsuit. Tässä asussa on ihanan helppo olla. Asussa on vyötärölle sidottava nauha, leveät hihat ja juuri sopivan mittaiset lahkeet, jotka on itseasiassa takaa hiukan pidemmät kuin edestä. Tämä asu käy niin kesäisiin hellepäiviin, kuin sitten juhlavempiin tilaisuuksiin myös. Näitä löytyy myös keltaisen värisenä, eli juuri täydellinen lämpimiin kesäpäiviin!

Tämä playsuit ei ole edes mitenkään törky hintainen. Itselläni on nimittäin sellainen taito, että rakastun aina kaikista kalleimpiin vaatteisiin, mutta en tällä kertaa! 😀

 

Playsuittiin pääset TÄSTÄ LINKISTÄ KLIKKAAMALLA.

Minä ainakin tykkään tästä asusta tosi paljon. Tämä on just täydellinen! Minun playsuitin koko on 36.

MITÄ MIELTÄ SÄ OLET TÄSTÄ ASUSTA?

 

5 kommenttia

 1. Napsukka kirjoitti:

  Herran jestas.. Tuo on kyllä ristiäisasuksi aivan kamala! Kesällä rannalle tai festareille ok mutta keskellä talvea ristiäisiin? 😀 ai kamala..

 2. Nimetön kirjoitti:

  Aika lyhyt on kyllä ristiäisiin, vaikka haalari onkin.

 3. Nimetön kirjoitti:

  Joo aika lyhyt on. Olisikohan toiminyt paremmin esim. Mustien sukkahousujen kanssa?

 4. Katriina kirjoitti:

  Väri on kaunis ja kiva kun olet valinnut muut kuin mustat asusteet. Tästä saisi hyvät ”sama asu eri tavoilla puettuna” -kuvat tämän yhdistelmän lisäksi esimerkiksi niillä perinteisillä mustilla asusteilla tai rennosti valkoisten tennareiden kanssa.

 5. pulla uunissa kirjoitti:

  No nyt näyttää hyvältä, WAU 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *