Hae
Mansikkapilvi

TIE SYDÄMEEN KÄY TÄMÄN PASTAN KAUTTA – KOKEILE!

Tällä kertaa inspiroidutaan taas uuden reseptin avulla. Tämä pasta resepti on saanut alkunsa mun miehen päästä. Hän teki tätä minulle viime viikolla ja tämä oli todella hyvää! Testattiin pastaa uudelleen eilen ja napsittiin kuvat teille tänne blogiin ja nyt jaamme tämän herkullisen pastan ohjeen teidänkin kokeiltavaksi. Ruoka valmistuu nopeasti, pilkkomisineen tähän kuluu maksimissaan noin 30 minuuttia.

Tarvitset (6-8 annosta):

  • Penne pasta 500g
  • maustamaton kanafilee 600-800g
  • miniluumutomaatti 250g
  • valkosipulinkynsi 2-3 kpl
  • ranskankerma 250g
  • sipulikerma 1 – 1,5dl
  • feta 100-125g
  • baby pinaattia
  • parmesaanjuusto
  • suola

Aloita pilkkomalla kanafileet paloiksi ja hienonna valkosipuli. Itse ostan mielummin aina kanafileetä, koska valmiiksi paloiteltu kana tuntuu aina siltä, että siihen on pilkottu kaikki jämät jotka ei muuten muuhun kelpaa 🙂 Laita samalla vesi kiehumaan pastaa varten.

Paista paloitellut kanapalat pannulla ja mausta suolalla oman maun mukaan. Itse en käytä muita mausteita. Lisää valkosipuli kanan joukkoon muutaman minuutin päästä. Laita pasta suolalla maustettuun veteen kun vesi kiehuu ja keitä sitä 10-12 minuuttia.

Kun kana on kypsää, lisää sekaan sipulikerma, noin puolet 2,5 desilitran purkista. Lisää myös 250g ranskankermaa ja kiehauta.

Säädä lieden lämpö niin, että kermat kiehuu hiljalleen ja lisää sitten murusteltu fetajuusto.

Tässä vaiheessa ehdit hyvin puolittamaan miniluumutomaatit. Voit lisätä ne suoraan kanan sekaan.

Anna tomaattien kypsyä muutama minuutti ja sekoita tämän jälkeen koko kanakastike Penne pastan kanssa sekaisin isossa kattilassa. Kanakastike on melko juoksevaa, mutta se imeytyy kivasti putken muotoiseen pastaan!

Lisää lopulta tuore baby pinaatti kattilaan ja lisäksi annoksen päälle lautaselle.

Tämä pasta resepti on takuuvarma hitti! Tällä hurmaat vaikka treffiseuralaisesi! Resepti on niin helppo, että tässä onnistuu helposti kuka vain!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *