Hae
Mansikkapilvi

FARKUT JOTKA IMARTELEE MUOTOJA

Se mitä nainen tarvitsee vaatekaappiinsa on yhdet (tai miksei kahdetkin) täydellisesti istuvat farkut. Ei ole mitään parempaa kuin vetää ne omat luottofarkut jalkaan. Silloin tietää, ettei omista vaatteista ainakaan tarvitse stressata. Mukavissa ja hyvin istuvissa farkuissa on itsevarma olo.

*Sisältää mainoslinkkejä

Niin, on tärkeää ettei farkut pelkästään näytä hyvällä päällä, vaan niitten pitää istua kuin hansikas ja tuntua yhtä mukavalle myös. Farkkujen pitää olla sellaiset, että ne päällä on mukava istua ja kyykistyä. Itse myös huolehdin siitä, ettei farkkuihin saa muodostua polvipusseja käytössä.

Nyt mä haluan vinkata teille parit housut joihin minä olen tällä hetkellä rakastunut ja jotka ennen kaikkea täyttää kaikki nuo edellä mainitut kriteerit.

Mä olen aina haaveillut Leviksen farkuista. Kuitenkin kun minä olen hiukan lanteikkaampi nainen, olen ajatellut ettei Leviksen perusmalli istuisi mulle. Selasin kuitenkin Bubbleroomin valikoimaa ja mun silmiin osui aika täydellisen näköiset housut. Ne oli Leviksen ja niissä oli korkea vyötärö. Korkeavyötäröiset farkut on mun kropalle täydelliset yleensä ja niinpä tein heti tilauksen.

Tilasin ensin 28/30 kokoiset. En tiennyt yhtään, että minkä kokoista mallia Leviksen farkut on. Kun farkut saapui, niin huomasin heti, että ne on liian isot. Silloin verkkokaupassa ei ollut 27 kokoa, joten jouduin riskillä tilaamaan 26/30 kokoiset ja nehän oli täydelliset. Nyt katsoin kokovalikoiman ja näyttää ainakin tällä hetkellä sille, että Bubbleroom on saanut täydennystä, koska kaikkia kokoja näyttäisi olevan.

Tästä ostamaan täydelliset Leviksen farkut ja näistä mulla on siis koko 26/30.

Päädyin vielä ostamaan tummansiniset farkut Bubbleroomista, koska mun mielestä farkkuja pitää olla tummana ja vaaleana. Nämä on huomattavasti halvemmat kuin nuo Leviksen farkut, mutta nämä on myös korkeavyötäröiset. Näissä on kans strechiä jonkin verran, mutta ei ehkä ihan niin paljoa kuin noissa Leviksen farkuissa.

Tästä ostamaan nämä ihanat korkeavyötäröiset farkut. Mulla on näistä koko S ja värinä toi Midnight Blue.

Vinkkinä tähän alle laitan Bubbleroomin alekoodin, jolla saat hyvän alennuksen:

Alekoodilla 30CFHH (18-19.3.) 30% extra alennus Chiara Forthi ja Happy Holly -tuotteista!

Tästä aleen! Muista käyttää yllä olevaa alekoodia, niin alennusprosentti aktivoituu!

Postauksen farkut saatu Bubbleroom

OOTTEKO TE FARKKUPEPPUJA?

 

 

5 kommenttia

 1. Saara kirjoitti:

  Oletko testannut Beskhan farkkuja. Itse ostin ensimmäiset Virosta merkin myymälästä ja ovat täydelliset lanteikkaalle. Nyt löysin niitä Zalandolta. Tilasin kuudet sovitteille ja kaikki istuivat. Kahdet jäi minulle. Niissä Push up versioissa on pepulle kivasti tilaa. Ostin koossa 36.

 2. Sara kirjoitti:

  Onks noissa Leviksissä miten noi koot, en tiedä yhtään omaa kokoani muuta kuin että silloin alle 50 kg teininä käytin Leviksissä tuumakokoa 27, noissa näyttäis olevan pienin koko 23 ja oon ihan et apua mille lilliputeille nää mitoitukset on jos ton kokosia ihmisiä on olemassa 😀 Niinku hyvin hämmentynyt et minkä koon tilaisin.

  • H kirjoitti:

   leviksellä on todella isot koot joten voi ottaa hyvin 2 kokoa pienemmät kuin normaalisti käyttäisi 🙂

   • mansikkapilvi kirjoitti:

    Jep, niin tuntuu olevan. Uskoisin, että oisin saanut ahdettua itseni 25 housuihin myös. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *