Hae
Mansikkapilvi

KUN NYT ALOITTAA, NIIN VIELÄ EHTII!

Ihanaa Huhtikuun ensimmäistä päivää! Täällä ollaan kotiuduttu reissusta. Onneksi arki ei mun osalta ihan vielä tästä maanantaista alkanut, vaan saan huilia loman jälkeen muutaman päivän ennen kuin työmaa kutsuu.

Gdansk postauksen kanssa palailen eetteriin huomenna, koska tänään kerron mun uusista tavoitteista, jotka liittyy mun henkilökohtaiseen hyvinvointiin ja siihen aina ja ikuisesti haaveiltuun rantakuntoon!

Totta tosiaan. Otin osaa nyt Huhtikuussa starttaavaan Pure-light valmennukseen! Valmennus kestää kuusi viikkoa ja virallisesti valmennus starttaa 22.4, mutta ohjeet tulee esille jo hiukan aiemmin, joten aloitella voi jo vähän etuajassa. Tajusin nimittäin sen, että nyt jos alkaa toimia tulevaa kesää silmällä pitäen, niin ehtii vielä, ettei sitten huomaa Juhannuksena, ettei tanssimekko sujahdakaan päälle entiseen malliin.

Kaikkein järkevintähän olisi pitää hyvä kuosi ympäri vuoden, mutta niin vain muutama kilo varmasti itse kullekin aina talven aikana kertyy. Onneksi asialle voi aina tehdä jotain ja aloittaa matkan kohti terveempää minää.

Itseasiassa mä olen jo kovasti tehnyt muutoksia tässä tämän vuoden puolella. Salitreenit on jota kuinkin pysyneet joka viikkoisina, ja koiran kanssa ollaan heitetty ihan hyvän mittaista lenkkiä useampana kertana per viikko. Mun tähän kesäprojektin starttiin kuuluu myös niinkin tarkat jutut, että mä tuun käymään verikokeissa, tässä ennen kuin aloitan tän muutosprojektin ja sitten kuuden viikon jälkeen käyn uudelleen verikokeissa, jotta näen mitä muutoksia elimistössä tapahtuu, mahdollisten ulkonäöllisten muutosten lisäksi.

Ja jottei puhuttaisi vain minusta, niin vedän mukaani tähän myös mieheni. Hän nimittäin tulee käymään myös näissä verikokeissa. Mä olen puhunut sille jo vuoden ajan, että verikokeissa pitäis käydä, että hän tietäisi edes omat kolestroliarvonsa, mutta eihän tää yks ole tietenkään käynyt. Näistä sitten ihan oma postauksensa tulossa, kunhan ollaan käyty näissä ja saatu tulokset 🙂

Välihuomautuksena tähän väliin aiempaan blogipostaukseen tullut kommentti siitä, että miten jotakuta ärsyttää ihan hirveästi, kun puhun MUN miehestä. Kuulema korostamalla korostan sitä, että tää kyseinen mies on mun. Noh, musta jotenkin kuuluu kirjoittaa lauseeseen, että puhun tästä mun kumppanista. Tarkoitus ei ole omistaa häntä, vaan osoittaa vaan teille, että kenestä puhun. Jos puhuisin, että mies menee verikokeisiin, tai matkustan mielelläni miehen kanssa, niin ainakin itselle tulee nopsaan mieleen, että kuka mies. En tiedä sitten, että kummin on järkevämpää tai vähemmän ärsyttävämpää, mutta näin mä nyt vaan olen kirjoittanut.

Tämä kyseinen kommentoija kertoi, että hän itse ei edes julkaise kuvia hänestä ja miehestään, koska ei koe tarpeelliseksi ja ovat silti ihan onnellisia. Mun mielestä näitä asioita ei voi verrata toisiinsa sillä tavalla, että mikä tyyli toimia on oikein ja mikä väärin. Jos haluaa jakaa elämäänsä muille, ja molemmille on ok, että yhteisiä kuvia jaetaan tai, että vaikka esimerkiksi puhun miehestäni täällä blogissa, niin en mä sillä halua osoittaa mitään omistushalua, vaan jakaa teille yhden osan elämästäni. Jotkut puhuu lapsistaan, mä puhun kumppanistani. Jos se teitä ärsyttää, että puhun muistakin ihmisistä kuin vaan itsestäni, niin kertokaa se kommenttiboksissa. Kyllä mä voin jättää hänestä puhumisen myös pois 🙂

Mutta niin. Huhtikuu starttasi ja kesä tulee ihan just. Mä ainakin aion olla valmis ja voida hyvin kokonaisvaltaisesti ja mulle se tarkoittaa myös sitä, että voin hyvin omassa kropassani!

Onko teille nämä Pure-valmennukset tuttuja?

4 kommenttia

 1. Terhi kirjoitti:

  Et kai sä nyt kuitenkaan oikeesti lakkais kertomasta teidän yhteisiä kuulumisia vain siks, että joku lukija ei halua niitä lukee? Sun blogi, sun tekstit. ? Lukija jättäkööt lukematta, jos ei kiinnosta! ??

 2. Jenna kirjoitti:

  Hahah, oikeestikko joku on valittanut tollasesta asiasta ?siis apua, nyt on jotain patoutumia jollain! Kyllä mäkin puhun mun miehestä enkä miehestä yleisellä tasolla? ehkä tollaset typerät avautumiset kannattaa sivuuttaa ja jos kovasti häiritsee niin voihan hän lopettaa lukemisen.. tykkään kovasti sun postauksista eli ei muutoksia kiitos?

 3. Tommi kirjoitti:

  Jatka toki entiseen malliin. Jokainen kirjoittaa omalla tyylillään ja lukija saa sitten päättää mistä tykkää. Olethan sen huomannut ennenkin että valittajia löytyy aina, älä niistä välitä ???

 4. Karita kirjoitti:

  Höh, kiva että näät vaivaa ja pidät blogia, hyviä ja hyödyllisiä vinkkejä olen saanut paljon, jatka samaan malliin ♥️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *